Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Vind je budgetcoach

Overzicht over je geldzaken met een budgetcoach

Niet iedereen vindt het makkelijk om een goede balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven. Budgetcoaching is dan ook een traject waar veel mensen baat bij hebben, zeker als financiële situaties veranderen of er steeds grotere schulden ontstaan. In Nederland komen er jaarlijks meer en meer mensen met schulden bij. Soms door onvoorziene omstandigheden, maar ook door onvoorzichtig om te gaan met uitgaven. Een budgetcoach zorgt er op dat moment voor dat je weer overzicht krijgt over je geldzaken en dat financiële schulden tot het verleden gaan behoren.

budgetcoach

Budgetcoaches die jou kunnen helpen

Op vindjecoach.com staan verschillende budgetcoaches. Bekijk hieronder onze top coaches of klik op de knop om meerdere budgetcoaches te bekijken.

Geluksbudgetcoach

Geluk vind je niet door het te zoeken, geluk vind je door het te kiezen.

cat-icon Zomerland 43, Zevenbergen, Nederland

Samen met een budgetcoach je administratie bijhouden

Veel mensen komen in de financiële problemen doordat ze niet goed bijhouden wat er maandelijks binnenkomt en uitgegeven wordt. Zo gebeurt het al snel dat er veel meer gekocht en betaald wordt dan eigenlijk mogelijk is. Het gevolg is dat schulden steeds hoger worden, en dat zorgt voor veel stress en verdriet. Een goede administratie bijhouden is voor maar weinig mensen een favoriete klus, maar wel een must als je grip op je financiële situatie wilt houden.

Heb je er moeite mee om je financiële administratie op orde te krijgen? Een budgetcoach kan jou daar heel goed bij helpen. Tijdens een traject in budgetcoaching stelt een budgetcoach samen met jou een budgetplan op. De coach maakt inzichtelijk wat jouw inkomsten zijn, welke uitgaven je kunt doen, waarop je kunt besparen en met welke stappen je je schuld kunt afbouwen. Dit budgetplan geeft jou houvast, overzicht en een heleboel rust en financiële vrijheid in de toekomst.

Stap in een traject voor budgetcoaching

Een budgetcoach helpt alleen mensen die overzicht willen krijgen in hun financiën en bij wie de schulden binnen een paar jaar afbetaald kunnen worden. Anders word je doorverwezen naar een schuldhulpverlener die strengere stappen met je moet gaan zetten. Voel je dus zeker nooit bezwaard om een traject te starten in budgetcoaching als je het gevoel hebt de grip op je financiën te verliezen. Het zal er juist voor gaan zorgen dat je snel weer lekkerder in je vel zit doordat je bewuster leert omgaan met je geld en meer rust in je hoofd en leven krijgt.

Wil jij ook meer balans creëren tussen jouw inkomsten en uitgaven en zonder financiële zorgen genieten van het leven? Kijk dan in het aanbod budgetcoaches bij vindjecoach.com

Veelgestelde vragen

Indien er sprake is van financiële zorgen, een betalingsachterstand of als je het overzicht kwijt bent, kun je een budgetcoach inhuren. Samen maken jullie een plan om je financiën in kaart te brengen, zodat er geen betalingen meer over het hoofd gezien worden. Ook kunnen jullie samen kijken waar er bespaard kan worden, zodat er ruimte ontstaat om geld apart te zetten voor een spaardoel.

Klaar om meer resultaat te halen met een budgetcoach?