Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
The PowerUp Company
The PowerUp Company

The PowerUp Company Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Dit ben ik:

Wie is Miranda Nouwen eigenlijk?

Als business coach help ik ondernemers bij het bereiken van hun doelen, zowel zakelijk als persoonlijk.

Daar zat ik dan, 6 januari 2020, tijd om te reflecteren op de afgelopen 25 jaar. Het was een behoorlijke rollercoaster geweest. Bedrijven gestart, super succesvolle groei geleid, bedrijven gekocht, geïntegreerd geprofessionaliseerd, nieuwe  businessmodellen, nieuwe teams en branches opgebouwd, moeder geworden, tijdens mijn zwangerschapsverlof nieuw bedrijf gestart, echtscheiding achter de rug met een baby van een, heftig herseninfarct gehad, leuke nieuwe man gevonden. En steeds maar door. Een roerig periode met hoge pieken en diepe dalen.

Wat me is bijgebleven is het proces waarin ik stap voor stap ontdekte wat ik echt wilde met mijn leven en tot de conclusie  kwam dat mijn huidige activiteiten daar niet meer in pasten. Want als ik iets doe ga ik ‘all in‘. Dan doe ik het met hart en ziel. Dus gewoon gestopt.

Letterlijk heb ik alle schepen achter me verbrand. Hoe verder vroeg ik me af, nam de tijd voor reflectie. En ook had ik aan mijn gezin beloofd even niks te doen.

Stap voor stap ging ik op onderzoek uit. Het was nu tijd om iets te kunnen doen waar ik energie van krijg, waar ik goed in ben, waar ik blij van word, wat me voldoening geeft en – om het af te maken – waarmee ik een positieve impact hebt op het leven van mezelf en van anderen.

Ik werd businesscoach en mentor en merkte dat ik mensen iets bijzonders en unieks te bieden had. Kennis en ervaring waar ondernemers veel aan hebben.

Tegenwoordig noemt iedereen zich business coach. Er zijn veel coaches die door cursussen of boeken coach zijn geworden. Daar is niks mis mee. Maar ik merkte dat er behoeft is aan een coach die echt from scratch een bedrijf heeft gebouwd en die zelf alles  al eens heeft meegemaakt, met een bewezen trackrecord.

Een coach die slapeloze nachten heeft gehad, die na een faillissement van een grote klant van de een op de andere dag zakelijk in een crisis terecht kwam, en niet wist hoe het alle salarissen van 400 man personeel binnen een paar dagen betaald moesten worden. Een ondernemer die moeilijke keuzes heeft moeten maken. Die echt zelf  het heeft meegemaakt en weet welke fases en processen er aan komen en wat dit van jou en je omgeving vraagt. De offers die je brengt. Die weet hoe het voor jouw is als ondernemer en in je persoonlijk leven. Die heeft geleerd van de fouten en die je behoed voor de stommiteiten die ze zelf heeft gemaakt.

Nu begeleid ik ondernemers  bij de groei van hun bedrijf. Een van de meest bijzondere dingen  is dat veel ervaring heb op verschillende vlakken. Voor mij was het business als usual, maar nu pas realiseer ik me dat ik een bijzonder goed gevulde rugzaan aan ervaring en kennis heb, die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Vooral het bijstaan van startups ,scale ups en ondernemers met groeiambitie vind ik bijzonder. Het ontmoeten van ondernemers met een idee, een visie, ondernemers die gaan voor innovatie, ondernemers die impact willen maken, werken aan een betere wereld. En samen te werken aan wat voor hen de beste volgende stap is dat is wat ik doe. Want een goed idee hebben is iets heel anders dan een bedrijf bouwen en alles wat daarbij komt kijken. En winstoptimalisatie is een noodzakelijk e voorbereiding voor een exit. Net als bepaalde mensen aan boord houden belangrijk is voor een groeifase.

Omdat mijn expertise ligt op het gebied van, business performance, team performance en persoonlijke performance begeleid ik naast ondernemers ook managers en teamleden. Altijd met de peiler authenticiteit en impact.

Een business bouwen en doen waar je goed in bent, waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt, wat je voldoening geeft en – om het af te maken – waarmee je een positieve impact hebt op het leven van jezelf en van anderen. Dat is wat doe wat ik doe.

