Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Thomas de Vuurspuwer

Vuurgilde - Passie voor Vuur!

Laat de eerste beoordeling achter!

Over Thomas de Vuurspuwer

Perfectionisme en faalangst gingen bij mij altijd hand in hand. Twijfels, control freak, ongelukkig met mezelf en vooral opgebrand raken door een innerlijke tweestrijd. Vluchten voor mijzelf vertaalde zich in alcohol. Veel alcohol. Ruim 10 jaar dronk ik 10 jaar 7 dagen per week soms wel 30 consumpties per dag.

Ben ik wel goed genoeg? Voldoe ik aan de verwachting van iedereen om mij heen? Wil ik wel leven? Depressie, afgestompt gingen hand in hand met workaholic en een volledige onvrede.

Mijn faalangst weerhield mij 39 jaar bij het behalen van mijn rijbewijs. Het overwinnen van mijn faalangst was lastiger dan het papiertje zelf. Mijn eigen angsten en twijfels blokkeerde mij om hulp te halen.

Vuur inspireerde mij enorm. De Olympische openingsspelen van Australië gaven mij een doel, de openingsspelen in Nederland realiseren!

Alles start met het vuur eigen maken.

De eerste stap was kennis vergaren, één jaar lang ruim 100 vuurspuwers geïnterviewd, een groep van 20 personen verzameld, les gegeven in de theorie met de ondersteuning van 10 ervaren vuurspuwers in de groep met 100 jaar ervaring. Nu, na 10 jaar ervaring mag ik gerust zeggen dat het Vuurgilde wereldwijd de nummer 1 opleider is voor de veiligste en meest succesvolle workshops vuurspuwen.

Tijdens de workshops vuurspuwen merkte ik dat 99% van alle prestaties gerealiseerd worden door de persoonlijke emotie, het overwinnen van angsten en grenzen verkennen. Mensen met doorzettingsvermogen en zware beperkingen vanuit de hersenen die wel slagen in een vlam blazen en onzekere mensen in volledige gezondheid die geen vlam durven te blazen.

Tijdens mijn 1 op 1 aanpak met meer dan 10 jaar ervaring leer ik je door middel van succesvol en veilig vuurspuwen mensen persoonlijkheid goed kennen.

Vuurspuwen is na je houding 90% ademhaling, meditatie en conditie training. De diverse technieken helpen je naast zelfvertrouwen en persoonlijke groei met inzichten in het verbeteren van je conditie.

Vuurspuwen is een middel, een gereedschap. Daarnaast zijn er nog vele andere tools die helpen bij je persoonlijke groei. Vuur vereist openheid, respect en vertrouwen. Mist dit in een groep, ga je fouten maken omdat je elkaar geen feedback durft te geven. Vuur is puur!

Door de focus te richten op mijn persoonlijke ontwikkeling, grenzen verkennen, fouten maken en vooral angsten overwinnen groeide ik van een onzekere ober uit tot vuur stuntman, festivalorganisator, vuurspuwer, private vermogensbeheerder, theatermaker en consultant met een eigen bedrijf en (auto bestuurder. 😉

Trek ook jouw stoute schoenen aan, samen gaan we groeien door de innerlijke strijd te erkennen, aan te gaan met jezelf en vooral jouw angsten te overwinnen en veel meer uit het leven halen, sneller dan je zelf dacht wat mogelijk is.

image