Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Meet Me Coaching Geverifieerd

Als je een nieuwe wereld wilt ontdekken, durf dan de kust uit het oog te verliezen!

Laat de eerste beoordeling achter!

Over mij:

Ruim 17 jaar werk ik als zelfstandig coach en trainer en help ik met succes managers en directieleden meer uit zichzelf te halen. Naast persoonlijke ontwikkeling ben ik gespecialiseerd in burn-out en werk ik o.a. voor politieke partijen, grote internationale bedrijven, mediabedrijven en overheid. Ook particulieren kunnen bij mij terecht.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT):

Mijn coaching is voornamelijk gebaseerd op ACT, wat staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Dit is een wetenschappelijk bewezen effectieve vorm van gedragstherapie. ACT Coaching helpt je jouw gedachten en gevoelens te accepteren en omarmen, in plaats van ertegen te strijden en ze proberen te laten verdwijnen. Het onderdrukken van gedachten en gevoelens geeft ze juist meer kracht, waardoor je uiteindelijk steeds meer last gaat ervaren en problemen krijgt. Naast het leren accepteren dat moeilijke gedachten en gevoelens er mogen zijn, leer je ook wat jouw waarden zijn en nog belangrijker, hier naar te handelen.

Verder ben ik geschoold in diverse cognitieve gedragstechnieken, waaronder NLP, Rationeel-Emotieve Therapie, Value-Based Transformation, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Ik zal dan ook inzetten wat nodig is om de doelstelling te bereiken.

Over het coachtraject:

Mijn coachtraject is 8 sessies en elke sessie duurt 2 uur. Daarin gaan we flink aan de slag. We praten niet alleen, we doen ook veel oefeningen die je helpen te voelen wat je nu eigenlijk doet. Je krijgt een werkboek en toegang tot een app, zodat je ook na de sessies bezig blijft met jouw ontwikkeling. Dit helpt je om vooruit te komen, het ondersteunt het coachproces en maakt dat de coaching beklijft. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat ACT zeer effectief is.

Coachkamer:

Je kunt bij mij terecht in mijn coachkamer in Leusden. Dit is een prettige ruimte in huiskamersfeer. Je wordt er verwend met goede cappuccino. En als je liever een latte macchiato of gewone koffie hebt, kan dat ook. Of thee natuurlijk, van de menukaart kan je kiezen uit diverse smaken losse thee. Lekkere fudge, chocolade en nougat, bij mij word je in de watten gelegd.

Vergoeding door de werkgever:

Voor je werkgever is het van belang dat je lekker in je vel zit, je verder ontwikkelt of snel weer beter bent in geval van ziekte of burn-out. De kosten voor een langdurig zieke werknemer zijn vele malen hoger dan de kosten van een coachtraject. Daarbij zijn de kosten van een coachtraject voor je werkgever aftrekbaar van de belasting. Het kan daarom zijn dat je werkgever de kosten van het coachtraject wil vergoeden. En misschien valt coaching zelfs wel onder de CAO van jouw organisatie. Het is daarom zeker aan te bevelen hiernaar te vragen.

Recensies:

Onafhankelijke recensies over mijn coachsessies zijn te lezen op Trustpilot en Google, onder Meet Me Coaching.

image