Ben je voor het eerst op ons platform en kom je er nog niet helemaal uit? Misschien vind je hier de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Veel gestelde vragen voor bezoekers

 1. Waarom zou ik een coach moeten inhuren? Een coach brengt je een stukje verder in je leven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes, zorgt hij of zij voor inzichten, helpt de coach je om blokkades op te ruimen en je te stimuleren en motiveren om tot actie over te gaan. Hier lees je meer over waarom coaching voor jou interessant is.
 2. Hoe vind ik een goede coach? Er zijn vele manieren om een goede coach te vinden. Vidya is een expert op dit vlak en maakt het jou gemakkelijk middels een uitgebreide search tool. Daarnaast helpen onze blogs en e-books je ook door kennis en inzichten te delen, zodat jij beter weet welke soort coach je nodig hebt. Meer tips over hoe je een goede coach vindt, tref je hier.
 3. Wordt een coachingtraject vergoed? Dit is afhankelijk van het pakket dat je hebt afgenomen bij jouw verzekeraar. Er is wel een subsidie verkrijgbaar vanuit de overheid: NL Leert Door – linken naar -nieuw aan te maken button- NL Leert Door
 4. Wat is NL Leert Door? De Nederlandse regering heeft de NL Leert Door regeling in het leven geroepen naar aanleiding van de gevolgen van Covid-19. Veel mensen zijn op dit moment hun baan niet zeker, of weten niet of hun werkgever op lange termijn zal blijven bestaan. Om de dreigende werkloosheid in Nederland enigszins te beperken, komt het kabinet met het crisispakket NL Leert Door waarvoor € 50 mln. beschikbaar is. Het doel van NL Leert Door is de gevolgen van de crisis te minimaliseren door mensen te begeleiden om zich aan te passen aan de huidige arbeidsmarkt. Dit betekent dat het kabinet financiële ondersteuning biedt voor de ontwikkeling en het verkrijgen van loopbaanadvies. Met behulp van het tijdelijke subsidieprogramma NL Leert Door kunnen mensen trainingen gratis (o.a. online) volgen om zich bij te scholen.
 5. Kom ik in aanmerking voor de subsidie NL Leert Door? De NL Leert door subsidie is beschikbaar is voor iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd, mits diegene een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het maakt dus niet uit of je in loondienst bent, zzp’er bent of zelfstandig ondernemer. Ook werklozen hebben recht op de subsidie.
 6. Wat is Vidya? Vidya is de grootste coaching community van Nederland. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van coaching, delen kennis en inspiratie met je, plus onze favoriete producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.
 7. Hoe werkt Vidya? Vidya biedt oplossingen voor als je meer uit je leven wilt halen. Dit kan in de vorm van coaching, maar ook door middel van inspirerende blogs of e-books vol kennis en informatie. Je start op onze homepage. Hier kun je onze search tool gebruiken en zoeken op een klacht of specifiek gebied waar je bij geholpen wil worden. Indien nodig kun je geavanceerd verder zoeken, door filters te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op online en offline behandelingen, aantal jaren werkervaring van de coach, het consulttype en/of het tarief. Ook kun je coaches selecteren bij jou in de buurt. Pak je je jouw uitdagingen liever zelf aan of heb je geen behoefte aan coaching? Dan kun je op basis van dezelfde klachten of wensen binnen onze blogartikelen zoeken naar de voor jou relevante informatie.
 8. Wat is Mijn Vidya? Dit is jouw persoonlijke omgeving, die we voor je creëren als je een profiel bij ons aanmaakt. Hiervoor hebben we een aantal gegevens van je nodig: je naam, mailadres en leeftijd. Wanneer je een Vidya account hebt aangemaakt, ontvang je onze nieuwsbrief, kortingen en kun je meedoen aan winacties. Daarnaast ontvangt elk nieuw member gratis ons e-book. Meld je hier aan voor Mijn Vidya.

Veel gestelde vragen voor coaches

 1. Wat is Vidya? Vidya is de grootste coaching community van Nederland en genereert leads voor coaches. Dit doen we doordat we het meest complete aanbod aanbieden en onze bezoekers allerlei extra’s bieden naast het bijeen brengen van vraag en aanbod. Denk aan artikelen over zelfontplooiing, e-books en producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.
 2. Waarom zou ik voor Vidya moeten kiezen? Daar zijn drie redenen voor;
  – het grootste aanbod, dus het meest compleet
  – gratis abonnement voor alle coaches & healers
  – gegarandeerde zichtbaarheid
 3. Hoe werkt het? Hier hebben we beschreven hoe het coachingplatform van Vidya werkt en hoe je je als coach of healer kunt aanmelden.
 4. Wat kost het? Alle coaches kunnen bij ons een gratis plekje krijgen. Je kiest dan voor een kosteloos abonnement waarbij je een klein beetje informatie over je diensten of praktijk deelt. Denk aan je contactgegevens en openingstijden. Kies je voor een basis abonnement, dan kun je meer laten zien, zoals je website, foto’s en social media kanalen. Dit abonnement kost € 29,95 per maand. Bij een premium abonnement is het mogelijk om nog meer extra’s toe te voegen, denk aan events, deals en kortingen. De investering in een premium abonnement bedraagt € 49,95 per maand. Wil je exact weten wat je per abonnement krijgt? Kijk dan hier om onze abonnementen pagina.
 5. Kan ik ook op andere manieren samenwerken met Vidya? Jazeker, naast het aangaan van een membership door middel van een van onze abonnementen, kun je ook kiezen voor branded content, affiliate marketing en/of maatwerk partnerships. Neem contact met ons op door te mailen naar sales@vidya.nl

 

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Mail dan naar info@vidya.nl

Abonnementen en features

Duur

Je abonnement is 365 dagen geldig, tenzij anders overeengekomen

Zichtbaar op de kaart

De kaart land zien waar je bent gevestigd met je praktijk

Contact opnemen

Contactformulier voor coaches

Afbeelding galerij

Upload je eigen foto’s

Video

Upload een video van jezelf of van je bedrijf (denk aan promotiemateriaal)

Slogan

Ruimte voor de slogan of pay-off waarmee je je onderscheidt van concurrenten

Locatie

In welke gemeente jij bent gevestigd

Website URL

Een link naar je website

Sociale media

Linkjes naar je social media accounts

Veelgestelde vragen

Welke vragen jij veel ontvangt kun je hier met het juiste antwoord erbij plaatsen

Prijs

Jouw uurtarief of de prijs voor een consult

Tags/Keywords

Onder welke tags (specalismen) wil je gevonden worden

Openingstijden

De tijden waarop je praktijk geopend is

Aankondiging

Een speciaal bericht, of aankondiging voor potentiële cliënten

Kortingen

(tijdelijke) kortingen of acties

Verberg advertenties van concurrenten

Geen advertenties van concurrenten op je persoonlijk profiel

Evenementen

Ruimte om workshops, lezingen, masterclasses of (online) events te plaatsen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen