Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Covid-19 coaching

Welke covid coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

covid coach

Covid coach

corona coach

Corona coach

pandemie coach

Pandemie coach

Het coronavirus heeft al geruime tijd impact op de hele wereld. Zowel emotioneel als mentaal vraagt Covid-19 veel van ons en vergt het vergaande aanpassingen. Al maanden zijn zorgmedewerkers keihard aan het werk, is jong en oud gebonden aan huis en zijn de dagelijkse dingen niet langer meer normaal. Ook moeten sociale contacten beperkt worden, waardoor we soms wekenlang niemand zien. Denk bijvoorbeeld aan ouderen in
verpleeghuizen, die tijdens de eerste lockdown maanden geen bezoek hebben kunnen ontvangen. Daarnaast hanteren winkels strenge regels en zijn sommige andere voorzieningen gesloten. Niemand weet hoe lang het virus nog onder ons zal zijn, waardoor de situatie voor sommigen uitzichtloos kan lijken. Geen wonder dat veel mensen wel wat steun kunnen gebruiken van een coach om met een positieve mindset deze roerige tijden door te komen. Samen met een coach kan je daarom aan de slag gaan om zo de mentale druk van het virus te verminderen en je weer goed in je vel te voelen.

Een positieve mindset tijdens Covid-19

Ervaar je stress of depressieve gevoelens door het coronavirus? Dan kan het helpen om aan te kloppen bij een coach. Zo kan een coach helpen om van angst of piekergedachten af te komen, grip te krijgen op emoties en je weer gelukkig te laten voelen. Ook geeft de coach je handvatten voor een positieve mindset. Zo kan het hebben van een gezond denkpatroon bijdragen aan een andere kijk op de huidige context. Aangezien we op dit moment in een situatie zitten waar we geen invloed op kunnen uitoefenen, is het des te belangrijk om baas
te worden over je eigen gedachten en deze om te zetten in positiviteit.

Hoe kan een Covid-19 coach jou helpen?

Als je je ook afvraagt hoe jouw denkpatroon kan veranderen, kan een coach jou helpen om hiermee aan de slag te gaan. Aan de hand van een persoonlijke methode leer je een positieve gedachtegang te ontwikkelen en krijg je manieren aangereikt om deze denkwijze vast te houden. Bovendien krijg je tips om op een andere wijze naar je gedachten te luisteren en deze om te zetten in positiviteit.

De impact van het coronavirus op jou

Heb je het gevoel dat corona zorgt voor een omslagpunt in jouw leven? Dan kan een Covid- 19 coach jou, naast het creëren van een positieve mindset, ook in andere gevallen van dienst zijn. Denk hierbij aan een ander leven doordat je door corona werkloos bent geworden, je relatie hebt zien stranden of je het gevoel hebt dat je niet weet wat nu werkelijk belangrijk is voor jou. Daarnaast is een coach er ook voor mensen die de gevolgen van het coronavirus nog dagelijks voelen en herstellende zijn. Een coach sleept je door deze emotionele tijd heen en zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van het leven.

Heb je ook behoefte aan een luisterend oor en wil je leren hoe je op een positieve manier kunt denken? Vidya heeft voor dit soort situaties een geschikte coach beschikbaar die met jou aan de slag kan gaan. Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod van coaches en aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met een coach in jouw buurt.

Aanmelden als financiële coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid