Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Personal Happiness Geverifieerd

~ Change your story, change your life ~

Laat de eerste beoordeling achter!

Personal Happiness ~ Change your story, change your life ~

De naam van mijn bedrijf en de tagline zeggen eigenlijk alles waar ik voor sta. We zijn hier allemaal met een reden op deze aarde en dat is niet een leven met allerlei moeilijke, ingewikkelde gedachten, die je tegenhouden om een leuk leven te leiden.

Hoe jij denkt, hoe jij de wereld ziet, heeft invloed op het verhaal van jouw leven. Wil jij leren hoe je je leven kunt veranderen? Leer dan hoe jij zelf jouw verhaal kunt veranderen! Ik help je daarbij.

Wat weerhoudt jou van je volgende stap naar succes en voldoening in jouw leven? Kom uit je hoofd, overwin het verhaal dat je beperkt en creëer je mooiste leven!

Dit ben ik:

“Is dít nou het leven?” deze gedachte kwam in mij op toen ik op het dieptepunt van mijn leven zat en naar buiten keek. Gelijk erachteraan zei er een stemmetje “het leven kan anders, het hoeft helemaal niet zo te zijn”. Vanaf dat moment ben ik op onderzoek gegaan, want er is meer, meer dan ik nu zie en denk en ervaar met mijn zintuigen. Het was vooral een reis naar mezelf, mezelf terugvinden, wie ben ik? Zonder alles wat mij is aangeleerd in mijn opvoeding, school en de mensen om mij heen. Een reis met vallen en opstaan, uiteraard, ook voor mij en in de momenten dat ik viel zaten de mooiste inzichten en heeft het mij gebracht waar ik nu ben.
Enorm veel boeken verslonden, workshops, Webinars, cursussen en opleidingen gevolgd. Alle ervaringen, mijn levenslessen en de kennis die ik heb opgedaan de afgelopen 10 jaar, kan ik nu inzetten om jou te helpen, ik breng je weer op koers zodat ook jij jouw leven kunt gaan ervaren vanuit flow, zonder de weerstand, worsteling maar met jouw eigen Personal Happiness. Want als er één ding duidelijk is geworden is dat wel dat ik dit werk ben gaan doen, ik coach vanuit passie, vanuit mijn hart, het geeft mij voldoening en energie.

Dit is wat mijn klanten zeggen over coaching bij Personal Happiness:

Ik ben met volle 100% het traject aangegaan met Lisette en wat heb ik daar veel van geleerd. Het was een weg met veel vallen, maar zeker daarna opstaan. Het was intensief, maar ik voelde mij na iedere sessie een heel stuk beter voelen. Ik werd vrolijker, opgewekter, energieker en ik laat mij niet zo snel meer uit de weg slaan. Ook mijn omgeving valt het op, complimenten komen regelmatig voorbij. Ik had enorm gebrek aan zelfvertrouwen en nu durf ik echt te zijn wie ik wil zijn, allemaal dankzij Lisette!

Dank je wel Lisette, voor de wijze waarop je mij gecoached hebt. Al snel had je door waar ik handvaten nodig had. Het deed me goed dat ik bij jouw coaching niet hoefde te graven in het verleden. Je aanpak was voor mij vernieuwend en verhelderend. Ik was anders gewend. Al na een korte sessie wist je mij te doorgronden en kan ik vanaf nu weer verder met een aantal simpel uit te voeren tools die ik kan inzetten en uitvoeren in mijn drukke bestaan. Nogmaals dank je wel.

Ervaring na een QHHT sessie. Ik stelde haar de vraag:

“Wat is je het meeste bijgebleven van deze sessie?”

Over voldoening:

Een van de boeken die ik heb gelezen is  De Alchemist van Paul Coelho hierin deelt hij een wijsheid die ik graag met je deel: “Het gaat niet om de bestemming maar de reis ergens naartoe”. Het is goed om doelen te hebben, maar je leert altijd het meeste van de weg er naartoe, daarbij zullen het bereiken van de doelen an sich op lange termijn jou nooit gelukkig maken. Wanneer je de obstakels overwint die nodig zijn om je doelen te bereiken, zullen deze jou het diepste en meest langdurige gevoel van voldoening geven, omdat je jezelf dan pas echt leert kennen.

Zo werk ik:

Je bent zelf je grootste obstakel, van je succes, groei en ontwikkeling, jouw mind staat je in de weg.

