Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

PvB Coaching Geverifieerd

Elk excuus is niets meer dan een beperkende overtuiging

Laat de eerste beoordeling achter!

Aangenaam kennismaken! Mijn naam is Patrick van den Broek, persoonlijk Beleving Coach en Life Coach voor zelfstandig ondernemers en werkenden in overheids- en gezondheidsinstituten bij PVB Coaching. Echtgenoot, vader en inmiddels ruim 20 jaar ondernemer in de facilitaire dienstverlening. In 2019 ben ik begonnen als praktiserend coach voor individuen die worstelen met levensvragen, burn-out verschijnselen of depressieve gevoelens.

Naast een diversiteit aan voltooide opleidingen ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out en depressie. Ik weet hoe het voelt om de controle kwijt te zijn en niet meer te kunnen genieten van al het moois dat het leven kleur en inhoud geeft. Ik heb gezien welke invloed mijn eigen worsteling heeft gehad op mijn directe omgeving en de mensen waar ik van houd en vice versa.

‘Dat kan anders’, dacht ik en startte een proces van grondig zelfonderzoek. Door eerlijk en realistisch naar mezelf, de situatie en mijn omgeving te kijken deed ik het ene na het andere inzicht op. In mijn helingsproces zijn humor, directheid, kwetsbaarheid en vertrouwen belangrijke factoren geweest. Deze gaven mij perspectief en handvatten en maakten mij stap voor stap weer sterk, onafhankelijk en levenslustig. Nu ben ik in staat om vanuit mijn eigen levenservaring, aangevuld met specialistische opleidingen, jou verder te helpen met je vragen en uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn verruimen, doelen stellen en persoonlijk leiderschap.

Kwetsbaarheid zie ik als een grote kracht. Het vergt de nodige lef om je kwetsbaar op te kunnen stellen zodat je hinderende, vaste patronen kunt gaan doorbreken. Wat je doelstellingen en uitdagingen ook zijn, ik help je anticiperen op allerlei privé en zakelijk voorkomende situaties. Door actuele situaties te onderzoeken en deze in de juiste context te plaatsen zul jij jouw eigen denken en handelen beter leren begrijpen en sturen. Met andere woorden, we kijken met een helicopterview naar jouw specifieke situatie zodat we ontdekken wat jij nodig hebt om het heft weer in eigen handen te nemen.

Ben jij bereid om aan jezelf te gaan werken en niet bang om een spiegel voorgehouden te krijgen? Is er de intrinsieke wil om je bewust te worden van zowel je sterke als je zwakkere kanten en is een wens veranderingen door te voeren? Dan kan ik je helpen antwoorden te vinden, tot inzichten te komen en de regie over je eigen leven te (her)pakken. Mijn hands-on aanpak is altijd integer en met respect voor jouw beleving en ervaring maar ook met de nodige relativerende humor.

image