Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Stefanie Rondags

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Mijn naam is Stefanie Rondags en je bent van harte welkom in mijn praktijk. Mijn specialisatie is liefdesproblematiek in brede zin. Denk hierbij aan problemen in communicatie, lastige verschillen tussen partners, verlatingsangst en bindingsangst, omgaan met het verlies van een liefdesrelatie, hevige twijfels over de relatie, omgaan met affaires of bedrogen zijn, (de wens tot) ethische non-monogamie / vrije relaties, dynamieken van aantrekken en afstoten en moeite met het aangaan of in stand houden van liefdesrelaties. Dit zijn uitdagingen en thema’s waar ik zelf namelijk ook ervaring mee heb. Daarom deel ik ook mijn eigen worstelingen en successen op relatiegebied, omdat ik er waarde in zie om daar open over te zijn. Mijn kennis en ervaringen op dit gebied kan ik toepassen tijdens onze gesprekken, echter jij staat tijdens onze sessies centraal.

Zo werk ik

Mijn werkwijze is confronterend, creatief, psychologisch en een vleugje spiritueel. Daarnaast ben ik analytisch, waarbij jouw verhalen over je jeugd en het heden centraal staan. Ik luister aandachtig, vraag door, leg verbanden, spiegel wat ik hoor en zie en ik denk met je mee. Het doel is toegenomen begrip en acceptatie van jezelf, je geliefde en het opdoen van nieuwe, constructieve ervaringen. Ik werk niet met vragenlijsten (buiten het intakeformulier met enkele vragen), DSM classificaties/diagnoses en protocollen.

Deze technieken gebruik ik

Ik pas verschillende technieken toe, waaronder Byron Katie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, gesprekken, mindfulness en Past Reality Integration (PRI).

Je kunt bij mij terecht voor

Alle problematiek rondom relaties behandel ik: angst, burn-out (als gevolg van), depressie, verlatingsangst, bindingsangst, omgaan met het verlies van een liefdesrelatie, twijfels over de relatie, omgaan met bedrog of bedrogen zijn, wel of geen ethische non-monogamie aangaan (en hoe), relatiedynamieken van aantrekken en afstoten en moeite met het aangaan of in stand houden van liefdesrelaties. Daarnaast ben ik gespecialiseerd als Diabetes Coach.

Certificering

Mijn kennis heb ik opgedaan tijdens de volgende opeidingen, waarvoor ik de nodige certificaten en diploma’s heb behaald: WO Psychologie bij de Universiteit van Tilburg (2007), PhD medische psychologie VUmc te Amsterdam (2016), Ondernemersopleiding voor vrijgevestigd psychologen bij Psyned Select (2019-2020), IBCT relatietherapie (2019), een grote reeks aan bijscholing in psychologie, persoonlijke ontwikkeling, en yoga & mindfulness / meditatie.

Coachvormen

1 op 1 coaching, videobellen.

image