Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Succes met je Bedrijf – High Performance Businesscoaching Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Ik begon in 2014 met Succes met je Bedrijf. Ik had niks. Geen geld, geen klanten, geen website, geen diensten. Ik had ook geen ervaring als businesscoach of -trainer. En ik had eigenlijk ook niet echt een heel duidelijk plan. Het enige wat ik had was een sterke drijfveer. Ik wilde echt een zinvolle bijdrage leveren aan iets waarvan ik ook nog niet precies wist wat.

Behalve dat, lag mijn leven in de tijd behoorlijk overhoop. Mijn moeder was overleden. Mijn eerste bedrijf was mislukt. Mijn partner was ervandoor. Ik stond in de overleefstand en had geen flauw benul hoe ik mijn leven weer een beetje op de rit moest krijgen.

Ik zette maar gewoon een eerste stap. Ik ging in gesprek met ondernemers, wat zijn je uitdagingen, wat zijn je behoeften, hoe kan ik je helpen. Al die gesprekken gaven mij zoveel informatie, dat ik op basis daarvan mijn eerste training ontwikkelde. Die zat meteen vol. Ik deed een aanbod voor mijn programma en zo had ik in korte tijd mijn eerste klanten.

Echt, het ontwikkelen van een succesvolle business is veel eenvoudiger dan je denkt. Jij kan het ook, maar je moet het doen en stoppen met zoveel nadenken. Ik had niks en deed gewoon.

Inmiddels ben ik 10 jaar en talrijke klanten en ervaringen verder. De zaken die nog steeds aan de basis staan van mijn succes: investeren in jezelf en leren leven en werken vanuit je Ware Essentie. Stappen zetten, vertrouwen houden en focussen op enkele marketingstrategieën die zeker weten werken. Niets anders. Zodat je niet je kostbare tijd spendeert aan zaken die niet werken en niets opleveren.

Deze zaken zorgen iedere dag voor liefde, voor plezier, voor energie, voor een wezenlijke bijdrage, voor gave klanten, voor een volle bankrekening.

Dat wat ik kan, dat kan jij ook. Maar je kan het niet alleen. Je hebt iemand nodig die snapt waarom het bij jou niet lukt en je begeleid op jouw pad.

Ik ben Enneagram Professional, Enneagram Analyst, Enneagram Coach en -Counselor. Het Enneagram is mijn gereedschap in mijn werk. Het Enneagram geeft je inzicht in jezelf. Wie ben je en hoe functioneer je. Het Enneagram typeert daarin 9 aangeboren karakterstructuren. Wanneer jij weet met welke structuur jij geboren bent, dan geeft het Enneagram talrijke handvatten hoe jij jouw Ware Essentie leeft.

image