Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Vind je HSP coach

Een HSP coach helpt om kracht te halen uit je hooggevoeligheid

‘Ik pik de kleinste signalen op.’ ‘Ik ben gevoelig voor sfeer en wil de sfeer daarom ook graag goed houden.’ ‘Ik kan dagenlang piekeren over een conflict.’ ‘Ik ben gevoelig en open voor de mening van anderen.’ ‘Ik voel me vaak verantwoordelijk.’ Herken je jezelf in de meeste van deze eigenschappen? Dan ben je waarschijnlijk een HSP’er, ofwel hoogsensitief. Een prachtige en krachtige eigenschap, maar hoe zet je deze in op een manier die ook voor jou het meeste oplevert, en niet alleen voor je omgeving? Een HSP coach kan je helpen om de krachtigste versie van jezelf te zijn.

hsp coach

HSP coaches die jou kunnen helpen

Op vindjecoach.com staan verschillende HSP coaches. Bekijk hieronder onze top coaches of klik op de knop om meerdere HSP coaches te bekijken.

Hartflow

 • Energetisch coach Jongerencoach Keuzecoach Kindercoach Loopbaan coach Moedercoach Vrouwencoach
cat-icon Worstdijk 1, Kuinre, Nederland

Ztap

cat-icon Onze Lieve Vrouwestraat 198,4735 RB,Zegge
cat-icon Edelstenenbaan 81,3402 XC,IJsselstein

WerkZorgCombinatie

cat-icon Maasstraat 48,9406 RC,Assen

Ondernemersschool bv

 • ADHD coach Burn out coach NLP coach Personal coach Psyche en welzijn coaching
cat-icon Marksingel 2/A,4811 NV,Breda

The Happy Sensitive

cat-icon Unescostraat 80,6414 NX,Heerlen

Laat verwachtingen van anderen los

Écht jezelf durven zijn. Op ieder moment. Dat is soms best een uitdaging. Met een HSP coach ga je daarom eerst op een reis door jezelf. Zo leer je meer over jezelf en ontdek je wanneer je wel en niet jezelf bent. Ben je bijvoorbeeld erg gericht op je omgeving en heb je de neiging om erbij te willen passen? Dan kan je behoorlijk vergeten wie je zelf bent en wat jij eigen wilt.

Een coach keert samen met jou naar binnen en helpt je te voelen wie jij eigenlijk bent, wat jij wil en wat bij jou past. Gun jezelf de tijd om dat te ontdekken. Je zal in het begin merken dat je steeds weer meegenomen wordt in wat mensen om je heen verwachten en willen. Een coach houdt je in dit opzicht alert.

Blogs met klachten die HSP coaches oplossen

Kom en blijf dichter bij jezelf

Lef. Dat is wat er nodig is om jezelf de tijd en rust te geven. Om op reis in jezelf te gaan en te voelen wie je bent en waar jij behoefte aan hebt. Maar nog meer lef is er nodig om met die kennis aan de slag te gaan en er ook naar te gaan leven. Het kán betekenen dat je andere keuzes zult maken, het roer om. Met een andere werkgever en vrienden die je helpen om in je kracht te staan. Dat klinkt misschien eng. En stel jezelf gerust dat dit niet in een dag is gebeurd. Een HSP coach helpt je juist bij kleine stapjes, zodat je eerst kan wennen en de stappen overzichtelijk en behapbaar blijven.

Een HSP coach voor balans, rust en waardevolle connecties met anderen

k wat bij jou past en wat goed voelt. Een coach helpt je zowel op een rationele manier als door je te helpen luisteren naar je gevoel, je intuïtie, je lichaam en je onderbewustzijn. Ga aan de slag samen met een HSP coach die gespecialiseerd is – en vaak ervaringsdeskundige – op het gebied van hoogsensitiviteit. Met elkaar kijk je wat je kan doen om je niet te laten overnemen door je omgeving. Met als doel dat jij lekker in je vel zit en goed kan functioneren. Je werk thuis los kan laten. Een balans ervaart tussen inspanning en ontspanning. Tussen gevoel en gedachten. Tussen jou en je omgeving.

Vindjecoach.com zorgt ervoor dat je waar en wanneer je wilt aan de slag kan gaan met de meest krachtige versie van jezelf en er altijd een geschikte HSP coach beschikbaar is. Neem gerust een kijkje in ons aanbod van coaches en neem contact op met een coach in jouw buurt.

Veelgestelde vragen

HSP staat voor hoogsensitief persoon. Een HSP coach leert jou dus om te gaan met je hoogsensitiviteit, waardoor je minder snel overprikkeld bent en gelukkig in balans je leven kunt leiden.

Een HSP coach geeft je handvatten om om te gaan met overprikkeling, vermoeidheid en stress. Tegelijkertijd zorgt hij of zij er juist voor dat je je sensitiviteit en sterke intuïtie voor je laat werken. HSP is geen klacht, maar kracht!

Jouw hoogsensitiviteit is juist een kracht! Een HSP coach geeft je handvatten om je sensitiviteit om te zetten tot een krachtige tool waarmee je je innerlijke kompas, emoties en gedrag kunt sturen.

Klaar om meer resultaat te halen met een HSP coach?