“Your ego is a wonderful servant, but it’s a terrible master”.

Wat we onszelf vertellen is wat we geloven. Deze vormen jouw identiteit en bepalen wat we wel en niet  kunnen doen.
“Ik ben te oud” “Ik ben te dik” “Ik moet perfect zijn” “Ik ben geen goede moeder” “Ik ben gewoon nou eenmaal zo”. Hoe vaak heb jij zoiets tegen jezelf gezegd? Allemaal verhalen die we onszelf vertellen en hoe vaker je ze tegen jezelf vertelt hoe meer je er in gaat geloven. Negatieve gedachten die ons weerhouden van onze groei, ontwikkeling en succes. Dit kan anders!

 • Ik leer je hoe je deze verhalen en dit soort vervelende gedachten direct kunt aanpakken en hoe jij jouw denkwijze kunt veranderen.
 • Ik leer je ook hoe jouw brein werkt en laat je in contact komen met jouw onderbewuste, zodat je meer in connectie komt met jezelf, je intuïtie, jouw innerlijke kompas, die voorbij je denken gaat. Het is ons tenslotte nooit geleerd om hier naar te luisteren, ons rationele verstand des te meer.
 • Ik zorg ervoor dat jij je veilig voelt in de tijd die we samen doorbrengen, zodat jij je open kan stellen en bereid bent het oude verhaal los te laten. Dit kan een oncomfortabel gevoel met zich mee brengen, verwarring, weerstand en daar zit nu precies de doorgang naar volgende verbeterde versie van jezelf! Pas als we ervoor kiezen om onze pijn/problemen onder ogen te zien, gaan ze weg. Wanneer je voorbij gaat aan het oncomfortabele gevoel, de weerstand en het omarmt zal je merken dat er heling plaatsvind en je een doorbraak creëert naar de nieuwe verbeterde versie van jezelf.

Met als resultaat dat je:

 • Weer in verbinding bent met jezelf en de gesprekken met anderen ineens een stuk gemakkelijker verlopen, mensen reageren anders op jou
 • De samenwerking met collega’s ineens veel beter verloopt en je niet meer op zoek hoeft naar een nieuwe baan
 • Je durft nu juiste de stappen te nemen om de baan te gaan zoeken die je echt wilt
 • Je gevoel van zelfvertrouwen weer kan ervaren en jezelf weer durft te zijn
 • Geen stress meer ervaart en de wereld nu anders ziet, deuren openen zich
 • Ruimte in je hoofd ontstaat omdat er interne conflicten zijn opgelost, waardoor je nu wel gaat sporten, het lukt af te vallen, stopt met roken

De nieuwe koers is ingezet en je staat weer aan het stuur van jouw leven zodat jij het leven kan leiden zoals jij dat wilt!

Deze technieken gebruik ik:

Ik heb een enorme tool box aan praktische coaching oefeningen, NLP technieken en hypnose technieken.

QHHT (Quantum Healing Hypnose Technique)

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Persoonlijke ontwikkeling, groei
 • Weer bij jezelf (thuis) komen, in contact komen met jezelf, leren dichtbij jezelf te blijven
 • In contact komen met je gevoel, je intuïtie, je onderbewuste en er naar leren luisteren
 • Bewustwording van triggers, inzicht te geven hoe ze zijn ontstaan en hoe je oplost (waarom word ik boos / geïrriteerd / verdrietig)
 • Oude verhalen loslaten
 • Zelfvertrouwen, sterker in je schoenen staan
 • Rust in je hoofd
 • Leren keuzes te maken en doelen te behalen
 • Stoppen met jezelf wegcijferen
 • Negatieve overtuigingen / gedachten stoppen
 • Wegnemen van obstakels, die je weerhouden van het maken van een keuze
 • Het veranderen van je vibratie / energie en ik laat zien wat voor invloed dit heeft in je dagelijks leven
 • Zingeving en levensdoelen
 • Hypnose sessie, wil je afvallen, stoppen met roken, wil je beter slapen, bang voor spinnen, examenvrees, angst om te spreken voor een groep, angst om de weg op te gaan?
 • Een QHHT sessie (Quantum Healing Hypnose Technique)
 • Meditaties

Certificering:

Internationaal gecertificeerd NLP Practitioner

Internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner

Gecertificeerd QHHT Practitioner

Coachvormen:

1 op 1 coaching

Wandel coaching

Hypnose

Meditatie

QHHT sessie (Quantum Healing Hypnose Technique)

Hoe onderscheid ik mij voor anderen:

 • Ik sta bekend als een goede luisteraar, ik ga altijd voor de verbinding, ik ben er 100% voor jou. De krachtige vragen die ik je stel en de oefeningen die we samen doen zijn erop gericht om jou het veranderingsproces te laten doorvoelen.

