Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Coaching by Bianca Camron Geverifieerd

Jij bepaalt de regie over jou leven.

Laat de eerste beoordeling achter!

Dit ben ik

Wie is Bianca Pijlman-Camron eigenlijk?

Bianca Pijlman-Camron is de vrouw achter Coaching by Bianca Camron.

Als Bewustwordingscoach en NLP coach help ik klanten / ondernemers om hun obstakels onder ogen te zien, te accepteren en daarmee aan de slag te gaan. Ik leer mijn klanten / ondernemers bewust te worden van hun eigen doen en laten waardoor er inzichten ontstaan. Met deze inzichten gaan wij aan de slag zodat wij aan de obstakels een andere betekenis kunnen geven of zelfs kunnen veranderen. Dit zal voor heel veel impact zorgen in jouw leven waardoor je weer zult gaan stralen, meer kunt genieten van jouw leven, rust gaat ervaren . En uiteindelijk jouw doelen/ dromen kunt verwezenlijken. Zelfliefde staat bij Coaching by Bianca Camron centraal.

Zo werd ik bijna 40 jaar en keek ik terug naar mijn leven en stelden ik mijzelf de vraag. Ben ik gelukkig? Het antwoord was nee omdat ik tot nu toe nog steeds niet deed wat ik het aller liefste doe. Als getrouwde moeder van 5 kinderen stel jij jezelf achterwegen en doe je alles voor je gezin naast je baan, huishouding en de opvoeding van onze kinderen. Mijn leven was nog al druk en vergde veel tijd en inspanning om alles in goeie banen te leiden. Dit deed ik natuurlijk met alle liefde en plezier.

Totdat in 2020 het moment aanbrak en het beseft kreeg dat ik iets moest gaan doen aan al mijn obstakels die mijn leven beïnvloeden. De vraag was alleen hoe ga ik dat doen? Ik merkte dat mijn traumatische ervaring het overlijden van mijn vader nog zoveel impact had op mijn dagelijks leven. Ondanks dat ik al mijn emoties, pijn en onrecht had weggestopt. Maar wanneer ik niet lekker zat kwam alles weer naar boven en beïnvloeden niet alleen mij maar ook mijn gezin en voor mijn omgeving. Dit was voor mij het moment dat ik besloot aan al mijn obstakels een einden te gaan maken en daarmee aan de slag te gaan.

Al vanaf kleins af aan was ik een luisterend oor voor mensen en hielp ik mensen met hun problemen / obstakels. Daar voelde ik mij goed bij en gaf mij een fijn en prettig gevoel. Waardoor ik al vrij snel in de zorg ben gaan werken. Naar mijn bijbaantjes ben op een kinderdagverblijf gaan werken waar ik 9 jaar heb gewerkt. Daar kreeg ik mijn Burn-out omdat nummer 3 van onze kinderen door een vaccinatie haar dag en nacht ritme verstoord werd en daardoor veel en lang huilden in de nacht. Dit kosten voor mijn man en mij ontzettend veel energie. Op een gegeven moment kwam de kinderarts erbij en toen kwam het stukje dag en nacht ritme naar boven. Wij moesten onze dochter op dat moment weer terug in het gareel zien te krijgen. Dit was een lange weg en na maanden werd dit voor mij allemaal te veel en veranderede mijn stemming en voelde ik mij niet begrepen en alleen. In deze periode ging van alles door mij heen en brak mijn slaap te kort op waardoor er een psycholoog aan de pas moest komen. Ik werd ziek verklaard en moest rust pakken en moest daarnaast met hulp van een psycholoog mijzelf weer terug in het gareel brengen. Wat was dit voor mij een hele zware een lastige periode. Het overlijden van mijn vader op jonge leeftijd kwam weer naar boven en bleek niet goed verwerkt te zijn en ik  legde voor mijzelf de lat ontzettend hoog.

Als kind werd ik al vroeg zonder vader opgegroeid wat ik heel erg en lastig vond om dit een plekje te geven. Dit kwam tijdens mijn burn-out nogmaals naar boven. Na 9 maanden had ik mijn obstakels betreft onze dochter haar dag en nacht ritme overwonnen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde daar meteen iets mijn doen. Toen ben ik gaan werken in de zorg begeleiden ik cliënten met een verstandelijke beperking op een intensieve woongroep. Dit was de uitdaging waar ik naar zocht ik kon mensen helpen een luisterend oor zijn en ervoor mijn cliënten zijn. Na 9,5 jaar ben ik naar dagbesteding gegaan in de zelfde organisatie in de zorg en begeleiden ik cliënten met hun werkzaamheden. Dit gaf meer structuur en regelmaat in mijn leven met betrekking tot mijn gezin. Ik werk nu bijna 12 jaar in de zorg en dit ben ik gaan combineren met mijn eigen onderneming als coach.

