Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Vind je burn-out coach

Burn-out coach

Langdurige blootstelling aan een grote hoeveelheid stress geeft je op een zeker moment een opgebrand gevoel. Je voelt je fysiek en mentaal compleet uitgeput en bent tot niets of weinig meer in staat, je kampt met een burn-out. Een burn-out coach kan je helpen om hieruit te komen en weer plezier te halen uit je leven.

Burn out coach

Burn-out coaches die jou kunnen helpen

Op vindjecoach.com staan verschillende burn-out coaches. Bekijk hieronder onze top burn-out coaches of klik op de knop om meerdere burn-out coaches te bekijken.

Clariens Puur-Natuur

Waar jij de weg naar jezelf weer vindt!

Taoistisch Gezondheidsinstituut

 • €€
 • Bewustzijnscoach EMDR coach Energietherapeut Gezondheidscoaching Lichaamgericht coach Psyche en welzijn coaching

Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken

cat-icon Ceylonpoort 5 - 25

Personal Happiness

~ Change your story, change your life ~

Van Rossum Training en Coaching

 • €€
 • Businesscoach Corona coach Detox coach Familieopstelling coach Keuzecoach Linkedin coach Loopbaan coach Managementcoach Mindfulness coach Natuurcoach NLP coach Online coach Onzekerheid coach Perfectionisme coach Stress coach Structuur coach Wandelcoach
cat-icon Parkweg 4, Wapenveld, Nederland

O’Prinsen & Partners

Wij helpen verandering van binnenuit te realiseren. Dit doen wij op geheel eigen wijze waarbij focus

cat-icon Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ Goirle, Nederland

Leef!, Burnoutpreventie Twente

Voorkomen is beter dan genezen!

cat-icon Gronausevoetpad 75, Enschede, Nederland

Wat is een burn-out?

Een burn-out bestaat, grofweg gezegd, uit drie verschijnselen: uitputting, cynisme en een laag zelfbeeld. Uitputting houdt in dat je extreem vermoeid bent. Je wilt het liefst de hele dag slapen en zelfs het uitvoeren van kleine handelingen is je te veel. Cynisme houdt in dat je niets positiefs kunt bedenken over je baan, je baas of je collega’s. En door een laag zelfbeeld kamp je met het idee dat het waarschijnlijk wel aan jou zal liggen. Je denkt dat je niet bekwaam bent om de handelingen op je werk naar behoren uit te voeren. Daarnaast hebben veel mensen die kampen met een burn-out last van een of meerdere van de volgende symptomen

 • Verstoord slaapritme
 • Prikkelbaar
 • Concentratieproblemen
 • Piekeren

Wanneer je op het werk (of in de privésfeer) te veel stress ervaart, kan dit leiden tot een burn-out. Een (te) hoog verantwoordelijkheidsgevoel is doorgaans eveneens een van de factoren die tot een burn-out kan leiden, net als perfectionisme.

Hoe werkt een burn-out coach?

Een burn-out coach helpt je weer op beide benen te staan en op te krabbelen uit het dal waarin je bent geraakt. Jouw coach zal samen met je op zoek gaan naar de oorzaken van de stress die je ervaart. Tijdens een burn-out wordt je denken, je geheugen en je concentratie verstoord.

Je coach zal samen met je aan de slag gaan om dit beetje bij beetje te herstellen. Omdat lange praatsessies, met name aan het begin van het coachingstraject, te vermoeiend zijn, wordt eerst de nadruk op het fysieke aspect gelegd. Denk aan ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en mindfulness technieken. Je coach zal je ook van adviezen voorzien om een nieuwe burn-out te voorkomen.

Ervaar jij of iemand in je omgeving klachten die overeenkomen met de klachten van een burn-out? Schakel dan een van onze burn-out coaches in om weer grip op je leven te krijgen.

Veelgestelde vragen

Samen met een burn-out coach ga je analyseren waar je stress klachten vandaan komen. Inzichten creëren is dus de eerste stap. Daarna wordt er gezocht naar oplossingen, zodat je op een verantwoorde manier weer aan het werk kunt, of kunt zoeken naar een andere levensinvulling.

Een sessie van 90 minuten kost tussen de 100-200 euro. Ga er vanuit dat er een langer traject nodig is om tot goede resultaten te komen. Check je verzekering of het vergoedt wordt.

Wanneer je last hebt van in elk geval drie van deze klachten, is het raadzaam om een urn-out coach in te schakelen om te kijken wat hij of zij voor je kan doen: stress, angst, perfectionisme, depressie, perfectionisme, verlies, balans, vermoeidheid, overspannen, paniek, neerslachtig, opgejaagd, machteloosheid, hoge ademhaling, vergeetachtig, concentratieproblemen, hoge hartslag, hoge bloeddruk, nergens zin in hebben, besluiteloosheid.

Klaar om meer resultaat te halen met een burn-out coach?