Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

GreatState Coaching Geverifieerd

Mind en Focus Coaching

Laat de eerste beoordeling achter!

Dit ben ik:

Mijn naam is Brian Ploeg, ik ben Mental Coach bij GreatState Coaching.

Ik ben een betrokken en toegewijd persoon, ik doorleef mijn eigen coaching vanuit een positief gedreven mindset in verbinding met de mensen in mijn omgeving. Ik sta enthousiast tegenover het leven in alle mogelijkheden die het in zich heeft. Dit was niet altijd zo, ook ik heb mijn weg moeten vinden, de weg die ik heb gevonden geef ik door.

Zo werk ik:

Ik werk via de GreatState Methode (Great State of mind), mijn coaching is niet te vergelijken met andere vormen van coaching. Al mijn persoonlijke inzichten gecombineerd met diverse opleidingen hebben zich gevormd tot een eigen effectieve methode.

De coaching is zo ingericht dat jij aan het einde van het traject specifieke vaardigheden hebt geleerd zodat jij jouw brein daarna inzet om te bereiken wat jij wilt. De coaching is dan ook concreet, iedere week heb je mentale inzichten die je in de komende week in de praktijk test. Concrete vaardigheden die werken in de echte wereld, ook als het even tegenzit.

Tijdens het traject bouw je jouw deze vaardigheden uit totdat je ze allemaal beheerst. Je leven verandert voor je ogen.

Misschien is je eerste indruk dat dit misschien veel werk is, ik kan je vertellen dat valt reuze mee. Mijn technieken helpen jou waardoor je het niet op wilskracht hoeft te doen. Je hoeft het alleen maar iedere week in de praktijk te proberen en zelf te ervaren. Zaken die vastzitten in het brein, zoals overtuigingen of vervelende herinneringen hoef je niet oneindig te herhalen, met de technieken uit de GreatState Methode laat je deze gemakkelijk los en achter je.

Deze technieken gebruik ik:

Tijdens de coaching maak ik gebruik van diverse technieken die jou in staat stellen snel veranderingen door te voeren. Je zal verstelt staan wat mogelijk is, je zal inzien dat je jezelf dingen aanleert zodra vervelende dingen jou overkomen. Je gaat leren hier bewust van te zijn en oude aangeleerde zaken die jou nu tegenhouden dan ook los te laten. Ik doe dit middels de GreatState Methode die gebaseerd in op de meest actuele inzichten over het brein.

Je kunt bij mij terecht voor:

Mental Coaching voor alle onderwerpen uit het leven.
Business coaching specifiek voor de mentale aspecten van ondernemerschap.

Coachvormen:

Voor coaching gebruik ik twee verschillende methoden. Ik werk met twee trajecten die op elkaar aansluiten: Mind Control en Mind Mastery. Beiden duren 8-weken. Mind Control kan los gevolgd worden, Mind Mastery alleen aansluitend op Mind Control.

Tijdens Mind Control leer je hoe jou brein werkt in de dagelijkse praktijk, hoe jij het leven meer vanuit flow kan ervaren wanneer de verschillende delen van het brein met elkaar samenwerken. Het brein je energie geeft in plaats van dat het soms je energie wegneemt, bijvoorbeeld door negatieve gedachten en energieverlies.

Tijdens Mind Mastery ga je nog meer de diepte in, je leert waarom de technieken van Mind Control zo goed werken en je leert de overtreffende trap van jouw brein in lijn brengen met jouw doelen.

Hoe onderscheid ik mij voor anderen:

Ik onderscheid mij van anderen door de gebruikte methode, mijn methode is zo fijn geslepen door alle ervaring dat deze uiterst effectief is. Daarnaast ben ik betrokken bij mij cliënten en staat jouw welzijn bij mij op nummer één, ik zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jij jouw doelen bereikt en je de wereld met een nieuwe kracht tegemoet zal treden, vanuit flow niet vanuit hard werken. De technieken die je tijdens het traject leert kan je nergens anders leren.

Veel gestelde vragen

Q Voor welke situatie is coaching een oplossing?

De GreatState Methode werkt bij problemen met een mentale oorsprong, dit kan soms heel ver gaan, want soms zorgen mentale spanningen voor problemen in het lichaam, waardoor je gezondheidsklachten krijgt. Een ander voorbeeld is dat je iets graag wilt maar dat je brein zegt dat je dat niet kunt of mag. Je op wilskracht ergens voor gaat maar je daar op een gegeven moment leeg op loopt. Je hebt ernstig energie verlies op je werk waardoor je in een burn-out bent gekomen. Je bent vroeger erg gepest en je hebt hier nog altijd last van. Je weet niet wat je wilt in het leven en mist een doel. Je kunt het zelf verder invullen, ons brein is een prachtige machine als we weten hoe het werkt, tot die tijd kan het je behoorlijk in de problemen brengen.

Q Duurt een coaching traject altijd 8 weken?

Ja dat klopt, om controle over het brein te krijgen doen we dit stap voor stap, je wil dit kunnen integreren en ervaren voordat we de volgende stap maken. In de eerste 4 weken leer je over het brein en leer je het brein dingen af die je nu tegenhouden, in de laatste 4 weken voegen we toe wat jouw mooiste leven dient.

Q Zijn de sessies altijd iedere week?

Voor Mind Control kunnen de sessies ook om de week plaatsvinden, voor Mind Mastery is dit iedere week. Tussen de sessies oefen je in het dagelijks leven met de inzichten die je hebt gekregen zodat de theorie praktijk wordt.

Q Waar vindt de coaching plaats?

Voor coaching maak ik gebruik van de ‘Het Coachhuis’ locaties door het land. Zelf ben ik gevestigd bij Het Coachhuis in Den Haag, maar op basis van maatwerk kan je ook op andere locaties in het land terecht.

image