Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Blij van Binnen Hypnotherapie & Coaching Geverifieerd

 

4.7/57 Beoordelingen

Blij van Binnen  – Hypnotherapie & Coaching Praktijk te Vlaardingen

Hypnose, Regressie, EMDR, Reiki , Perfectionisme coaching, NLP, OldPain2Go  Specialist in menatale & lichamelijke klachten, geluids issues en gevoelsproblemen.

Kijk voor informatie over alle therapie methoden, werkwijze, tarieven en vergoedingen op de website  www.blijvanbinnen.nl

7 Beoordelingen voor Blij van Binnen Hypnotherapie & Coaching

Judith Reem 1 Beoordelingen
Een warm mens
5.0.0

Liesbeth is een warm mens. Niet alleen tijdens de behandeling, ook haar nazorg is erg fijn. Ik heb regressie therapie sessies gevolgd. Deze hebben voor mij goed doorgewerkt en dieperliggende patronen geopenbaard. Ik heb mogen doorleven en accepteren. Zij komt ook met adviezen en tips, zodat je zelf verder kunt werken aan heling en herstel. Of ze helpt je verder met 1 van de vele methodieken, die zij beheerst. Liesbeth is veelzijdig en enthousiast.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
Nicky 1 Beoordelingen
Een mooie ervaring
3.0.0

Liesbeth is een engel! Haar warme persoonlijkheid en luisterend oor geeft direct het gevoel dat je bij de juiste persoon bent. Dankzij Liesbeth is mijn zelfbeeld verbeterd. Door haar heb ik geleerd dat ik “goed genoeg” ben voor de mensen die echt om me geven. Ik kan weer genieten van de kleine dingen in het leven. Door de reiki en hypnotherapie heb ik veel geleerd over mezelf. Dank je wel!

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
Irene 1 Beoordelingen
Wat een super fijne coach !
5.0.0

De naam “blij van binnen” sprak me meteen aan toen ik iemand zocht om wat blijer te worden in en van mezelf. Liesbeth heeft me enorm geholpen. Ik waardeer mezelf meer en ken mezelf beter, bewust en onbewust. Een aanrader om deze coach op te zoeken dus! Ik ben nu blijer van binnen!

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
cor 1 Beoordelingen
verrassend
5.0.0

Na een jarenlang probleem, zomaar iemand gezocht in de buurt. Via internet terecht gekomen bij Liesbeth. Na 3 gezellige maar vooral prettige ervaringen om aan mijn probleem te kunnen werken. De titel verrassend, is voor mij de ervaring die ik heb opgedaan als hulp die geboden is. Een hele nieuwe, maar zeker een prettige ervaring als behandeling en zeker als coach/hulpgever. Nogmaals bedankt. We spreken elkaar zeker nog.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
Henk 1 Beoordelingen
Een fijne behandeling
5.0.0

De behandelingen die ik van Liesbeth heb gehad waren zeer doeltreffend. Het was een hele nieuwe ervaring voor mij. Ik heb er erg van genoten. Liesbeth weet heel goed wat ze doet en stelt je heel goed op je gemak. Het is een fijne manier van behandelen en ik kan ze iedereen zeker aanbevelen. Dank voor de energie die je in mij hebt gestoken. Veel succes.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
Wilma 1 Beoordelingen
Weer stappen in de goede richting gezet
5.0.0

Liesbeth heeft de naam blij van binnen goed gekozen. Met iedere stap vooruit, wordt je ook blijer van binnen. Dank je wel Liesbeth voor je betrokken houding en je inzet om mij vooruit te helpen. ik ben er blij mee!!

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
EstherP 1 Beoordelingen
Een betrokken coach die je vooruit helpt
5.0.0

Liesbeth is een coach waarbij je je vrijwel direct thuisvoelt. Ze heeft een warme persoonlijke benadering en heeft passie voor haar specialismen. Ze biedt een prettig luisterend oor en heeft snel door hoe je je voelt of waar je mee zit. Ze neemt de tijd voor je en komt soms ook met voorbeelden uit haar eigen levenservaring. Het fijne is ook dat Liesbeth uiteenlopende methoden biedt: van hypnotherapie tot Reiki. Mijn coachingsessies met haar hebben me nieuwe inzichten gegeven en vertrouwen in mezelf.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
image