Ik laat je zien waarom je doet wat je nu doet en hoe het op een duurzame manier anders kan. Ik leer je waarom dichtbij jezelf blijven zo belangrijk is, zodat het makkelijker wordt jouw kwaliteiten in te zetten bij het vormgeven van jouw unieke leven.

Als je bepaald gedrag of een gevoel wilt veranderen maar je veranderd niet je keuzes, leidt dit tot hetzelfde ongewenste gedrag en daarmee ook dezelfde ervaring in de toekomst. Oftewel je manifesteert het leven wat je eigenlijk niet wilt.

Ik maak je hier bewust van en breng je op de juiste koers, zodat je wel het leven kan leiden wat je wilt, wat je visualiseert of waar je van droomt!

 • Ik maak meditaties
 • Ik maak gebruik van hypnose
 • Ik geef QHHT sessies (Quantum Healing Hypnose Technique), omdat dit een sessie is van gemiddeld 7 uur, vertel ik daar graag wat meer over:

Quantum Healing Hypnose Technique is prachtige methode ontwikkelt door Dolores Cannon. Haar techniek geeft je op hele snelle manier toegang tot antwoorden op jouw levensvragen. Het is een diepgaande en transformerende reis van je bewustzijn die er altijd op gericht is je vooruit te helpen, gericht op het loslaten van ballast en oude pijn, inzichten geeft en heling biedt, mits passend voor dat moment. Het is een uitgebreide regressie sessie onder diepe hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met het onderbewuste, vaak ook het Hogere Zelf of de Bron genoemd. Dat laatste maakt de sessie heel bijzonder en is dan ook de kers op de taart van deze transformerende reis. Het onderbewuste is een oneindige bron van kennis. Het is niet alleen bekend met alles over wie wij zijn in dit leven, en waren in vorige levens, maar het kent ook onze levensdoelen voor dit leven. Een leven waarin we tot doel hebben iets te leren of te ervaren. Alle informatie komt van jouw onderbewuste. Ik fungeer enkel als het kanaal, ik begeleid de sessie en reis met je mee.

We nemen zoveel tijd als nodig, gemiddeld duurt de sessie zo’n 6-7 uur, waarvan 2 uur hypnose. Het is verstandig om geen andere afspraken te hebben deze dag, zodat je niet hoeft te haasten en rustig kunt bijkomen na de sessie.

We beginnen met de kennismaking waarin ik je leer kennen, je wensen weet en jij je op je gemak voelt, zodat je strakjes ontspannen de hypnose in kunt gaan en ik de juiste vragen kan stellen tijdens de sessie. De kennismaking kan best wel even wat tijd in beslag nemen, maar ik neem alle tijd die nodig is.

Als alles is doorgesproken neem ik nog even kort jouw vragen door die je thuis hebt voorbereid. Je hebt namelijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan het onderbewuste / het hogere zelf. Je mag deze opschrijven in een boekje of op A4-tje. De vragen kunnen werkelijk over van alles gaan maar ik zal hieronder een paar voorbeelden geven zodat je een idee krijgt over wat voor zaken je vragen kunt stellen:

 • Wat is het doel van dit leven?
 • Waarom lukt het niet om af te vallen?
 • Waarom heb ik zoveel negatieve gedachten?
 • Wat is mijn les in dit leven?
 • Ben ik op het juiste pad?
 • Heb ik de juiste carrière stap gemaakt?
 • Wat is de rol van X in mijn leven?
 • Ken ik X uit een vorig leven?
 • Hoe is het met mijn overleden X ? (familielid, huisdier, vriend)
 • Waarom heb ik last van mijn schouder?
 • Waarom heb ik last van mijn gewrichten/eczeem etc.?

Het is belangrijk dat je alle vragen die je hebt opschrijft, je wilt niet dat achteraf blijkt dat je nog iets vergeten bent. Begin dus op tijd met de vragen op te stellen voor jezelf.

