Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Flow de carrièrecoach

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Welkom, ik ben Sonja

Mijn loopbaan begon ik als uitzendconsulent en na een paar jaar was ik manager en trainer van een trainingsbureau. Nu ben ik reeds 20 jaar werkzaam als Loopbaancoach. Ik heb gewerkt voor grote bedrijven als Philips, de Efteling en ING maar ook voor menig MKB bedrijf in de bouw, zorg & welzijn, onderwijs, techniek en handel. Ook bij overheidsorganisaties als Rijkswaterstaat en Sociale Verzekeringsbank heb ik mijn bedragen geleverd op het gebied van duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling.

Toen ik als zelfstandig ondernemer begon was ik ongeveer 35 jaar en had de drive om vooral werk te doen waar ik plezier in had, wat bij me past! Dat is voor mij een belangrijke investering in mezelf, meer dan sparen voor mijn pensioen. Gelukkig oud worden in je werk, zodat je niet eens denkt aan met pensioen gaan, dat wilde ik en wil ik nog altijd graag bereiken.

Allerbelangrijkste les die ik geleerd heb is; dat het in ieders bereik ligt om werk te doen dat bij je past en waar je energie van krijgt. Het vraagt leiderschap over eigen keuzes, zelfinzicht en soms wat lef. Ik geniet van mijn vak, wordt blij als ik mensen kan helpen op hun weg naar mooie perspectieven waar ze gelukkig van worden!

Mijn missie: werkgeluk voor iedereen! Doe wat bij je past, ben jezelf en pak regie over leven en werk. Mijn visie: iedereen heeft talent! Wat lef is nodig om het te zien en je kansen te pakken. Ik help je er graag bij!

Kernwoorden die mensen mij teruggeven: krachtig, creatief, betrokken, nuchter, rust, praktisch en barst van de ideeën!

Ben jij ambitieus, heb je al mooie stappen gezet in je loopbaan, je verantwoordelijkheidsgevoel heeft je ver gebracht. Maar steeds meer voel je het knellen en verlang je naar een werk dat bij je past. Eigen regie over werk & leven, meer werkplezier.

Ik help je met een uitgebreide TMA (talent motivatie analyse) waarin je in een overzichtelijke rapportage zicht krijgt op jouw talentprofiel, kwaliteiten en drijfveren maar ook een duidelijk overzicht van ontwikkelpotentie. Met een aantal coachsessies, inspirerende webinars en een persoonlijk actieplan, ben jij volledig toegerust om je volgende stappen te maken naar werkplezier, energievol en betekenisvol werken!

image