Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Vind je businesscoach

Help jouw bedrijf met een businesscoach

Je hebt een doel. Maar hoe ga je dit doel bereiken? Zijn er zaken waar je rekening mee moet houden? Zijn er problemen of onzekerheden die je op dit moment ervaart en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Een businesscoach kan jou de helpende hand bieden om gewenste doelen en resultaten te bereiken voor jouw bedrijf. Ook kan een businesscoach jou helpen obstakels te overkomen en jouw werkleven optimaal in te richten.

Businesscoach

Businesscoaches die jou kunnen helpen

Op vindjecoach.com staan verschillende businesscoaches. Bekijk hieronder onze top businesscoaches of klik op de knop om meerdere coaches te bekijken.

cat-icon Kennemerstraatweg 13, Alkmaar, Nederland
cat-icon Moutlaan 35,7523 MC,Enschede

Zo Ondernemer Zo Zaak

cat-icon Het Brinkhuis 25,7607 RN,Almelo

Fem Power Woman

cat-icon Vincent van Goghstraat 55,7424 EJ,Deventer

Yaru

cat-icon Van Hallstraat 19-2,1051 GW,Amsterdam

Wouter Kleinsman

cat-icon Laurens Bogtmanstraat 46,7558 HR,Hengelo

Ontwikkelen van ondernemerschap met een businesscoach

Als ondernemer kom je soms problemen tegen. Je zou bijvoorbeeld graag minder uren willen werken, maar wel de beoogde omzet willen bereiken. Of je zou meer focus willen leggen op klanten en producten en minder op administratie en wet- en regelgeving. Een businesscoach begeleidt je naar waar je wilt zijn. Wat wil je nu eigenlijk bereiken met je bedrijf?

Bewustwording is een belangrijk onderdeel in dit proces. Een businesscoach helpt jou duidelijk een doel te formuleren en de stappen te ondergaan die nodig zijn om dit doel te behalen. Gewoonten aanpassen is een van de belangrijkste dingen die jij aanpakt met een coach. Je werkt hard voor de resultaten die je nu behaalt, maar je wilt groeien en hebt gemerkt dat dit met hard werken alleen niet lukt. Samen met een businesscoach ga je aan de slag om patronen te doorbreken en nieuwe routines aan te leren.

Laat jouw bedrijf opbloeien met behulp van businesscoaching

Wij snappen dat je af en toe wel wat hulp kunt gebruiken met jouw bedrijf. Een businesscoach helpt je jouw talenten en kwaliteiten te benutten, zodat deze goed tot hun recht komen. Samen met een businesscoach leer je omgaan met problemen en onzekerheden. Ook zorgen jij en je businesscoach er samen voor dat je realistische doelen stelt voor jezelf en je bedrijf. Op deze manier zul je meer rust en balans vinden en een beter overzicht hebben.

Wil je meer uit je bedrijf halen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Op Vidya vind je een ruim aanbod aan businesscoaches. Aarzel niet en neem contact op met de businesscoach die bij jou past.

Veelgestelde vragen

Een businesscoach brengt knelpunten in kaart, stelt strategische doelen op en adviseert bij de positionering van je bedrijf.

Een businesscoach zorgt ervoor dat je met minder meer behaalt. Een hogere omzet met minder mensen bijvoorbeeld, of meer vrijheid door je bedrijf op een andere manier te runnen.

Een efficientere bedrijfsvoering, duidelijke focus, afgebakende producten of diensten, welke tezamen leiden tot een hogere omzet en/of meer tijd voor je privéleven.

Klaar om meer resultaat te halen met een businesscoach?