Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Happy and Whole – Verliesbegeleiding na abortus en miskraam Geverifieerd

Verdriet delen is moeilijk - het niet delen is nog moeilijker

Laat de eerste beoordeling achter!

Abortus of miskraam heeft grote impact. Op jou én op je kinderen. Zelfs al is het jaren geleden. Zelfs al heb je het idee dat je het wel achter je hebt gelaten en dat het niet meer zo op je drukt.

Misschien herken je dat je het moeilijk vindt om andere vrouwen zwanger te zien of word je soms nog overweldigd door gevoelens van verdriet, schaamte, schuld of spijt. Misschien ook merk je er niet zoveel van… totdat je plots in een situatie komt die alles weer naar boven brengt.

Stel je voor…

Stel je voor hoe je leven vol geluk en vreugde is. Hoe je vrede voelt met het verlies van je ongeboren kindje en dat je diep in je hart weet dat ook de ziel van je kindje vrede heeft gevonden.

Stel je voor hoe je vol en volledig kunt genieten van de vele heerlijke, vreugdevolle momenten met je kinderen. Hoe je kinderen gelukkig, ontspannen en in hun element zijn, omdat ze voelen dat hun broertje of zusje deel is van het gezin en dat dat klopt zo.

En stel je voor hoe je oprecht kunt delen in de vreugde van de zwangerschap van je beste vriendin.

Dat is waar ik je mee help

Ik help je vrede te vinden met je verlies en met alle emoties die daarmee gepaard gaan. Ik help jou, je partner en je kinderen om jullie gezin weer heel te maken.

Zodat ook je ongeboren baby vrede heeft en kan opgaan in de bliss van het universum, en zodat je kinderen vrede hebben en weer gelukkig en zichzelf zijn.

Wie ik ben?

Ik ben Esther Sanders, verliesbegeleider bij abortus en miskraam. Al jarenlang heb ik het voorrecht mensen te helpen contact te maken met het ongeziene en hen te begeleiden in rituelen die hun leven veranderen.

Mijn missie is om de onderwerpen abortus en miskraam in de openheid te brengen en zoveel mogelijk vrouwen te helpen het verlies van hun ongeboren kindje te helen en weer werkelijk gelukkig te zijn. Want waarom genoegen nemen met minder dan heel en gelukkig?

Wil je weten hoe?

Wil je meer weten over de stappen die ik je help te doorlopen om jezelf én je kinderen, je gezin te helpen helen? En wil je ontdekken of ik ook jou ermee kan helpen? Speciaal daarvoor bied ik een gratis online Vrede met je Verlies Sessie.

Stuur me een bericht via het contactformulier om je gratis sessie in te plannen, je vragen te stellen of te laten weten waar je tegen aanloopt.

image