Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Gezondheidscoaching

Welke gezondheidscoach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

health coach

Health coach

vitaliteitscoach

Vitaliteitscoach

hormooncoach

Hormooncoach

chronisch vermoeidheid coach

Chronisch vermoeidheid coach

orthomoleculair coach

Orthomoleculair coach

Gezondheidscoaching

Een goede gezondheid is de basis voor een gezond en gelukkig leven. Een vitaal bestaan begint bij jezelf, maar als je het gevoel hebt dat je wel wat hulp kunt gebruiken kan een gezondheidscoach jou ondersteunen. Samen streven jullie naar een optimaal resultaat waarbij je mentale en fysieke gesteldheid weer in verhouding zijn. Ook kan het zijn dat je al verschillende stappen hebt gezet richting een gezonde levensstijl, maar er niet in slaagt om dit vast te houden of niet weet hoe je veranderingen in je leven kunt doorvoeren. Herkenbaar? Dan is dit hét moment om samen met een gezondheidscoach het verleden los te laten en stappen te zetten richting een gezond leven vol geluk.

Back on track met een gezondheidscoach

In welke levensfase je je ook bevindt, er kunnen op een bepaald punt in je leven elementen zijn die een negatieve invloed hebben op jouw gezondheid. Zowel op mentaal gebied als op lichamelijk gebied kan dit verschillende problemen opleveren. Merk je dat je ondersteuning nodig hebt op het gebied van voeding, beweging en rust? Of heb je juist het gevoel dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij bepaalde gedachten, relaties en doelen in het leven? Samen met een health coach kun je deze kwellingen het hoofd bieden.

Een health coach die bij jou past

Problemen op het gebied van gezondheid kunnen omvangrijk zijn. Gelukkig zijn er verschillende coaches die jij in kunt schakelen als je merkt dat je gezondheid niet in balans is. Zo kan een vitaliteitscoach wat voor je betekenen als je het gevoel hebt dat je naast een gezonde levensstijl ook ondersteuning kan gebruiken op sociaal-emotioneel, spiritueel of mentaal gebied. Een vitaliteitscoach gaat dus verder dan een health coach en weet de vinger op de zere plek te leggen. Met behulp van een persoonlijk actieplan streven jullie naar een optimale gezondheid. Ook kan het zijn dat je al maanden of jaren op je tandvlees loopt en de energie niet kunt opbrengen om je gezondheid een boost te geven. Wat dacht je in dat geval van een chronisch vermoeidheid coach die samen met jou op zoek gaat naar de oorzaken van jouw lage energieniveau? Wat je behoeften ook zijn: een health coach is er voor je.

Een goede gezondheid start bij de basis.

Uiteraard start het streven naar een optimale gezondheid met het aanpakken van problemen die van binnenuit komen. Zo bepalen hormonen grotendeels hoe we ons voelen en hebben ze controle over talloze processen in ons lichaam. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan een hormooncoach je begeleiden en zorgen jullie voor effectieve aanpassingen in jouw leefstijlfactoren. Ook kan een orthomoleculair coach je helpen om lichamelijke, biochemische processen aan te pakken. Rekening houdend met jouw behoeftenpatroon kunnen deze mechanismen met voedingsmiddelen of levensstijlinterventies worden behandeld. Er is voor iedere kwestie wel een geschikte coach beschikbaar die aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak jou weer blij in je lijf weet te krijgen.

Artikelen over gezondheidscoaching

Aanmelden als gezondheidscoach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid