Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Coach Gijs Geverifieerd

Als je jezelf bent kwijtgeraakt in je relatie(s).

Laat de eerste beoordeling achter!

Mijn coaching is voor mensen die willen ontdekken hoe hun persoonlijke issues hun groei in de weg staan en daaraan willen werken.

Loop je vast in je gedachten en gevoelens ? Zijn er persoonlijke issues die jouw welzijn en zelfontplooiing in de weg staan? Denken, voelen en zoals je de dingen doet, ze worden al in je jeugd meegegeven. Als je geschiedenis veelbewogen was/is, kan dit gaten in je ziel slaan. Je vragen, problemen en verlangens ze hebben met jezelf te maken maar ook (vaak onbewust) met de relatie met anderen. Wat wil ik nu echt? Wie ben ik, waar ben ik en waar wil ik naar toe? Wat is belangrijk voor me? Ik heb last van mijn verleden, hoe wil ik/kan ik verder? Ik ben iemand verloren en loop vast, hoe ga ik verder (rouwverwerking)? De relatie met mijn moeder, mijn kind, mijn partner, mijn werk loopt niet goed. Hoe kom ik verder?

Ik help je inzicht te krijgen in jezelf en je relaties zodat jij nieuwe perspectieven ziet.

De methode die ik gebruik is : Coaching met “Een taal erbij.”

Ik ken geen methode die tegelijk inzicht in het probleem en het zien van de “oplossing” zo doeltreffend en zacht naar boven haalt.

Daarbij maak ik gebruik van tafelopstellingen met duplopoppetjes en ander materiaal. Met deze “Taal erbij” worden knelpunten en onderlinge verhoudingen en patronen zichtbaar. En je wordt je er bewust van. Bijna elke vraag, probleem en verlangen kan hiermee besproken worden Het helpt om overzicht en inzicht te krijgen in jezelf en je relaties.  Naast Coaching met “Een taal erbij” is er online-coaching en wandel coaching. Het is 1 op 1 coaching.

“Een Taal Erbij” is een bewezen werkzame methode.

De kracht van de methode wordt versterkt door de theorieën en therapieën die er de basis van vormen. Waaronder de transactionele analyse, het systemisch perspectief, contextuele benadering, inner dialoque, emotional focused therapy (EFT), oplossingsgerichte perspectief en verlies en rouwtherapie. “Een taal erbij” wordt o.a. door maatschappelijk werk, psychologen, psychiaters en Artsen zonder Grenzen gebruikt. En heeft zich daarmee wel bewezen.

Meer dan een methode…

Een methode is een hulpmiddel. Je gedachten en je gevoelens delen wordt makkelijker doordat er zonder oordeel naar je geluisterd wordt en je je gezien voelt. Zo kom je op verhaal. Dit is de basis van mijn coaching. Ik zoek mensen die met hun kwetsbaarheid en in hun kracht, verder willen dan waar ze nu zijn. Zonder gelijk een quick fix te verwachten. 

Vrouw 29 jaar : “Vorig jaar heb ik een traject gevolgd bij Coach Gijs. Vrij spontaan kwam ik zijn contactgegevens in de krant tegen en ik ben maar gewoon contact gaan opnemen. Ik werd direct ontzettend warm en gemoedelijk ontvangen en we besloten na een telefoongesprek om elkaar eens te ontmoeten. Ik kreeg na de eerste sessie, waarin we samen een plan maakten, de tijd om rustig na te denken of ik het echt wilde. Ontzettend fijn om deze ruimte te krijgen! Ik ben ervoor gegaan en ben tot op de dag van vandaag dankbaar. Ik heb er namelijk heel veel aan gehad. Coach Gijs luistert naar je, is empathisch maar ook professioneel. Hij beheerst zijn kennis en met deze kennis heeft hij me geholpen met het vinden van oplossingen. Daardoor sta ik nu heel anders in het leven en voel ik me een stuk beter. Ook is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Dank je wel voor je hulp, toewijding en stiekem ook voor de gezelligheid tussendoor.”

Kijk hier als je meer wilt weten over mij of hoe anderen de coaching hebben ervaren en mijn tarieven. Of lees mijn blogs hier. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. Zie ook mijn website. https://www.coachgijs.nl

Veel gestelde vragen

Q Hoe lang duurt een traject?

Een traject duurt gemiddeld 5-10 sessies.

Q Is er een gratis intake of zijn er kosten aan verbonden?

De intake is gratis.

Q Wat is mijn achtergrond qua opleiding en ervaring ?

Ik heb jarenlang in een supermarkt gewerkt voordat ik coach werd. Ik heb daarvoor managementopleidingen gevolgd. Vanuit een onbevredigend gevoel in mijn werk en in mijzelf ben ik in 2002 de studie HBO- Theologie, pastorale variant gaan doen. In 2007 ben ik afgestudeerd als HBO-theoloog en geregistreerd als Kerkelijk Werker.

Als vrijwilliger in het pastoraat binnen de (PKN) kerk ben ik jarenlang actief geweest. Zo nu en dan ga ik voor in een kerkdienst in een “kleine” gemeente. En ben ik vrijwilliger, een luisterend oor, bij het inloop uur in de Haven en het AZC in Hoogeveen. Daarnaast heb ik diverse aanvullende post-HBO-opleidingen gevolgd. Zoals : rouwverwerking in een groep, voorgaan in afscheidsdiensten, de bijbel uitleggen en vertolken (preken) en diverse “een taal erbij”. opleidingen. Zoals de opleiding contextueel en systemisch werken met Een Taal Erbij , Vechtscheiding met Een taal erbij. De hulpverlener als instrument met Een taal erbij. In de loop van de tijd heb ik ontdekt dat in het "coach" zijn mijn kracht ligt.

image