Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
Saminisa Coaching
Saminisa Coaching

Saminisa Coaching Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Dit ben ik:

Ik ben Liefde net als jij. Mijn naam is Sarah Reniers en ik ben sekscoach. Mijn bedrijfsnaam is Saminisa Coaching. Mijn leven is over het algemeen traumatisch verlopen. In mijn jeugd was er sprake van fysiek en emotioneel geweld en verwaarlozing. Dit heeft een enorme impact op mijn leven gehad. Waardoor ik me aangetrokken voelde tot mannen die manipulatief en gewelddadig waren.

En ik traumatische seksuele ervaringen heb gehad. Op mijn 13e ben ik aangerand. Op mijn 20e kwam ik in een relatie met seksueel misbruik en op mijn 27e ben ik verkracht. Door deze ervaringen kon ik op een gegeven moment geen seks meer hebben. Ik kon er niet van genieten. Omdat ik niet meer in verbinding met mezelf was, mijn lichaam en seksualiteit.

Totdat er een wonder gebeurde. En ik zoveel Liefde in mezelf ervaarde doordat ik iemand ontmoette. Waardoor ik inzichten kreeg en ik bewust begon te worden van mezelf. Onder andere van mijn overtuigingen, gedachten en emoties. Zodat ik vanuit Liefde naar mijn verleden en pijnlijke ervaringen ging kijken en dit kon loslaten. En mezelf kon openen voor nieuwe ervaringen.

Deze nieuwe ervaringen waren zo magisch dat ik besloot om mijn wijsheid, kracht en Liefde te delen zodat jij ook jezelf seksueel kunt helen. Door de verbinding met je seksualiteit te herstellen. En jij (weer) seksueel geluk kunt gaan ervaren. Omdat ik zelf het hele proces heb ervaren, weet ik dat dit voor jou ook mogelijk is. Van seksuele hel naar seksuele hemel.

Zo werk ik:

Onder de noemer Saminisa Coaching werk als online sekscoach. Ik bied de gratis online cursus “ontwaak de seksuele Liefde in jezelf” aan. Daarnaast bied ik het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” aan. Dit traject bestaat uit in totaal 8 modules. Je kunt kiezen voor de losse modules of een totaalpakket. Ook kun je kiezen voor extra emailondersteuning of een online coachsessie erbij.

Start hier met mijn gratis e-course:

Een online coach traject met mij start altijd met mijn gratis product. Maar ook als je nog niet zeker weet of je een betaald traject zou willen doen, kun je kennismaken door middel van mijn gratis product. Deze kun je hier afnemen: Online Cursus – Seksueel ontwaken – Saminisa Coaching

Deze technieken gebruik ik:

Saminisa Coaching heeft liefde als basis van mijn methode. Om de verbinding met jezelf te herstellen. Elke module bestaat uit 3 onderdelen. Bewust worden, loslaten en openen. En bevat mijn inzichten met bijbehorende oefeningen.

Je kunt bij mij terecht voor:

Wanneer je niet tevreden bent met je seksleven en je meer wilt of als je last heb van seksuele problemen zoals:

– geen zin in seks
– geen seksuele aantrekkingskracht voelen
– geen orgasme kunnen krijgen
– geen plezier in seks ervaren
– geen genot aan seks beleven
– geen verbinding met je seksualiteit ervaren
– geen opgewondenheid tijdens de seks ervaren
– geen ontspanning tijdens de seks ervaren
– geen passie tijdens de seks ervaren
– geen veiligheid tijdens de seks ervaren
– geen seksuele verlangens voelen
– geblokkeerde seksuele energie ervaren
– seksuele frustratie
– vaginisme door trauma
– te snel klaarkomen
– seks verslaving
– enz…

Coachvormen:

Als sekscoach werk ik uitsluitend online, zodat jij in alle veiligheid en rust in een vertrouwde omgeving aan je seksuele ontwikkeling kunt werken. Ik bied online cursussen en online trajecten aan.

Hoe onderscheid ik mij van anderen:

Saminisa Coaching heeft een spirituele benadering die zorgt voor een liefdevolle verbinding met je seksualiteit. Want Liefde heelt!