Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Anne Mertens Lifestyle Guide Geverifieerd

''Wordt de beste versie van jezelf.''

Laat de eerste beoordeling achter!

Mindset – Loop jij steeds tegen datzelfde probleem aan in jouw dagelijks leven? Ik help jou te groeien naar de persoon die je wilt zijn en het leven te lijden waar jij voor kiest.

Voeding – Ben jij helemaal klaar met al die diëten en wil je nu eindelijk eens balans in je voeding en gezond leven? Ik help jou deze balans te vinden en leer je wat gezond is door middel van een plantaardige leefstijl.

Jou mindset is jouw waarheid van de wereld. Jou mindset is hoe jij geprogrammeerd bent door de tijd heen en waarom jij doet zoals je doet. Jou mindset is je gedrag, capaciteiten, overtuigingen en identiteit. Jij bent jou mindset. Jij leeft jou mindset. De kunst is om te leven met een mindset waar jij voor kiest. Een mindset waarbij jij de beste versie van jezelf bent. Ik begeleid jou naar de beste versie van jezelf. Want jij bent het waard om helemaal jezelf te zijn.

Met mijn achtergrond als diëtiste en NLP master begeleid ik jou naar de beste versie van jezelf. Zowel je voeding als mindset wordt getransformeerd naar datgene waar je altijd van droomde. Jij bent wat je eet. Door de focus op je mindset te leggen, veranderd je voedingsgedrag automatisch mee. Geen diëten meer, geen schuldgevoelens meer, maar zelfliefde, zelfvertrouwen en het gevoel van geluk. Hoe mooi is dat! We gaan aan de slag met belemmerende overtuigingen en je krijgt een geheel plantaardig voedingsadvies op maat. Zo creëren wij samen de balans waar jij voor kiest.

Hiernaast begeleid ik jou in het proces om het optimale uit je dagelijkse leven te halen. Alles wat jij anders zou willen in je leven kunnen wij samen omtoveren naar datgene waar jij naar verlangt. Het kan zijn dat er bepaalde deuren bij jou dicht zijn gedaan, omdat die vanuit het verleden niet mochten zijn. Hierdoor laat jij misschien maar de helft van jezelf zien. Stel je eens voor hoe het is om 100% jezelf te mogen zijn. Voel eens de vrijheid en het geluk dat je dan ervaart. Wat ik met jou ga doen, is kijken welke deuren er dicht zijn gedaan, maar vooral hoe we die weer open kunnen maken om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Jij creëert het leven waar jij voor kiest. Jij creëert de mindset waar jij voor kiest.

Ik bied trajecten aan waarin we samen gaan werken naar jou beste versie. Deze trajecten bevatten minimaal 10 sessies die geheel worden ingevuld naar jou behoefte. Hierbij kan je kiezen voor een traject waarbij de focus wordt gelegd op voeding, mindset, of een combinatie van beide.

Wil jij graag weten hoe ik jou kan begeleiden naar de beste versie van jezelf? Vraag dan een vrijblijvende intake aan om te voelen of er een klik tussen ons is en of mijn manier van coachen bij jou past.

image