Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

KRAKTI Empowerment Geverifieerd

Facilitating Empowerment: Mentally, Emotionally, Physically & Spiritually

Laat de eerste beoordeling achter!

Hallo!

Mijn naam is Nancy en onder de naam KRAKTI Empowerment, wat kracht betekent in het Surinaams, faciliteer ik diverse empowerment practices, waaronder coaching.

Wat kun je bij KRAKTI Empowerment verwachten?

Wat fijn dat je op zoek bent naar wat assistentie in je reis! Ik bied twee soorten coaching aan:

 • Conscious Coaching

Bij Conscious Coaching ben je welkom met allerlei soorten vragen, maar de aanpak/insteek zal altijd zijn om alle delen van wie jij bent met elkaar te verbinden. Dit wil zeggen dat we op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau gaan werken. Voorbeelden van tools die ik gebruik zijn: Yoga, meditatie journeys, het gebruik van je stem en ademhalingstechnieken (ook wel breathwork genoemd).

 • Integratie Coaching bij ervaringen met Psychedelica

Bij deze vorm van coaching gaan we aan de slag met een ervaring of een inzicht die je hebt gehad tijdens een reis met psychedelica (truffels, Ayahuasca, San Pedro/Huachuma of paddestoelen met psilocybine). Soms kunnen deze inzichten erg cryptisch zijn en samen kunnen we kijken wat voor betekenis erachter zit. Daarnaast kan het soms ook lastig zijn om de informatie of het inzicht in je dagelijks leven te integreren, en ook daar kan ik je bij assisteren!

Hoe KRAKTI Empowerment te werk gaat

Allereerst hebben we een gratis kennismakingsgesprek van max. 30 minuten. Mocht je na dit gesprek door willen gaan met de coaching, zullen we samen een plan van aanpak bedenken. Dit plan zal slechts als leidraad ingezet worden – we blijven flexibel en mochten er andere zaken op je pad komen, dan bewegen we gewoon mee!

Wie ben ik

Ik ben eigenlijk het liefst “niets” :). In een maatschappij waar je constant iets moet zijn of iets moet doen om je goed te voelen, is mijn goal om vooral niets te zijn en flexibel te blijven.  Dit zal je ook merken in de manier waarop ik coach: ik deel mijn inzichten met jou, waarna jij er zelf over na kan denken. Ik zal je nooit vertellen dat iets “moet” of dat jij zo “bent” – dat mag jij zelf bepalen.

Momenteel organiseer en faciliteer ik voornamelijk retreats in het noorden van Portugal. “Vroeger” werkte ik in projectmanagement en daarvoor heb ik een master gedaan en een bachelor Gezondheidswetenschappen. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolgd (o.a. Yoga teacher training, shamanistische manieren van werken, hypnose) wat heeft geleid tot mijn huidige skillset. Ik ben echter nog lang niet uitgeleerd – niet alleen “book smart” maar ook als persoon zijnde!

Mijn tarieven: sliding scale

Omdat ik er heilig in geloof dat iedereen toegang mag hebben tot assistentie en ondersteuning, werk ik met een sliding scale. Mijn minimale tarief is 50 Euro en mijn reguliere tarief is 95 Euro. Je kan hier naar vragen in het kennismakingsgesprek.

image