Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Cash Coach Geverifieerd

Cashflow, Mindset & Lifestyle

5.0/51 Beoordelingen

De Cash Coach is ontwikkelt door Elizabeth van den Hoven. Ze heeft een diepe innerlijke drive om vrijheid te ervaren in alles wat zij doet. Vrijheid zit voor haar in de elementen als; het zelf kunnen indelen van vrije tijd, financieel ontzorgt zijn en eigen paden bewandelen zonder hierin belemmert te worden door mindset, een functie en/of omgeving.

Na flink geïnvesteerd te hebben in een gezonde financiële basis en passende leefstijl, is Elizabeth vrijgespeeld van een inkomen uit een baan. Dit was voor haar het juiste moment om als zelfstandig ondernemer te beginnen. Ze werkt niet voor een maximaal inkomen, maar ze coacht om haar expertise, levenservaring en passie voor Cash en Mindset met jou te delen.

Het doel van de Cash Coach is om mensen een financieel zorgeloos en gezond leven te laten leiden en hen de weg te wijzen naar een leven die zij idealiter voor ogen hebben. Door grondankers aan te brengen in haar trajecten zal vertrouwen, inzicht en verandering in gedrag en gevoel ontstaan. Met daarnaast het krijgen van grip op cashflow, gelooft zij erin dat iedereen naar eigen wens (levens)doelen kan realiseren.

Cashflow, Mindset & Lifestyle zijn de 3 pijlers die onlosmakelijk verbonden zijn binnen de dienstverlening van de Cash Coach.

1 Review voor Cash Coach

Lieke 1 Beoordelingen
Ik heb alle tijd gekregen om naar mezelf te kijken en vanuit hier in actie te komen
5.0.0

De drukte heeft me verlamd gehouden. Voor ik wist was er weer een periode voorbij. Als ik me dit realiseerde baalde ik van mijzelf; waarom lukt het niet te veranderen? Voornamelijk op financieel gebied lukte het me niet om bijv. te sparen. Ik had altijd tijd en geld tekort, ook wanneer ik dacht dat ik een ‘plan’ had. Ik was enorm gevoelig voor de verleiding van het ‘kopen’. Ook mijn omgeving waar uitjes en spullen kopen hoog in de top van verlangen staat,, maakte dat ik dit ook bleef doen. Door in het cash traject zorgvuldig aan te kijken wie ik ben, wat ik wil en mijn verlangens zijn, kon ik veel meer richting geven en gaan staan voor het realiseren van mijn doelen. Ik heb wel moeten leren om gaan met mijn omgeving. Want het ‘anders’ doen dan anderen, maakte dat ik sceptisch werd benaderd. Hier was gelukkig alle tijd voor in het traject en ik kon Elizabeth tussen de sessies door bevragen of even bij haar ventileren. Toen eenmaal mijn gedragingen meer van mijzelf werden en ik vertrouwen kreeg in mijn harde werken omtrent mijn doelen, ontstond er meer nieuwsgierigheid vanuit andere. Elizabeth wist mij goed voor te bereiden op fasen die ik doorliep in dit traject. Want bij persoonlijke ontwikkeling, zo heb ik wel gemerkt. hoort ook af en toe een ongeregeld gevoel, onzekerheid, verlangen naar het oude en moed hebben om door te gaan. Alleen had ik al deze fase niet kunnen doorlopen. Nu mag ik een inspiratie zijn voor mijzelf en vertel ik anderen graag over hoe ik dit heb bereikt.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
image