Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Jouw Persoonlijke Krachtcoach Geverifieerd

Voor persoonlijke ontwikkeling & zakelijk succes

Laat de eerste beoordeling achter!

Ik ben Lindsy Gabriel, Businesscoach, Persoonlijke Krachtcoach en een rasechte onderneemster in hart en nieren, het ondernemerschap heb ik al met jonge leeftijd met de paplepel ingegeven gekregen.

Op 23 jarige leeftijd startte ik mijn eerste onderneming, een autolease bedrijf. Al snel deed ik mee met de grotere “jongens” en voorzag ik in Limburg een groot aantal bedrijven van een wagenpark en wagenpark beheer, een hele uitdaging, spannend, leuk en succesvol, maar na een aantal jaren stond een crisis voor de deur. Je begint te merken dat veel bedrijven het moeilijk krijgen en in de financiële problemen raken, deze problemen hadden natuurlijk ook gevolgen voor het wagenpark. Dit was het moment om te realiseren dat je moet zorgen dat je zelf ook niet in de problemen komt, je bent dan actief bezig met damagecontrol en je lijkt wel de rol van een incassobureau in te nemen. Ontzettend leerzaam maar alles behalve leuk op dat moment.  Dit moest anders! Op de IVA in Driebergen leerde ik van mijn management leraar: ‘geen continuïteit zonder creativiteit” een quote die mij altijd is bijgebleven. Deze quote is voor mij zeer waardevol gebleken, creatief zijn, denken in mogelijkheden….het roer ging om! Kijkende naar de vraag en de markt ben ik mijn wagen park gaan afbouwen en de focus gaan verleggen naar totaal andere mobiliteitsproducten, een totaal andere afzetmarkt. Het had nog steeds vier wielen, maar nu waren het scootmobielen, rollators en rolstoelen. Ondanks de grote verandering voorzag ik nog steeds in mobiliteit, weliswaar niet meer voor bedrijven, maar voor senioren en mensen met een beperking.

Dit was voor mij de beste zet ooit, wat vond ik het leuk, maar vooral wat ging het goed. Al snel werd ik als klein winkeltje een van de grootste afnemers in de retail van een Belgisch merk en groeide mijn winkel tot een bekende hulpmiddelen winkel in Zuid Limburg, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, zorginstellingen en de mensen uit Zuid Limburg wisten mijn winkel te vinden, het was hard werken maar het resultaat was er. Na 11 jaar was het tijd….. tijd om mijn “kindje” over te dragen aan een andere ambitieuze ondernemer en los te laten, zodat ik kon gaan genieten van mijn zwangerschap en natuurlijk mijn enige echte kindje, mijn dochtertje Liv.

Natuurlijk ben en blijf ik een ondernemer en wilde ik weer zo snel mogelijk aan de slag.  Maar nu als Businesscoach, een coach die de kennis en de ervaring heeft! Een Businesscoach met ook echt ondernemers ervaring, zowel in de Business tot Business en retailmarkt. Een coach die weet hoe je een bedrijf vanaf 0 opbouwt, alles al eens heeft meegemaakt, 16 jaar ervaring heeft en weet hoe je succesvol kunt zijn.

Nu  coach ik  ambitieuze mannen en vrouwen en ondernemers om hun persoonlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen. Zodat ze persoonlijke groei, geluk en zakelijk succes bereiken.

Ik werk als coach graag met de Persoonlijke Kracht Methodiek, hiermee brengen we jouw verlangen, jouw grootste kracht, jouw blauwdruk en jouw impact in beeld. De Persoonlijke Kracht Methodiek meet middels de PK-test de hele mens  – werk en privé – ratio en gevoel. Hierin is deze test Uniek ten opzichte van andere testen.

Mijn persoonlijke kracht kleur is Rood. “de gepassioneerde winnaar”
Hierbij passen de termen: initiatiefrijk, warm, dynamisch, oprecht, snel, daadkrachtig, resultaatgericht en besluitvaardig.

Benieuwd wat jouw grootste kracht is? Benieuwd naar jouw blauwdruk, hoe jij de dingen het beste aanpakt en resultaten behaald? Hoe jij je impact kunt vergroten?
Neem dan eens contact met mij op, ik vertel je graag meer over de Persoonlijke Kracht Methodiek en hoe jij persoonlijke groei, geluk en zakelijk succes kunt bereiken.

Mijn expertise:

Businesscoach
Imagocoach
Personal Branding
Persoonlijke Krachtcoach

Zo werk ik:

Kies je voor mijn business coaching, dan ervaar je een persoonlijke en betrokken coach, die ook initiatiefrijk, dynamisch, oprecht, daadkrachtig en resultaatgericht is. Een coach met veel ondernemers ervaring. Door 1 op 1 coaching sessies, spar & spiegelsessies of het inzetten van de Persoonlijke krachttest gaan we persoonlijke groei, geluk en zakelijk succes bereiken.

Deze technieken gebruik ik:

Persoonlijke Kracht Methodiek
TA ( Transactionele Analyse)
Businesscoaching

Je kunt bij mij terecht voor: 

Businesscoaching
Imagocoaching
Personal Branding
Persoonlijke Krachtcoaching
Ontwikkelen en opbouwen van een onderneming
Bedrijfsadvies
Start Up  traject voor startende ondernemers

Certificering:

Persoonlijke Kracht Methodiek
IVA Driebergen HBO Bedrijfsmanagement
Transactionele Analyse
Nima A
Diverse salestrainingen

Coachvormen:

– Via de Persoonlijke krachttest
– 1 op 1 coaching sessie (s)
– Online of Offline
– Spar & Spiegelsessie
– Workshops

image