Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

LEF paardencoaching en begeleiding Geverifieerd

Voor een nieuwe stap in je ontwikkeling

5.0/51 Beoordelingen

Wat kun je van LEF Paardencoaching en begeleiding verwachten?

Bij LEF paardencoaching kan je terecht voor coaching met hulp van paarden. Samen met de paarden gaan we kijken welke problemen jij ervaart in het dagelijks leven. Je kan bij mij terecht met problemen rond je relatie, gezin, werk en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit rust en ruimte kijken we naar patronen en belemmerende overtuigingen. Waar zit de kern van het probleem? Met de paarden kunnen we kijken waar voor jou een mogelijkheid tot verandering zit. Heel praktisch mag je ervaren wat voor jou goede keuzes zijn en wat bij jou past.
Ik coach zowel volwassenen als kinderen en ook groepen. Bij dat laatste gaat het vaak om teamcoaching binnen een bedrijf of organisatie.

Hoe is de werkwijze bij LEF Paardencoaching

We beginnen met een intake (telefonisch of op locatie) om te kijken of de vraag zich leent voor paardencoaching bij LEF. We kijken naar de mogelijkheden en bespreken de verwachtingen over en weer. We maken bij de intake of na de eerste sessie een inschatting van het aantal sessies. Bij het aanpakken van een probleem zijn er vaak meerdere sessies nodig, want we inventariseren eerst wat er aan de hand is. Daarna kijken we waar het vandaan komt en vervolgens is het belangrijk wat je wilt veranderen en gaat oefenen met nieuwe patronen, vaardigheden en inzichten.
Ik volg jou in jouw proces en we evalueren regelmatig hoe de voortgang is.
We werken met de paarden buiten en kijken wat er naar voren komt. Het meest urgente probleem wordt als eerste zichtbaar. Met aanvullende technieken kan ik verdieping aanbrengen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Eveline Heye en ik ben LEF Paardencoaching en begeleiding in 2018 gestart. Voor die tijd heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt. Als paardencoach werk ik vanuit rust en ruimte. Door mijn rustige manier van coachen ontstaat er de mogelijkheid om het thema uit te diepen en de nodige stappen te kunnen maken. Er is vaak wat lef voor nodig om een probleem aan te pakken. Daar komt dan ook mijn bedrijfsnaam vandaan. Bovendien komt de betekenis van het woord lef uit het Hebreeuws en betekent het hart. Vanuit mijn hart en met gevoel volg ik jou in je ontwikkeling.

Certificeringen

Ik heb mijn opleiding tot paardencoach gedaan bij Educatief Centrum Keulseweg. Dit is een paardencoachopleiding op HBO-niveau. Hier heb ik zowel level 1 in 2014 als level 2 in 2017 gedaan. Dat is twee keer een jaar aan de slag met mijn ontwikkeling, theorie en praktijk. Verder heb ik een jaar Levenscoach gedaan bij Sonnevelt opleidingen. Ook de Psycho sociale basiskennis heb ik succesvol afgerond. Hierdoor is er de mogelijkheid om vanuit het aanvullende pakket bij sommige verzekeraars een deel van de factuur vergoed te krijgen als je bij mij komt voor paardencoaching.
Verder ben ik sinds 2020 ook Anders Leren Met Paarden coach. Dit is een methode die zich richt op basisschool kinderen die vastlopen in het onderwijssysteem omdat ze een andere manier van leren hebben dan er standaard wordt aangeboden. In 2021 heb ik een opleiding gedaan tot natuurcoach waardoor ik mij Magic of nature coach mag noemen.

Deze combinatie van opleidingen zorgt ervoor dat ik kan aansluiten en vanuit verschillende hoeken naar je vraag kan kijken.

Welke vormen van coaching bied ik aan?

– individuele coaching
– duo-coaching (met partner, kind, collega, vriendin bijvoorbeeld)
– groepscoaching of teambuilding
– paardencoaching
– natuurcoaching
– sessies variërend van 1 uur tot 2 uur (en in overleg langer)

Interesse in coaching bij LEF?

Ik zou je graag ontmoeten om samen te kijken waarmee je verder wilt komen. Welke problemen ervaar jij in het dagelijks leven? Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Als je eerst nog wat meer informatie wilt lezen dan kan dat op mijn sites:

Welkom bij LEF paardencoaching en begeleiding


https://www.lefnatuurcoaching.nl

1 Review voor LEF paardencoaching en begeleiding

Miranda vd Schuur 1 Beoordelingen
Het was weer een geweldige ervaring om door Eveline en de paarden gecoacht te worden
5.0.0

Wat een rust overzicht en ruimte geeft Eveline. Ze geeft de tijd om te ervaren en vraagt precies op het goede moment haar vragen. Neemt de bewegingen en reacties van de paarden mooi mee. Wat zegt het mij, waar wil ik mee oefenen. Kwam tot duidelijke inzichten over mijzelf. En kom meteen mijn nieuwe keuzes uitproberen met het paard. Zo ontzettend leuk.

Was deze review ...? Interessant 0 LOL 0 Liefde 0
image