Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

FAQ

Ben je voor het eerst op ons platform en kom je er nog niet helemaal uit? Misschien vind je hier de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Veel gestelde vragen voor bezoekers

 1. Waarom zou ik een coach moeten inhuren? Een coach brengt je een stukje verder in je leven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes, zorgt hij of zij voor inzichten, helpt de coach je om blokkades op te ruimen en je te stimuleren en motiveren om tot actie over te gaan. Hier lees je meer over waarom coaching voor jou interessant is.
 2. Hoe vind ik een goede coach? Er zijn vele manieren om een goede coach te vinden. Vindjecoach.com is een expert op dit vlak en maakt het jou gemakkelijk middels een op maat gemaakte search tool. Daarnaast helpen onze blogs en e-books je ook door kennis en inzichten te delen, zodat jij beter weet welke soort coach je nodig hebt. Meer tips over hoe je een goede coach vindt, tref je hier.
 3. Wordt een coachingtraject vergoed? Dit is afhankelijk van het pakket dat je hebt afgenomen bij jouw verzekeraar. Er is wel een subsidie verkrijgbaar vanuit de overheid: NL Leert Door.
 4. Wat is NL Leert Door? De Nederlandse regering heeft de NL Leert Door regeling in het leven geroepen naar aanleiding van de gevolgen van Covid-19. Veel mensen zijn op dit moment hun baan niet zeker, of weten niet of hun werkgever op lange termijn zal blijven bestaan. Om de dreigende werkloosheid in Nederland enigszins te beperken, komt het kabinet met het crisispakket NL Leert Door waarvoor € 50 mln. beschikbaar is. Het doel van NL Leert Door is de gevolgen van de crisis te minimaliseren door mensen te begeleiden om zich aan te passen aan de huidige arbeidsmarkt. Dit betekent dat het kabinet financiële ondersteuning biedt voor de ontwikkeling en het verkrijgen van loopbaanadvies. Met behulp van het tijdelijke subsidieprogramma NL Leert Door kunnen mensen trainingen gratis (o.a. online) volgen om zich bij te scholen.
 5. Kom ik in aanmerking voor de subsidie NL Leert Door? De NL Leert door subsidie is beschikbaar is voor iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd, mits diegene een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het maakt dus niet uit of je in loondienst bent, zzp’er bent of zelfstandig ondernemer. Ook werklozen hebben recht op de subsidie.
 6. Wat doet Vindjecoach.com? Vindjecoach.com is de grootste coaching community van Nederland. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van coaching en delen kennis en inspiratie met je.
 7. Hoe werkt Vindjecoach.com? We bieden oplossingen voor als je meer uit je leven wilt halen. Dit kan in de vorm van coaching, maar ook door middel van inspirerende blogs of e-books vol kennis en informatie. Je start op onze homepage. Hier kun je onze search tool gebruiken en zoeken op een klacht of type coach. Indien nodig kun je geavanceerd verder zoeken door filters te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op online en offline behandelingen, aantal jaren werkervaring van de coach, het consulttype en/of het tarief. Ook kun je coaches selecteren bij jou in de buurt. Pak je je jouw uitdagingen liever zelf aan of heb je geen behoefte aan coaching? Dan kun je op basis van dezelfde klachten of wensen binnen onze blogartikelen zoeken naar de voor jou relevante informatie.

Antwoorden op veelgestelde vragen door coaches

 1. Wat is Vindjecoach.com? Vindjecoach.com is de grootste coaching community van Nederland en genereert leads voor coaches. Dit doen we doordat we het meest complete aanbod aanbieden en onze bezoekers allerlei extra’s bieden naast het bijeen brengen van vraag en aanbod. Denk aan artikelen over zelfontplooiing en e-books.
 2. Waarom zou ik voor Vindjecoach.com moeten kiezen? Daar zijn drie redenen voor;
  – het grootste aanbod, dus het meest compleet
  – je ontvangt tevens een online leeromgeving met kennis over SEO, content en PR bijvoorbeeld.
  – gegarandeerde zichtbaarheid
 3. Hoe werkt het? Hier hebben we beschreven hoe het coachingplatform van Vindjecoach.com werkt en hoe je je als coach kunt aanmelden.
 4. Wat kost het? Alle coaches kunnen bij ons een gratis plekje krijgen. Je kiest dan voor een kosteloos abonnement waarbij je een klein beetje informatie over je diensten of praktijk deelt. Denk aan je contactgegevens en openingstijden. Kies je voor een professional abonnement, dan kun je meer laten zien, zoals je website, foto’s en social media kanalen. Dit abonnement kost € 49,95 per maand. Bij een premium abonnement ontvang je nog meer benefits; een toppositie op de resultatenpagina, een banner bovenaan in jouw categorie en je wordt meegenomen in diverse blogartikelen. De investering in een premium abonnement bedraagt € 125,- per maand. Wil je exact weten wat je per abonnement krijgt? Kijk dan hier om onze abonnementen pagina.
 5. Kan ik ook op andere manieren samenwerken met Vindjecoach.com? Jazeker, naast het aangaan van een membership door middel van een van onze abonnementen, kun je ook kiezen voor branded content, affiliate marketing en/of maatwerk partnerships. Neem contact met ons op door te mailen naar info@vindjecoach.com.

 

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Mail dan naar info@vindjecoach.com

Abonnementen en features voor coaches

Coaches kunnen hier uitleg vinden over de features binnen onze abonnementen. Toch nog een vraag? Mail dan naar info@vindjecoach.com.

Duur

Je abonnement is 365 dagen geldig, tenzij anders overeengekomen.

Zichtbaar op de kaart

De kaart laat zien waar je bent gevestigd met je praktijk.

Contact opnemen

Contactformulier voor coaches, hier kunnen potentiële cliënten contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Afbeelding galerij

Upload je eigen foto’s zodat onze bezoekers nog beter kunnen inschatten of jij de juiste coach voor hen bent.

Video

Upload een video van jezelf of van je bedrijf (denk aan promotiemateriaal) om je profiel nog persoonlijker te maken.

Slogan

Ruimte voor de slogan of pay-off waarmee je je onderscheidt van andere coaches.

Locatie

In welke gemeente ben jij als coach gevestigd.

Website URL

Een link naar je website.

Sociale media

Linkjes naar je social media accounts.

Veelgestelde vragen

Welke vragen jij veel ontvangt kun je hier met het juiste antwoord erbij op je profiel plaatsen.

Prijs

Jouw uurtarief of de prijs voor een consult, zodat onze bezoekers meteen kunnen zien waar ze aan toe zijn.

Tags/Keywords

Onder welke tags (specalismen) wil je gevonden worden op Vindjecoach.com. Denk aan het type coach dat je bent, bijvooreeld een burn-out coach, of aan klachten waar (potentiële) cliënten voor bij je terecht kunnen.

Openingstijden

De tijden waarop je praktijk geopend is.

Aankondiging

Een speciaal bericht, of een aankondiging voor (potentiële) cliënten.

Kortingen

(Tijdelijke) kortingen of acties kun je hier weergeven, bijvoorbeeld voor nieuwe cliënten of gedurende een specifieke periode.

Verberg advertenties van concurrenten

Geen advertenties van concurrenten op je persoonlijk profiel, waardoor bezoekers langer op jouw profiel blijven en de kans groter is dat ze met jou contact opnemen voor een afspraak in plaats van met een concurrent.

Evenementen

Ruimte om jouw workshops, lezingen, masterclasses of (online) events te promoten.