Samenvatting

Ik begeleid ondernemers in beweging krijgen en houden in hun organisatie. Met 25 jaar ervaring ben ik gepokt en gemazeld. Ik level makkelijk met alle niveau’s. Mijn aanpak is nuchter, zakelijk met veel ruimte voor humor.

Resultaat gedreven zonder poohaa.

 

Mijn Expertise 

het ontwikkelen en bouwen van business
het ontwikkelen van teams en teamleden

mens innovatie business leiderschap authenticiteit

 

Zo werk ik:

3 -6 -12 maanden business coaching

1 op 1

Deze technieken gebruik ik:

1 op 1 gesprekken op maat

Opdrachten op maat

Van alles van Business modeling tot NLP

Alles wat nodig is om jouw doelstellingen te behalen zakelijk en persoonlijk

Leren van een door de wol geverfde, nuchtere en resultaat gerichte mentor en coach die recht door zee is en jouw helpt jouw doelen te bereiken. Door te sparren, een spiegel voor te houden, advies te krijgen, nieuwe perspectieven te ontdekken,  focus aan te brengen, je accountibility te bewaken, strategie te bespreken, persoonlijk te groeien en  je bedrijf voor jou te laten werken, en niet meer operationeel alle ballen in de lucht te houden.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

Business coaching

Executive coaching

Job coaching

Team coaching

Ondernemerscoach

High end coach

Expert coach

Performance coach

Loopbaan coach

Management coach

Inhouse coach

Leadership coach

Talentontwikkeling

 

Certificering:

Gallup

Disc

Nyenrode

Hts

Nlp

Allerlei sales en leiderschaps traingen

 

Coachvormen:

1 op 1 gesprekken online en fysiek

Aankondigingen

Meld Je Nu Aan voor de gratis workhop Hou je mensen aan boord - Het einde van de crisis komt eraan. Wees eens eerlijk. Besteed jij genoeg tijd en geld aan de stille en introverte maar ervaren mensen in je team?

Meld Je Nu Aan

Plan je afspraak Om je goed te kunnen adviseren en om te kijken wat voor jou de beste optie is plan ik graag een gesprek met je in.

Afspraak Plannen

Veel gestelde vragen

Q Wat kun je vertellen over de aanpak?

Er zitten vaste componenten in zoals een pittig assessment, maar het is en blijft maatwerk. Ik geloof in authenticiteit, iedereen is anders en heeft iets anders nodig

Q Voor wie is het?

Ben jij ondernemer of directeur? Heb je een issue op organisatorisch, strategisch of innovatie-vlak? Als business coach pak ik het samen met jou beet. Een-op-een werken we naar de oplossing van jouw business case. Met de focus op resultaat.

Het is voor ondernemers of mensen met een pittige baan, die hard werken en voelen dat er verandering is of zoeken naar verandering. Je ontdekt waar je goed in bent en hoe je dit kan inzetten. Dingen zullen daardoor makkelijker gaan, en jij een authentiek leider met impact wordt.

Q Hoe onderscheid ik mij voor anderen?

Leren van een door de wol geverfde, nuchtere en resultaat gerichte mentor en coach die recht door zee is en jouw helpt jouw doelen te bereiken. Door te sparren, een spiegel voor te houden, advies te krijgen, nieuwe perspectieven te ontdekken, focus aan te brengen, je accountibility te bewaken, strategie te bespreken, persoonlijk en zakelijk te groeien en je bedrijf voor jou te laten werken zodat je niet meer operationeel alle ballen in de lucht te houden.

Q Wat kan je verwachten

Wat kan je verwachten? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help door:

Dingen te versimpelen
Focus aan te brengen brengen
Een spiegel voor te houden
Je accountability te verhogen
Je te laten groeien, zowel zakelijk als persoonlijk
Nieuwe perspectieven te ontdekken
Het geven van advies

Q Ik ben geen ondernemer

Dat kan, directeur, of iets soortgelijks is prima. Ik hou wel van aanpakken en ben recht door zee.

Q Wat kost het

Vanaf 1.500 excl btw voor 3 maanden.
De meeste ondernemers kiezen voor een maandelijkse afspraak.