Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Ouderen coaching

Welke ouderen coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

seniorencoach

Seniorencoach

pensioencoach

Pensioencoach

We worden allemaal ouder, en dat betekent dat we een nieuwe levensfase ingaan. Buiten de mentale en lichamelijke verandering, zijn er nog veel meer situaties die voor ouderen veel teweeg kunnen brengen. Of dat nu met pensioen gaan is, verhuizen naar een aanleunwoning of omgaan met rouw: bij het ouder worden komen bepaalde thema’s aan bod die grote impact kunnen hebben op het leven. Wellicht borrelen er daarnaast ook bepaalde levensvragen op. In dat geval kan het een geruststellend gevoel geven om een coach in te schakelen die ouderen kan ondersteunen bij deze fase in het leven. Zo kan een
coach helpen om je meer kracht over het leven te laten behouden en een zorgeloos bestaan te leiden. Tijden veranderen, en daarom kan het fijn zijn om iemand aan je zijde te hebben die jou kan ondersteunen. Ook benieuwd waarbij een coach voor ouderen zoal kan helpen? Lees dan even verder.

Samen vooruitkijken dankzij pensioen coaching

Ga je bijna met pensioen? Dan kan het zijn dat je met veel vragen zit. Denk hierbij aan vragen zoals: “Mijn werk valt weg, hoe moet ik hiermee omgaan?” of “Hoe kan ik mijn dagen vullen met zinvolle activiteiten?”. Wat jouw vragen ook zijn, met pensioen coaching word je ondersteund bij de inrichting van de periode na het werken. De coach helpt je te ontdekken waar knelpunten zitten en hoe jullie deze samen kunnen aanpakken. Zo kun je daarna volop gaan genieten van een welverdiende periode van rust.

Een seniorencoach staat voor ouderen klaar

Eenzaamheid, verlies van zelfstandigheid en verminderde vitaliteit zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s die bij veel ouderen spelen. Kwesties die stuk voor stuk grote invloed kunnen hebben op de gemoedstoestand van senioren. Bovendien leven we in een tijd waarin kinderen of andere dierbaren vaak druk zijn, en beperkte tijd kunnen vrijmaken om hun ouders te ondersteunen bij deze zaken. In dit geval kan een seniorencoach een helpende hand bieden door zorgen rondom dit soort thema’s weg te nemen en je weer te laten genieten van deze levensfase. Zo word je van A tot Z begeleid in het proces van ouder worden. Daarnaast helpt een seniorencoach om je te laten ontdekken waar je behoeften of verlangens naar hebt in het leven. Leer hoe je weer de regie krijgt over je eigen leven en hoe je kunt genieten van je oude dag.

De betrokken coaches van Vidya geven je handvatten om ervoor te zorgen dat je weer kunt genieten van het senior zijn en helpen je bepaalde levensvragen te beantwoorden. Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod van coaches en neem vandaag nog contact op met een coach in jou buurt.

Aanmelden als ouderen coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid