Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Allstimula Body & Mind

 

Laat de eerste beoordeling achter!

In 2016 heeft Allstimula Body & Mind een eigen trainingscenter in Roermond geopend. Het trainingscen4242ter is geen ‘hippe gym’. Je vindt er geen tv, fitnessapparaten, douches of airco maar alleen wat echt nodig is. Plus een beetje meer, maar dat zit ‘m vooral in onze veelzijdigheid. Zo is er een breed aanbod aan groepslessen, maar ook individueel sporten en personal training is mogelijk. Je kunt kiezen uit TRX training, personal/small groups training, Kettlebell training, bokszaktraining, Krav Maga, Stay Away en junior Krav Maga. Daarnaast kun je bij ons terecht voor massages en coaching. Alles om body en mind in balans te krijgen. We hebben een locatie in Roermond en in Venlo.

Zo werk ik

Leveren jouw bezoekjes aan de sportschool niet op wat je wilt? Worden doelen niet behaald? Jouw personal trainer van Allstimula Body & Mind inspireert, activeert en motiveert. Afgestemd op jouw wensen en behoeftes stelt een van onze personal trainers een schema op maat voor jou op, zodat blijvende resultaten behaald worden.

Deze technieken gebruik ik

Om jou goed te leren kennen en te weten wat je wilt bereiken, gaan we gesprekken met je aan, passen we NLP toe en werk je samen met ervaren en gespecialiseerde trainers.

Je kunt bij mij terecht voor

Overgewicht, energietekort, stress, hoofdpijn, vetverlies, burn-out, depressie, blessure, gewrichtspijn, verstijving, vermoeidheid, langdurige ziekte, zelfvertrouwen, spierherstel, rugpijn, nekklachten, rsi klachten, fitter worden, zelfverdedigingstechnieken; sport & training kun je voor een hele hoop klachten en doeleindeinzetten. Alles met als doel om je beter, meer in balans en dus gelukkiger te voelen. Heb je andere klachten of wensen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Certificering

We hebben diverse certificeringen, opleidingen en trainingen behaald/opgedaan, toegespitst op het lichaam & sport. Allstimula is een internationaal erkend opleidingsinstituut voor NLP, TLT, Hypnose en coaching en is aangesloten bij ABNLP, ABH en Time Line Therapy. Daarnaast hebben we diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van lichaam & sport.

Coachvormen

Groepslessen, personal training

Veel gestelde vragen

Q Is Krav Maga een sport?

Krav maga kan in principe geen sport worden genoemd maar een verdedigingssysteem. Uiteraard zijn wij sportief bezig, maar kennen geen wedstrijden en dus ook geen wedstrijdreglement. Op straat zal een aanvaller zich namelijk ook niet aan regels houden. Wij trainen echter wel met respect voor elkaar en uiteraard binnen de proportionaliteit van de Nederlandse wetgeving!

Q Wat heb ik nodig voor een proefles?

Voor een kennismakingsles draag je een t-shirt en (trainings-)broek waarin je soepel kunt bewegen en een paar (sport-)schoenen met schone zool. Verder raden wij aan om een flesje water mee te brengen en evt. spullen om te douchen na afloop (Locatie Roermond heeft geen douche, Venlo-Blerick wel). Heb je last van blessures of ander letsel? Laat het dan vooraf even weten.

Q Hoe kan ik mij inschrijven?

Dit doe je via https://allstimula.nl/lid-worden/. Klik daar op de knop direct inschrijven en vul het formulier in. Hiernaast dien je het machtigingsformulier (te verkrijgen bij de instructeur) ingevuld en ondertekent in te leveren bij de instructeur. De instructeur zal daarna het juiste abbonement toevoegen.

image