Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

EC Coaching Delft Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

𝗟đ—ļđ—ŗ𝗲𝗰đ—ŧ𝗮𝗰đ—ĩ

Als lifecoach (en basispsycholoog) ben ik er voor jou als je met jezelf aan de slag wil, jezelf (beter) wil leren kennen en als je jezelf wilt onderzoeken en uitdagen. Zit je vast in je eigen gedachten en blijf je steeds dezelfde rondjes draaien? Wil je het roer omgooien en een nieuwe uitdaging aangaan of wil je juist een stapje terug doen, maar weet je niet hoe? Dan help ik je graag op weg met een praktische en persoonlijke aanpak.

Ik help je jouw persoonlijke kompas te ontwikkelen, waarmee je ervaart wat voor jou een juiste keuze is, in plaats van het alleen te bedenken en vanuit je verstand de opties af te wegen. Sta jij ervoor open om vanuit een ander perspectief naar jou en je keuzes te kijken en verhelderende inzichten opdoen? Wil je met meer (zelf)vertrouwen keuzes maken? Dan ben je heel welkom!

đ—Ļđ—Ŋ𝗲𝗰đ—ļ𝗮𝗹đ—ļ𝘀đ—ē𝗲: 𝘃𝗲đ—ŋ𝗹đ—ļ𝗲𝘀 đ—ļđ—ģ 𝗱𝗲 𝘇𝘄𝗮đ—ģ𝗴𝗲đ—ŋ𝘀𝗰đ—ĩ𝗮đ—Ŋ

Na verschillende ervaringen met verlies in de zwangerschap, heb ik me als coach in dit thema gespecialiseerd. Ik ben er dus in het bijzonder ook voor vrouwen en koppels die een kindje verloren hebben in de zwangerschap door een miskraam, stilgeboorte of zwangerschapsafbreking.

De impact van verlies in de zwangerschap op het dagelijkse leven kan groot zijn. Het is een ingrijpende gebeurtenis die tot nieuwe inzichten kan leiden en ervoor kan zorgen dat prioriteiten, kernwaarden, wensen en behoeftes veranderen. Veel vrouwen gaan door dit verlies anders aankijken tegen zichzelf, hun partner/gezin, vriendschappen en/of werk. Dit gebeurt soms bewust en vaak ook onbewust. Het (zelf)vertrouwen kan afnemen en werk en sociale contacten kunnen meer energie kosten dan voorheen. Dat kan er ook voor zorgen dat nieuwe uitdagingen uit de weg worden gegaan en het plezier in werk en leven afneemt. Verlies in de zwangerschap heeft vaak ook invloed op een relatie, ouders gaan er verschillend mee om en dat maakt het soms lastig om over het verlies en de emoties te (blijven) praten.

Merk je dat je er alleen (of samen) niet uitkomt en dat er meer nodig is om met je verlies of verliezen om te gaan? Dan ben ik er graag voor je/jullie. Ik werk met het bewezen 5-stappenprogramma van Miskraambegeleiding Nederland, dat speciaal ontwikkeld is voor begeleiding na een miskraam, stilgeboorte of zwangerschapsafbreking. Hoe pril of vergevorderd de zwangerschap ook was en hoe kort of lang geleden het ook heeft plaatsgevonden, ik help vrouwen en koppels om meer rust te ervaren rondom hun verlies en om met meer positieve energie en vertrouwen de toekomst of een nieuwe zwangerschap tegemoet te gaan.

𝗩đ—ŋđ—ļđ—ˇđ—¯đ—šđ—ļ𝗷𝘃𝗲đ—ģ𝗱 𝗸𝗲đ—ģđ—ģđ—ļ𝘀đ—ē𝗮𝗸𝗲đ—ģ?

Voor iedere vorm van coaching/begeleiding is het fijn als er een basis van vertrouwen is er ook een persoonlijke klik is. Je kunt met mij daarom altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarin je direct ervaart of mijn manier van werken bij jou (en je partner) past.

Kennismaken kan telefonisch, via Zoom of face-to-face bij mij in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om je te spreken en samen (digitaal) een kop koffie/thee te drinken!

Kijk voor meer informatie en voor het maken van een afspraak op www.eccoachingdelft.nl

image