Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

The Microdosing Coach Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Als één van de eerste microdosing en psychedelisch coaches in Nederland coach ik mensen die gebruik willen maken van de vele geneeskrachtige eigenschappen van psychedelica in kleine dosissen (microdosing) en volledige dosissen tijdens truffel ceremonies.

Ik bied microdosing consulten, cursussen, coaching en organiseer microdosing silent disco’s. En daarnaast ook 1 op 1 en duo ceremonies. Of voor kleine groepen.

Na mezelf met plant medicijnen geheeld te hebben van burnout, PTSS en depressie, en dus na een jarenlange persoonlijke ontdekkingstocth in de wondere wereld van de entheogenen, startte ik in  2020 mijn eigen microdosing coachingspraktijk om mensen op een veilige en bewuste manier te begeleiden.  Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen door middel van consulten, cursussen en coaching. Ik heb inmiddels deelgenomen aan talloze ceremonies met verschillende psychedelica en plant medicijnen en heb een grondige kennis van deze middelen en hoe de inzichten en lessen een permanente plek in het dagelijks leven kunnen krijgen. Daarnaast heb ik vele cursussen en workshops gevolgd op het gebied van microdosing, psychedelica en coaching.

Als microdoseringsexpert ben ik een veelgevraagde gast voor podcasts en ik heb regelmatig contact met journalisten die mij willen helpen bij mijn missie om de perceptie van deze stoffen te veranderen: psychedelica zijn niet alleen drugs, maar serieuze natuurlijke medicijnen voor veel mensen en een katalysator voor innerlijke groei. Dat is ook een van de redenen waarom ik de Nederlandse Facebookgroep Plant Spirit Medicijnen oprichtte (meer dan 1400 leden).

Ik ben gespecialiseerd in depressie, burnout en PTSS. Ook ben ik er voor mensen die productiever, creatiever, effectiever en meer gefocust door het leven willen. Of gewoon nieuwsgierig zijn hoe deze middelen hen kunnen helpen een betere versie van zichzelf te worden. Ik maak veel gebruik van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) waarbij het uigangspunt is dat mensen beter hun gedachtes en emoties kunnen omarmen in plaats van ze te willen veranderen. Het is bewezen dat ACT een effectieve behandeling is voor talloze aandoeningen of om je simpelweg beter te voelen. En in combinatie met plant medicijnen is dit een magische combi.

Een inkijk in iemands hoofd, hart en ziel. Dat is het grootste cadeau dat iemand mij kan geven. Dat iemand mij dit toevertrouwt, vind ik een kostbaar geschenk. In ruil voor deze openheid, bied ik diegene een liefdevolle spiegel om in te kijken. En help ik je op weg in deze wonderbaarlijke wereld. Als je je durft open te stellen, zul je zien dat deze liefdevolle teachers je zullen belonen. En je de wereld ineens met een andere bril bekijkt.

image