Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Opvoeden en gezinscoaching

Welke opvoeding en gezinscoach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

gezinscoach

Gezinscoach

kindercoach

Kindercoach

moedercoach

Moedercoach

jongerencoach

Jongerencoach

pubercoach

Pubercoach

familieopstelling coach

Familieopstelling coach

hoogbegaafde kinderen coach

Hoogbegaafde kinderen coach

moeilijk opvoedbare kinderen coach

Moeilijk opvoedbare kinderen coach

eenoudergezin coach

Eenoudergezin coach

samengesteld gezin coach

Samengesteld gezin coach

huiswerk coach

Huiswerk coach

Het hebben van een gezin kan je leven verrijken. Tegelijkertijd kan het ook uitdagend zijn, want het opvoeden van je kinderen vergt veel tijd en energie. Als ouder zijnde wil je altijd het beste voor je kind, maar soms komt dit niet overeen met de werkelijkheid of de wensen van het kind. Dit kan resulteren in onderlinge ergernissen, machteloosheid en veel onrust. Ook kan het voorkomen dat jullie gezin uit balans is geraakt door een nieuwe verhouding,
bijvoorbeeld doordat jullie huishouden bestaat uit een samengesteld gezin. Een andere mogelijkheid is dat je als alleenstaande de grip op de kids verliest en niet weet hoe je dit kunt verhelpen. Kortom: onwenselijke situaties die veel impact hebben op het hele gezin.  Wil je van jouw gezin weer een happy family maken? Dan kan een gezinscoach jou hierbij ondersteunen.

Een goede basis dankzij een kindercoach

Van kleins af aan kan opvoeden een lastige taak zijn. Kinderen hebben een eigen wil, die naarmate de tijd vordert steeds sterker kan worden. Dat een kind een eigen karakter heeft is niet meer dan normaal, maar wat doe je als de situatie onhandelbaar wordt en je dagelijks strijd aan het voeren bent? In dat geval kan een kindercoach jou ondersteunen bij het opvoeden van moeilijk opvoedbare kinderen. Ook wanneer leerproblemen, trauma’s of zaken als pesterijen zorgen voor problemen in jullie gezin, kan een gezinscoach iets voor jullie betekenen. Samen gaan jullie aan de slag om de familieband te herstellen.

Tieners opvoeden en het gezin onderhouden

Lastige pubers en jongeren kunnen ook de nodige zorgen met zich meebrengen. Als je ook met je handen in het haar zit, is het tijd om aan de bel te trekken door de hulp in te schakelen van een jongerencoach of te beginnen met pubercoaching. De redenen kunnen variëren van het niet doen van huiswerk of slecht presteren op school, tot aan het hebben van verkeerde vrienden of zelfs erger. Een coach kan in dit geval uitkomst bieden.

Is de rek uit jullie gezin bij een veranderde samenstelling? Dan kan een eenoudergezin coach of een samengesteld gezin coach helpen om de gezinsleden (weer) te verenigen. Een scheiding of een nieuwe gezinssituatie kan grote impact hebben op kinderen, waardoor hun gedrag leidt tot spanningen in het hele gezin. Wat het probleem ook mag zijn, voor iedere
mogelijke situatie is er een coach beschikbaar die ervoor zorgt dat jullie weer op een prettige manier met elkaar onder een dak kunnen leven.

Ook de problemen in jullie gezin verhelpen en de gezelligheid terug laten keren? Vidya heeft verschillende gezinscoaches beschikbaar die weten hoe jullie weer met plezier één gezin kunnen zijn. Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod van coaches en neem vandaag nog contact op met een coach in jouw buurt.

Aanmelden als opvoeding en gezinscoach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid