Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Patrick Kwast Training & Coaching Geverifieerd

Training, coaching, bewustwording

Laat de eerste beoordeling achter!

Omschrijving

Mijn naam is Patrick Kwast en ik ben vitaliteitscoach, personal trainer met een CIOS achtergrond en Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming (NLP). Mijn missie is om mensen te helpen groeien in het leven. Met NLP coaching ga je door middel van bepaalde technieken en modellen weer de regie krijgen over je leven. Je krijgt inzichten in het effect van je communicatie, je leert je emoties te sturen én krijgt tools aangerijkt om te ontspannen. Dit in combinatie met vitaliteit en sport & beweging, is een fijne mix om diverse problemen aan te pakken: energietekort, hormonale problemen, overgewicht, stress, vergeetachtigheid, verwardheid, langdurige ziekte, ontspanning, balans, voedingsadvies, fysiek welzijn en mentaal welzijn.

Ook kan ik begeleiden bij fysieke en/of mentale uitdagingen als gevolg van Covid-19. Ik kan je helpen wanneer je herstellende bent van het Corona virus, ik kan je coachen rondom pandemie angst én we kunnen samen een NLP traject ingaan wanneer je als gevolg van Covid-19 je baan bent verloren, of je tot het inzicht gekomen bent dat je je leven anders wilt inrichten.

Zo werk ik

Je moet je welkom voelen bij degene die je coacht en begeleidt. Je coach moet een vertrouwde omgeving bieden waarbij je het gevoel hebt dat je vrij bent van drempels of iets wat je tegenhoudt om groei te realiseren. Bij mij ben je op de juiste plek, want ik durf mezelf te omschrijven als een enthousiast, warm en open persoon. Voeg daar mijn nuchtere Noord-Hollandse werkmentaliteit en gevoel voor humor aan toe, combineer dit met mijn missie om mensen verder te helpen en je zult merken hoe snel en efficient je stappen zult maken. De meeste trajecten zijn daarom ook meestal van korte duur. Na een intake bepalen we samen hoe lang we nodig denken te hebben. Afhankelijk van je behoeften en doelen zet ik NLP in, sport & vitaliteit en/of persoonlijke coaching.

Deze technieken gebruik ik

Ik pas onder andere NLP technieken toe (Practitioner en NLP Master Practitioner).

Je kunt bij mij terecht voor

Doordat ik breed onderlegd ben op het gebied van lichaam & geest, kun je bij mij terecht voor;

Vitaliteitsklachten:
– Energietekort;
– Hormonale problemen
– Overgewicht
– Stress
– Ontspanning en het vinden van balans
– Voedingsadvies
– Fysiek welzijn & mentaal welzijn

Maar ook thema’s als:
– diverse angsten; zoals vliegangst, faalangst, angst voor spreken in het openbaar;
– de regie in eigen handen krijgen in het leven en daardoor meer in je eigen kracht komen te staan;
– bewustwording waarom je doet wat je doet en hoe je dat doet;
– inzicht in je eigen systeem en wat dat voor invloed op jou (en je omgeving) heeft;

Certificering

NLP Licensed Practitioner, NLP Licensed Master Practitioner, CIOS.

Coachvormen

1 op 1 coaching, online coaching, coaching in groepsverband, coaching voor bedrijven.

 

 

Veel gestelde vragen

Q Wat is een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach is een coach die jou helpt een vitaler leven te leiden. In je kracht staan door energiek, gezond en vitaal te zijn, zodat lichaam en geest in balans zijn en je meer aankunt. Je kunt een vitaliteitscoach voor jezelf inhuren, of als bedrijf zijnde om de vitaliteit op de werkvloer te verhogen.

Q Wat doet een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach op de werkvloer creëert een passende bedrijfscultuur, waarin medewerkers in hun kracht staan. Hij of zij zorgt ervoor dat het personeel in balans is, zowel psychisch als lichamelijk, zodat er synergie ontstaat en er efficienter gewerkt kan worden. Huur je voor jezelf een vitaliteitscoach in, dan zorgt de coach voor meer balans geestelijk en fysiek.

Q Waarom een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach helpt om meer rust en stabiliteit te creëren op de werkvloer én onderling binnen de teams. Dit heeft tot gevolg dat de efficiency verhoogd wordt en dat er betere resultaten behaald worden, zowel op persoonlijk als disciplinair niveau. Daarnaast is een ander gevolg dat het ziekteverzuim hiermee gereduceerd wordt. Op persoonlijk vlak kan een vitaliteitscoach jou ook veel brengen; hij of zij kan jou fitter, energieker en meer balans door het leven laten gaan. Met als gevolg dat je een gelukkiger mens bent, maar ook je relaties en leven waardevoller zullen zijn.

image