Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Great Business Geverifieerd

Verhelder je Levensdoelen en Zakelijke doelen met je Persoonlijk Kompas

5.0/54 Beoordelingen

Great Business kijkt naar de huidige situatie en coacht op de gewenste situatie

KPI’s, targets, (strategische) planningen en prioriteiten. Het is het vertrouwde gereedschap waarmee ik als managementconsultant begonnen ben. De vraag was vaak: hoe kan de performance van een bedrijf of organisatie verbeterd worden? Dan grijp je snel terug op bewezen managementinstrumenten die – teams van – medewerkers uitdagen, sturen en controleren.

Vakkundig geïmplementeerd, dragen deze kaders bij aan de (team)effectiviteit, maar hoe duurzaam is het? Wat zijn ‘targets’ waard, als mensen zich onvoldoende verbonden voelen met elkaar en met de organisatie? Hoe zinvol zijn KPI’s, als men een gebrek aan zingeving ervaart? Dan blijven prestaties op langere termijn altijd suboptimaal. In mijn praktijk zag ik dat mensen constant aangesproken werden op hun hoofd, terwijl ze eigenlijk in hun hart geraakt wilden worden.

Dat vond ik interessant. Hoe help je mensen in hun kracht komen en blijven? Hoe neem je blokkades weg en vergroot je de motivatie en loyaliteit ten opzichte van elkaar en het bedrijf? Die ontdekkingstocht ga je samen aan. Het vraagt eerder om een coachende dan een sturende hand. Dat is mijn passie en kracht geworden: mensen gelukkiger maken, zodat alles meer gaat stralen. Alleen zo bereikt iemand zijn volledige potentie. Pas dan word je leven ‘Great Business’

#persoonlijk kompas #lifegoals #businessgoals
#spiritual #emotional #mental #physical #economical #relational
 
#spiritueel #emotioneel #mentaal #fysiek #economisch #relationeel

4 Beoordelingen voor Great Business

Cock 1 Beoordelingen
Verhelderend
5.0.0

Peter is een ervaren en betrokken coach die door vragen te stellen mensen aan het denken zet en hen op weg helpt zo het juiste spoor (weer) te vinden.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 1
Berend Berlijn 1 Beoordelingen
Nieuwe bestemming
5.0.0

Ken je dat gevoel? Dat je best lekker bezig bent, maar toch dat onbehaaglijke stemmetje in je achterhoofd hoort: is dit nou wat het is? Is dit nou de steen die ik aan het verleggen ben in een rivier op aarde? Eerder een klein kiezeltje…. Zonder dat ik dat gevoel helemaal kon uitspreken, begreep Peter wat ik bedoelde. In een paar persoonlijke gesprekken verruimde hij mijn wereld. Niet dat hij mij heeft laten inzien wat mijn bestemming moet worden, maar Peter heeft mij wel nieuwe energie gegeven om die bestemming te gaan zoeken. In de volle overtuiging dat ik hem ga vinden. Bedankt Peter!

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 1
Peter de Groot 1 Beoordelingen
Afpellen tot kern en van daaruit naar de toekomst gaan.
5.0.0

Peter is een zeer fijne warme persoonlijkheid en weet je altijd net een stapje verder te laten gaan als dat je dacht. Zonder dat dit ongemakkelijk wordt ervaar je de kern van je dilemma of overweging en het is precies daar dat de verandering plaats kan vinden of wat tot nieuwe inzichten leidt. Peter is naast psychologisch daarbij breed maatschappelijk en bedrijfskundig onderlegd zodat hij in een breder perspectief kan laten groeien.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 1
vermeuv 1 Beoordelingen
Een geweldig mens voor ieder mens
5.0.0

“De Mens eerst, De Mens altijd”. Werken met Peter Valbracht is een prachtige ervaring. Peter kent als geen ander de kunst van het actief luisteren en het effectief communiceren. Peter heeft de absolute gave om te zorgen dat eenieder die hij begeleidt op zijn of haar gemak gesteld wordt en hen hierdoor onbevooroordeeld op zoek te laten gaan naar hun antwoorden zonder hier zelf zijn invulling aan te geven. Peter heeft mij verregaand geholpen met het bouwen van mijn persoonlijk kompas op een zeer effectieve, innovatieve en respectvolle manier. Ik kan Great Business aan eenieder aanbevelen die waardering heeft voor een professionele en vakkundige (business) coach.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 1
image