Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Maartje Strijbis | EFT Specialist & Life Coach Geverifieerd

‘The best way out is always through.’

Laat de eerste beoordeling achter!

Maartje Strijbis | EFT Specialist & Life Coach

Heb je vaak hoofdpijn? Pieker je veel? Een stevige innerlijke criticus? Iets naars meegemaakt waar je angstig door bent geworden? Zie je veel beren op de weg? Heb je slaapproblemen? Paniekaanvallen? EFT kan je helpen.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. De techniek is een combinatie van exposure-techniek, cognitieve therapie en acupressuur. Met EFT kun je fysieke pijn, nare gebeurtenissen en belemmerende overtuigingen behandelen en definitief aanpakken.

Als coach werk ik veel met EFT omdat je er bijna ieder ‘probleem’ mee kunt ontzenuwen. Zonder in heel veel gepraat te verzanden. Veel van mijn coachees en cliënten zijn een beetje ‘praatmoe’. Ze hebben er al veel therapie op zitten of merken dat ze niet meer uit hun eigen gepieker komen. EFT is dan een hele fijne methode om uit je hoofd te komen.

Waarom EFT?

Ik geloof dat het belangrijk is om je eigen manier te vinden om met het leven en de beren op je weg om te gaan. Er is geen ‘one-size-fits-all-antwoord’. We krijgen vaak goedbedoelde maar algemene adviezen van onze omgeving als we ergens mee worstelen: ‘Probeer het los te laten!’, ‘Doe gewoon wat ademhalingsoefeningen’ of ‘Weet je wat jij moet doen, een mindfulness cursus’. Daarbij worden we door onze huisartsen massaal doorverwezen naar ‘praattherapie’. Helaas helpt dit vaak niet (genoeg) om definitief van blokkades, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen, paniek- en of angstklachten af te komen. De emoties die je voelt bij een bepaalde trigger zitten niet alleen opgeslagen in je brein, ook je lichaam slaat stress op. EFT ontlaadt de opgeslagen spanning in je lichaam én dooft de stresskoppelingen in je brein uit.

Wat ik het allerliefst doe, is jou helpen ontdekken wat voor jou werkt. Zodat je je minder onzeker, eenzaam en angstig voelt in dit proces. Je vertrouwen ontwikkelt in jezelf en je niet steeds bevestiging nodig hebt van anderen. Je de kracht en veerkracht ontwikkelt, om regie te nemen over je leven. Om de keuzes te maken die je eigenlijk wilt maken voor jezelf, maar nu nog niet durft.

Iedereen verdient het om gehoord en gezien te worden, je bent allang goed genoeg zoals je bent. Hoe fijn zou het zijn als je dat zelf ook echt gaat voelen, los van dat je dat rationeel gezien, heus wel weet.

Als coach en EFT-Specialist werk ik dagelijks met hele verschillende mensen aan uiteenlopende coachvragen en problemen. Ik sta naast je en reik je de tools aan om de stappen te kunnen zetten die voor jou nodig zijn.

Wanneer is EFT iets voor mij?

Je kunt heel veel verschillende “problemen” aanpakken met EFT. Ik noem hieronder de meest voorkomende thema’s die ik tegenkom bij mijn cliënten: uitstelgedrag, blokkades in je privéleven of je werk, zelfvertrouwen, eigenwaarde, imposter syndroom, zelfsabotage, motivatieproblemen, je overweldigd voelen, het gevoel niet goed genoeg te zijn, faalangst, negatieve gedachten, depressie, stress en burn-out, angsten en fobieën, trauma’s, gevoelens van schaamte en/of schuld, last van eigen hardnekkige patronen, het gevoel altijd ‘aan’ te staan, seks en relaties, slaapproblemen, veel piekeren, paniekaanvallen, ontdekken wat je nu echt wilt in je leven, doelen stellen en behalen, migraine en hoofdpijn, (chronische) pijn, fysieke (spannings)klachten, conflicten met jezelf of je omgeving, constante onrust, eetproblemen, prestatiedruk, verslavingen en PTSS.

EFT is zeker iets voor jou als je een superconcrete en simpele methode wilt leren om los te laten en echt vrij te zijn. Van alles wat je niet meer nodig hebt en wat jou niet verder helpt in je leven. Ook al worstel je al lang met iets, met EFT is het mogelijk om snel, blijvende resultaten te boeken.

Wat levert EFT je op? Je:

 • bent vrij van belemmerende gedachten, blokkades en fysieke klachten. Bye bye perfectionisme, faalangst, imposter syndroom & innerlijke criticus!
 • vertrouwt op jezelf. Wie je bent en wat je kunt voelt nu vanzelfsprekend. Je hebt niet steeds die bevestiging van anderen nodig om je goed te voelen over jezelf.
 • voelt je letterlijk lichter en relaxter, zowel in je hoofd als in je lichaam.
 • doet dingen die je eerst uitstelde of als een berg tegenop zag, met gemak en zo veel meer plezier dan voorheen. Je bent helemaal klaar met jezelf klein houden en het saboteren van je dromen en doelen.
 • werkt vanuit vertrouwen en inspiratie. Weg met die twijfelmodus en dat overweldigde gevoel.
 • voelt helderheid, rust en je creativiteit stroomt weer.
 • hebt minder of geen last meer van je angsten, je staat voor wie je bent en je bewaakt je eigen grenzen.
 • werkt vanuit focus en motivatie, waardoor je doet wat je écht wil doen, zonder stress en werkdagen van 15 uur.
 • Ook heb je nu met EFT een concrete tool in handen die je de rest van je leven in kunt zetten bij overweldigende gebeurtenissen en gevoelens.

Samenwerken met Maartje Strijbis | EFT Specialist & Life Coach? Neem contact op om een intake te plannen

Ik kan me heel goed voorstellen dat je wilt weten hoe EFT jou kan helpen en dat je het eens wilt ervaren, voordat je in een traject stapt. Dat kan! Vul het contactformulier op deze pagina in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

In een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten (via zoom of telefonisch) bespreken we de mogelijkheden en kun je vast voelen of je je prettig en vertrouwd voelt bij mij als jouw EFT-Specialist.

Daarna kun je instappen in mijn 3 maanden traject of eerst een losse EFT-sessie boeken, voordat je instapt. Ik spreek je graag!

image