Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Coaching by Bianca Camron Geverifieerd

Jij bepaalt de regie over jou leven.

Laat de eerste beoordeling achter!

Mijn naam is Bianca Pijlman-Camron ik ben 40 jaar oud  moeder van 5 kinderen en ben gelukkig getrouwd met een hele lieve man. Mijn passie is verbinden, ben een luisterend oor, help graag mensen  en wil een meerwaarde zijn voor andere. Daarom heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Bij Coaching by Bianca Camron sta jij als coachee centraal. Tijdens mijn sessies vind ik het belangrijk dat jij als coachee gehoord, gezien en begrepen wordt. Maar het aller belangrijkste vind ik dat jij ten alle tijden jezelf mag en kunt zijn.

Door de jaren heen heb ik zelf heel wat obstakels ondergaan en overwonnen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Verder ben ik opleidingen gaan volgen mezelf gaan verdiepen en steeds meer gaan ontwikkelen. Mij zelf blijven ontwikkelen staat bij mij centraal en  zal ik elke dag blijven doen. Nu wil ik een meerwaarde zijn voor andere en ze gaan helpen met hun obstakels maar wil ze ook  weer terugzetten in hun eigen kracht. Als jij als coachee vastloopt doormiddel van obstakels en daarvan af wilt? Jij gemotiveerd en gedreven bent? Jij de commitment met jezelf durft aan te gaan? Dan ben ik de coach die jou daar graag bij wilt helpen.

Veel gestelde vragen

Q Met welke hulpvraag kun je bij mij terecht?

Als je vast loopt in je dagelijks leven doormiddel van een traumatische ervaring / Als je vastloopt doormiddel van een Burn-out / Als jij Balans wilt creëren in jou leven / Meer zelfliefde wilt ervaren.

Q Wat voor coach ben ik?

Ik ben Life coach, Bewustwordingscoach en NLP coach. Doormiddel van mijn eigen ervaringen, zelf ontwikkeling en het volgen van opleidingen wil ik nu een meerwaarde zijn voor andere. Dat houd in dat ik mijn coaches wil helpen met hun obstakels doormiddel van bewustwording / inzichten en technieken. Maar ze ook weer terug wil zetten in hun eigen kracht zodat ze weer kunnen stralen en kunnen genieten van hun leven.

Q Wat is mijn doelgroep?

Mijn doelgroep zijn coaches in de leeftijd categorie 20 t/m 45 jaar die vastlopen in hun dagelijks leven.

Q Waarom ben ik coach?

Ik ben coach omdat ik hou van verbinden een luisterend oor ben voor andere en mensen wil helpen. Maar niet alleen dat. Door mijn eigen levenslessen ben ik pas later aan mijn obstakels gaan werken. Waardoor ik nu andere wil meegeven om dit eerder te doen. Want het gaat je zoveel meer brengen in je leven en hoe fijn is het als je bewust bent van je eigen doen en laten en daarmee aan de slag kunt. En jou obstakels eerder kunt ombuigen of een andere betekenis aan kunt geven. Zodat jou leven een heel stuk prettiger zal gaan worden. En jij jezelf als coachee het beste cadeau kan geven waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.

Q Hoe kom ik aan mijn vaardigheden?

Door eigen ervaring.
Zelf ontwikkeling.
Opleidingen:
NLP practioner en NLP Master practioner

image