Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Frans Schrijver Ontwikkelt Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Je wilt iets veranderen. Tot dat besluit ben je inmiddels gekomen.
En nu kun je hulp gebruiken bij de te kiezen richting en / of de te nemen stappen. Dan ben je aan het goede adres, als coach help ik je graag verder in dit ontwikkeltraject.

coach

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden. Ik coach met name werknemers, professionals, leidinggevenden & ondernemers.

Afhankelijk van jouw vraag en afhankelijk van waar jij je bevindt in je ontwikkeltraject zet ik verschillende vormen van coaching in, ik werk echter bij voorkeur volgens de methode ‘resultaatgericht coachen’.

aanpak

Na een eerste kennismaking gaan we samen aan het werk.

Mijn vaste werkplek is buiten, wandelend in de natuur. Af en toe werk ik binnen op een locatie in Amersfoort, of in de werkomgeving van degene die gecoacht wordt.

wandelen

Voor een goede samenwerking moet er allereerst een klik zijn. Want voor een goed gesprek is het een voorwaarde om in vertrouwen en in alle vrijheid te kunnen praten.
Beweging is goed om de geest te activeren. Mijn voorkeur gaat er daarom naar uit om wandelend gesprekken te voeren. We zijn dan vrij van agenda’s, telefoons, kantoorruimtes, dresscodes en dergelijke. Ik wandel graag rond en in Amersfoort. Amersfoort is het kadastrale middelpunt van Nederland; centraler kan het niet.

omgeving van Amersfoort

In de vrije natuur is er weinig dat ons kan afleiden van het doel van ons gesprek, terwijl er juist alle gelegenheid is om te ontdekken en om eventuele barrières te overwinnen.
In de omgeving van Amersfoort zijn mooie bossen en heidegebieden met veel wandelmogelijkheden.  Wandelschoenen aan, een goed gesprek van 1,5 tot 2 uur, daarmee boek je resultaat.

wie is Frans Schrijver

Frans Schrijver is al 25 jaar werkzaam als (sociaal) ondernemer. Frans heeft aan de basis gestaan van de grootste online handelsplaats van Nederland en was DGA van een organisatie met 22 vestigingen en 1000 medewerkers.

Frans ontdekte dat zijn passie lag bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dat resulteerde in een carrière switch in 2011. Vanaf dat moment heeft Frans zich verder toegelegd op het coachen, trainen en adviseren.

Naast het coachen, trainen en adviseren is Frans nog steeds actief als (sociaal) ondernemer en betrokken bij diverse ondernemingen.

image