Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Sandra Bastiaans Coaching Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Heb je moeite om je tijd en energie te balanceren tussen professionele verplichtingen en je persoonlijke leven of relaties?

 Heb je het gevoel dat je moet kiezen tussen je carrière en relaties?

Je hebt misschien moeite om de stress van een belangrijke verandering te beheersen, zoals een verhuizing, carrièreverandering of scheiding.

Misschien heb je te maken met tegenslagen of prestatieproblemen op gebieden waar je vroeger uitblonk. Naarmate je meer stress op het werk en thuis op je neemt, kun je je steeds gespannener, prikkelbaarder en lichamelijk uitgeput voelen.

Zou je willen dat je kon begrijpen waarom je je onzeker of angstig voelt? Wil je de tools en strategieën ontwikkelen die je nodig hebt om stressverlichting te vinden en zelfvertrouwen op te bouwen?

Misschien zegt je intuïtie je dat dit het juiste moment is om een verandering aan te brengen in de manier waarop je de stress in je leven benadert. Maar misschien weet je niet hoe je jouw sterke punten kunt herkennen, jouw talenten kunt ontwikkelen en jouw kracht kunt terugwinnen, zodat je kan ontspannen en genieten.

Gelukkig is er hulp en hoop.

Gedurende het hele proces van coaching bied ik een veilige samenwerkingsrelatie waarin je kunt onderzoeken waarom je gestrest bent, zowel persoonlijke als professionele doelen kunt vaststellen en er actief naar toe kunt werken.

Je kunt onmiddellijk stappen ondernemen om onnodige stress te verlichten en je meer gaan concentreren op de denkwijze en acties die je nodig hebt om je kalmer, meer verbonden en steeds zelfverzekerder en sterker in jouw leven te voelen.

Ik hanteer een actieve en oplossingsgerichte benadering van coaching, waarbij ik elke sessie afstem op jouw specifieke sterke punten, doelen en behoeften. Door mindfulness-technieken en andere oefeningen toe te passen, zoals het bijhouden van een dagboek, meditatie en/of gerichte ademhaling, kun je stress leren herkennen en beheersen zodra deze zich voordoet.

Bovendien kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen om doelen te stellen, je tijd beter in te delen en assertiever te zijn in het stellen van grenzen.

Met de begeleiding en ondersteuning van een coach kun je het vertrouwen en de vaardigheden opbouwen die je nodig hebt om je kalm en in controle te voelen terwijl je met de uitdagingen van het leven omgaat.

image