Daarna is het tijd voor de hypnose. Je maakt het jezelf comfortabel en ik zorg ervoor dat er een audio opname wordt gemaakt van de sessie zodat je deze achteraf op je gemak nog kunt terugluisteren.

Dit is heel belangrijk, jouw brein is tijdens de sessie even ‘buiten spel’, wanneer je terug luistert zal de informatie worden geïntegreerd en een plekje krijgen, zodat je het kan onthouden en de waardevolle informatie ook kan toepassen in je huidige leven.

Daarnaast wordt er tijdens de regressie en het contact met het onderbewuste veel uitleg gegeven en duidelijk gemaakt wat relevant is voor het huidige leven. Elke keer wanneer je de sessie opnieuw terugluistert, zal je merken dat je er weer een nieuw inzicht ontstaat wat op dat moment past in jouw leven. Bovendien kan niet iedereen zich altijd alles herinneren van wat er is gezegd en gebeurd tijdens de sessie.

Na de sessie breng ik je op een prettige manier terug in het hier en nu en zal je verfrist en vol energie ‘wakker’ worden. Dan praten we nog even na en zal ik er op toezien dat je geheel bij bewustzijn en alert je dag verder kan gaan.

Veel gestelde vragen

Q Voor wie is het?

Voor iedereen die de tijd wil nemen om stil te staan bij zichzelf en een verbeterde versie van zichzelf wil neerzetten zodat je een leven creëert dat je echt wilt!

Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Zelfreflectie komt daar zeker bij kijken, je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag en het zal op momenten oncomfortabel voelen en daar is nu precies de doorgang naar “the new and improved you!” Als coach help ik je bij zowel diepe levensvragen, zingeving als bij zeer concrete doelen of problemen.

Als jij er klaar voor bent om jezelf te ontwikkelen en er ook actief me aan de slag wilt, dan is coaching echt wat voor jou!

Q Hoe lang duurt een gemiddeld coachtraject?

Een gemiddeld coachtraject duurt 10 weken van gemiddeld een uur verdeeld in 3 modules. Mocht tijdens de sessie blijken dat er meer tijd nodig is zal ik hier zeker gebruiken van maken, hou hier rekening mee in je agenda.

Coaching is ook maatwerk, als na het gratis intakegesprek blijkt dat jouw hulpvraag een andere aanpak nodig heeft, zal ik een passend aanbod maken waar we samen mee aan de slag gaan. Dit geldt ook voor de hypnose sessies.

Q Waar vinden de gesprekken plaats?

Ik maak gebruik van de coach locaties van het Coachhuis die door heel het land zitten en van de ruimte bij Stichting Eigen Wij in Zoetermeer.

Q Coach je ook online?

Zeker. Als dit beter uitkomt, reistijd en/of afstand een rol speelt. Soms is het beter om fysiek bij elkaar te komen, dit zal ik dan van tevoren aangeven.

Q Ik zie mijn coaching vraag nergens terugkomen, kan je mij toch coachen?

Ik kan mij goed voorstellen dat jouw vraag er niet tussen staat, zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende vragen! Neem gerust contact met mij op. Bel of stuur mij een bericht. Dan kijken we wat er op dit moment bij jou speelt en hoe ik je daarbij kan helpen. Mocht blijken dat ik je niet kan helpen zal ik dit aangeven.

Q Zijn er vergoedingsmogelijkheden voor coaching?

Als je behoefte hebt aan coaching wil je graag weten welke vergoedingsmogelijkheden er zijn. Coaching valt helaas nog niet onder de basisverzekering van je zorgverzekering.

Gelukkig zijn er een aantal manieren om wel toegang te krijgen tot een coachbudget. Bekijk hieronder welke optie voor je geschikt kan zijn. De onderstaande opties zijn ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

1: Check je CAO
Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. De kans is aanwezig dat in je CAO een coach- of opleidingsbudget is opgenomen. Je CAO is online terug te vinden of op te vragen bij je HR-manager.
2: Ga de mogelijkheden na bij je HR-manager
HR of personeelszaken beschikken vaak over een opleidings- of bijzonder budget wat besteed kan worden aan onder andere coaching. Goed om te weten: coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief voor bedrijven en wordt dus zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR-managers.
3: Belastingaftrek bij ondernemers
Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

image