Begin 2020 heb ik de stap gezet om mijzelf op 1 te zetten en te kiezen voor mijzelf en mijn gezin stond achter mijn keuzes. Naast mijn baan in de zorg ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen om mijn dromen te verwezenlijken. Dit was voor mij de beste keuze die ik kon maken in mijn leven.

Samenvatting

Door mijn levenservaringen, opleidingen en cursussen ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken ben ik bewuster geworden van mijn eigen doen en laten. Heb ik ontzettend veel inzichten gekregen en heb ik geworsteld met het creëren van Balans in mijn leven. Dit alles heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben waardoor ik alles in mijn leven ben gaan omarmen. Mijn missie is daardoor impact maken op andere geworden en doormiddel van mijn coaching mensen te gaan helpen die vast lopen in hun dagelijks leven doormiddel van obstakels. Ik wil mensen terug zetten in hun eigen kracht doormiddel van bewustwording van hun eigen doen en laten. Door deze bewustwording krijgen mijn klanten en ondernemers inzichten waar wij samen mee aan de slag kunnen. Waardoor mijn klanten / ondernemers aan hun obstakels een andere betekenis kunnen geven of deze kunnen veranderen. Alles wat ik tijdens mijn levenslessen tegen aanliep wil ik aan andere geven. Het belangrijkste vind ik dat mijn klanten / ondernemers zich gehoord, gezien, begrepen en vooral zichzelf durven en kunnen zijn. Door mijn gedrevenheid, wilskracht, enthousiasme, humor, energie, liefde en passie voor coaching wil ik er zijn voor jou.

Mijn expertise

Mijn kennis en ervaring ligt voornamelijk bij:

 • Traumatische ervaring
 • Burn-out
 • Balans wilt creëren
 • Meer zelfliefde wil ervaren

Zo werk ik

mijn coaching is gebaseerd op maatwerk kijkende naar de behoeften en de wensen van de klant. Mijn trajecten zijn als volgt:

 • 8 weken traject Zelfliefde traject (online)
 • 10 weken traject Balans traject (online)
 • 12 weken traject Traumatische ervaring (online)
 • 1 0p 1 (online)

Veel gestelde vragen

Q Met welke hulpvraag kun je bij mij terecht?

Bij Coaching by Bianca Camron kun je terecht wanneer jij vast loopt in jou dagelijks leven met betrekking tot:
* Traumatische ervaring ( en )
* Burn-out
* Balans wil creëren in jouw leven
* Meer zelfliefde willen ervaren

Q Wat voor coach ben ik?

Ik ben een Bewustwordingscoach en NLP coach die graag mensen helpt die vastlopen in hun dagelijks leven met betrekking tot hun obstakels. Mijn expertise is dan ook om mensen bewust te laten worden van hun eigen doen en laten. Zodat er inzichten ontstaan waar wij samen mee aan de slag kunnen gaan. Met deze inzichten kunnen wij samen aan jouw obstakels een andere betekenis geven of deze zelfs veranderen. Dit alles zal er voor zorgen dat jij anders tegen het leven aan zult gaan kijken. Waardoor jij weer zult gaan stralen en kunt genieten van je leven. En eindelijk kunt gaan doen wat jij het allerliefste doet.

Q Wat is mijn doelgroep?

Mijn doelgroep zijn klanten in de leeftijd categorie tussen de 20 t/m 45 jaar die vastlopen in hun dagelijks leven met betrekking tot hun obstakels.

Q Waarom ben ik coach?

Ik ben begonnen met coaching omdat mijn passie en liefde ligt bij het helpen van mensen. Verbinding maken en een luisterend oor zijn voor andere staat bij mij centraal. Verder vindt ik het belangrijk dat tijdens mijn coaching sessies mijn klanten gehoord, gezien en zich begrepen voelen. In mijn leven heb ik heel wat obstakels ondergaan en overwonnen zoals bijvoorbeeld een traumatische ervaring, burn-out en was ik op zoek naar balans. Maar balans is niet iets wat jij vind maar wat jij creëert. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en dat heeft ontzettend veel impact gemaakt in mijn leven.
Nu wil ik een meerwaarde zijn voor anderen en alles wat ik in mijn eigen proces miste aan andere geven. Naast mijn eigen levenslessen, opleidingen en cursussen wil ik nu ook impact maken op anderen. Zodat ze eerder aan de bel kunnen trekken en de drempel om van jouw obstakels af te komen kleiner wordt. Dit is de reden waarom ik ben gaan coachen.

Q Hoe kom ik aan mijn vaardigheden?

* Door eigen ervaring.
* Zelf ontwikkeling.
* Opleidingen / cursussen
* NLP practioner opleiding
* NLP Master practioner opleiding

image