Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Growth Center

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tristan en ik ben 42 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin. En samen zorgen we voor ons zoontje van nog geen 1 jaar oud.

Ik houd ervan om buiten te zijn, gezond te leven en veel te sporten. Surfen, kitesurfen, tennis en mountainbiken zijn de sporten die ik het meest beoefen. Daarnaast houd ik ook van stilte en maakt Vipassana meditatie al meer dan 10 jaar onderdeel uit van mijn leven.

Ik studeerde Arbeids- Organisatie- en Personeelspsychologie en daarnaast Sociale Psychologie. Na mijn studie ben ik bij een grote organisatie gaan werken. Ik was ambitieus, het ging goed, maar het kostte me ook veel. Ik kwam erachter dat ik een leven leidde dat me niet goed paste.

Na 7 jaar, een aantal mooie stappen en een leidinggevende positie besloot ik mijn baan op te zeggen voor een sabbatical in Australië. 7 Maanden lang reisde ik in een kleine camper langs de kust en surfte ik zoveel als ik kon. Ik gebruikte de tijd ook om erachter te komen wat ik wilde gaan doen.

Bij terugkomst in Nederland volgde ik mijn hart. Sindsdien werk ik als coach en begeleid ik mensen 1 op 1 bij vragen op zowel werk- als privégebied. Daarnaast werk ik als coach en consultant samen met jonge bedrijven aan organisatieontwikkeling, met name op het gebied van recruitment en talentontwikkeling. 

Hoe werk ik als coach?

Ik ben nieuwsgierig, analytisch en denk snel. En ik kan goed contact met mijn gevoel en mijn lijf maken. Voor mij is dat essentieel om goed te kunnen coachen. Voor veel van de mensen die ik begeleid vormt het verbinden van “hoofd en hart” een belangrijk thema.

Wanneer we samenwerken in een coachingstraject, bekijken we waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kijken we naar waar je vandaan komt. De wortels van hoe we de wereld om ons heen ervaren, liggen deels in onze jonge jaren.

Ik ben opgeleid als coach, loopbaan coach en systemisch coach. Ik geloof dat om iets te kunnen veranderen eerst inzicht nodig is. Ongeacht het vraagstuk waar we aan werken.

In een coachingstraject zijn we vaak in gesprek. En ik combineer graag met andere niveaus waarop we kunnen werken. Zo maak ik ook gebruik van systemisch werk en werken we met verschillende vormen van opstellingen. Zo komen we voorbij de woorden. ‘Voelen’ en ‘zelf ervaren hoe het ook kan’ staan dan centraal. En dat zijn bij uitstek hele krachtige manieren om aan blijvende verandering te werken.

Geregeld krijg je huiswerkopdrachten mee. Deze bereid je voor tussen de coaching sessies. En bespreken we samen in de volgende sessie.

Mijn coachruimte in Den Haag ligt midden tussen mooie parken, de Waalsdorpervlakte en het strand. Bij goed weer kunnen we er voor kiezen om buiten in de natuur te werken.

Om maximaal resultaat te halen uit een coachingstraject, is het belangrijk dat je bereid bent om het aan te gaan. Om écht te werken aan wat voor jou belangrijk is. Dat het behalen van sommige doelen nu nog even niet lukt, is dan niet zo belangrijk. Eerlijk naar jezelf durven kijken, de juiste energie en frisse nieuwsgierigheid zorgen voor lerend vermogen. En daarmee kunnen we samen aan de slag!

Wat onderscheid mij van andere coaches?

Als coach ben ik nieuwsgierig, analytisch en empathisch.

Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven; zowel als professional als leidinggevende.

Naast mijn werk als coach, werk ik ook als consultant op het gebied van recruitment en talentontwikkeling met jonge snelgroeiende bedrijven (scale ups).

Mijn opleiding is op WO niveau. Ik heb een 1 jarige MBA opleiding afgerond en volg ik jaarlijks ten minste één langdurige coaching opleiding.

Ik werk als coach, loopbaancoach en systemisch coach.

In mijn coachpraktijk komen veel young professionals, maar ook managers en ondernemers.

Tot slot

 • Ik werk vanuit Den Haag en Rotterdam.
 • Een kennismaking is altijd gratis.
image