The PowerUp Company
The PowerUp Company

The PowerUp Company Geverifieerd

 

Laat de eerste beoordeling achter!

Druk, druk, druk. Veel ondernemers en managers werken keihard om hun alle ballen in de lucht te houden en hun teamleden op de juiste manier bij elkaar te houden. Ze lopen veel gaten zelf dicht. Dat gaat even goed, maar op lange termijn dat niet vol te houden

Ik geloof in Authentiek leiderschap  Voor mij betekent dit niet doen wat anderen, zeggen maar juist een manier ontwikkelen die van jou is en bij jou past.

Neem geen genoegen met hoe het nu is en onderneem actie. Krijg helder wat je wilt en hoe je er komt. 
 
De investering in jezelf is voor altijd en heeft:
✅impact op jezelf,
✅impact op je gezin,
✅impact op je business,
✅impact op je relatie,
✅impact op je energie.
 

Je weet waarschijnlijk weet niet hoe je dit voor elkaar krijgt, want zeg nu zelf, dan  had je het allang gedaan. Plan een afspraak in, en ik vertel het je!

Mijn naam is Miranda Nouwen. Met meer 25 jaar ervaring als directeur weet ik als geen ander waar jij tegen aan loopt. Mijn peilers zijn innovatie, mensen en techniek. Verder ben ik pragmatisch, energiek, ervaren en ik zorg ervoor dat je stappen kan zetten op een manier die bij jou past.

Aankondigingen

Meld Je Nu Aan voor de gratis workhop Hou je mensen aan boord - Het einde van de crisis komt eraan. Wees eens eerlijk. Besteed jij genoeg tijd en geld aan de stille en introverte maar ervaren mensen in je team?

Meld Je Nu Aan

Plan je afspraak Om je goed te kunnen adviseren en om te kijken wat voor jou de beste optie is plan ik graag een gesprek met je in.

Afspraak Plannen

Veel gestelde vragen

Q Wat kun je vertellen over de aanpak?

We werken op basis van minimaal 3 maanden samen. Het programma bestaat uit een assessment, een online academy en 3 persoonlijke (tijdens covid online) gesprekken.

Q Voor wie is het?

Het is voor mensen met een pittige baan, die hard werken en weten dat dit zo niet gaat. Je ontdekt waar je goed in bent en hoe je dit kan inzetten. Dingen zullen daardoor makkelijker gaan, en jij zal authentiek worden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen