Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Citrien Massage en Coaching

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Over Citrien Massage en Coaching

Je kunt bij mij terecht voor verlichting van stress gerelateerde klachten en voor helderheid in persoonlijke vraagstukken. Naast massage en coaching geef ik workshops en individuele retraites. Mijn praktijk is in Rheden, tussen Arnhem en Zutphen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. 

Vormen van coaching

Coaching met Voice Dialogue:

Voice Dialogue is een krachtig instrument voor zelfkennis, verwant aan Gestalttherapie en Psychodrama. Je gaat in gesprek met verschillende kanten van jezelf, ook wel innerlijke delen genoemd.
Je leert onder meer dominante delen beter begrijpen, die je belemmeren wanneer ze teveel ruimte innemen. Denk bijvoorbeeld aan een sterk aanwezige perfectionist, pleaser, pusher, vermijder, criticus of twijfelaar. Je leert ook delen kennen die nog op de achtergrond staan, je verborgen of verstoten delen. Zij komen balans, vitaliteit en nieuwe mogelijkheden brengen, wanneer je leert hoe je meer met ze kunt verbinden.

Voice Dialogue is een ontdekkingsreis op fysiek, mentaal, emotioneel en soms ook spiritueel niveau. Naast een gespreksmethode is het een manier van werken die raakvlakken heeft met systeemopstellingen. Door contact te maken met de energie van een innerlijk deel ga je anders denken, neem je een andere houding aan en ga je nieuwe dingen voelen en ervaren. Regelmatig dient zich een kwetsbaar deel aan, waar we dan mee gaan werken. Het niet toelaten van kwetsbare gevoelens (zoals angst, onzekerheid, schuldgevoel, schaamte of verdriet) is vaak de oorzaak van spanningen.

De Switch methode:

Met de Switch methode begeleid ik je bij het doorbreken van belemmerende patronen en ontwikkelen van nieuwe gewoontes die bijdragen aan een gezond, verbonden en betekenisvol leven. Het is een kortdurende en effectieve methode van gedragscoaching die stappen op weg naar verandering heel concreet maakt. Het kan een mooie en praktische aanvulling zijn op een Voice Dialogue sessie of Voice Dialogue traject. 

Lichaamsgerichte coaching:

Met Lichaamsgerichte coaching luister je aandachtig naar je lichaam en maak je ruimte voor wat daar aanwezig is, plezierig of onplezierig. Zo leer je een bewuste relatie aan te gaan met jezelf en je gevoelens. Wanneer pijn of ongemak op een zachte manier wordt toegelaten komt er ruimte voor ontspanning. De fight or flight (vechten of vluchten) modus kan steeds meer worden losgelaten. Na een fase van bewuste aandacht volgt een ontspannen massage om je aan over te geven. 

Groepswerk:

Naast het begeleiden van individuele sessies begeleid ik ook groepssessies, waaronder familie- en organisatie opstellingen. 

Contact opnemen met Citrien Massage en Coaching

Je kunt vrijblijvend contact opnemen door een bericht te sturen via het contactformulier op deze pagina.

image