Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Financiële coaching

Welke financiële coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

budget coach

Budgetcoach

high end coach

High-end coach

money mindset coach

Money mindset coach

financieel coach

Financieel coach

Omgaan met geld is een van de belangrijkste zaken in het leven waar nog altijd een taboe op rust. Hoewel het een persoonlijk onderwerp is waar men niet graag over praat, brengt financieel gezond zijn een hoop rust en vrijheid met zich mee. Met talloze mogelijkheden en kansen die dagelijks op je pad komen, is het van belang om de juiste keuzes te maken. Maar wat als dit niet lukt en het iedere maand een uitdaging is om rond te komen? Dan kan een financieel coach je helpen om de problemen bij de bron aan te pakken en aan de slag te gaan met het versterken van jouw financiële gesteldheid. Zo krijg je grip op geld en kun je je uitgavenpatroon in een nieuw perspectief zetten. Klaar om met een nieuwe mindset aan de slag te gaan?

Je uitgaven de baas dankzij een financiële coach

Een andere baan, ontslagen worden of een geheel nieuwe gezinssamenstelling: allerlei gebeurtenissen waardoor je financiële situatie in een klap kan veranderen. Naast de verschillende emoties die deze nieuwe situatie met zich meebrengt, heeft het ook vergaande gevolgen voor je inkomsten en uitgaven. Voorkom dat geld de baas wordt over jouw leven en zorg ervoor dat je weer de baas wordt over jouw geld met behulp van budgetcoaching. Zo zorg je er samen met een budgetcoach voor dat je meer grip krijgt op uitgaven. Tijd om afscheid te nemen van je financiële onrust en meer geld over te houden voor echt belangrijke dingen in het leven. Bovendien kun je met behulp van financieel coaching weer echt genieten van je leven zodra je uitgavenpatroon op de rit is. Ga bijvoorbeeld dankzij een slimmere manier van uitgeven zonder schuldgevoel uit eten, koop een nieuw paar schoenen of geniet van een welverdiende vakantie. Wat je droom ook mag zijn: samen met een budgetcoach zorg je ervoor dat je de mooie dingen van het leven niet langer links hoeft laten te liggen!

Financieel gezond met een money mindset

Om op de lange termijn verstandig om te gaan met je uitgaven, kan het lonen om op een andere manier naar geld te kijken. Hierbij kan het aanleren van een money mindset een effectieve oplossing zijn. Samen met een coach ga je aan de slag met de manier waarop je over geld denkt. Deze denkwijze heeft grote invloed op hoe je handelt en welke kansen en risico’s je neemt. Daarnaast helpt de coach jou met onbekommerd en vrijer leven, zonder dat je je ooit nog druk hoeft te maken over financiële ruimte.

Vidya zorgt ervoor dat er voor elke financiële situatie een financieel coach beschikbaar is. Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod van coaches en neem vandaag nog contact op met een coach in jouw buurt.

Aanmelden als financiële coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid