Hoe is Vidya ontstaan?

Grote levensvragen houden je bezig. Wie ben ik? Wat doe ik hier? Wat is mijn life purpose? Hoe kan ik mezelf verbeteren? Om hier antwoorden op te krijgen ga je op zoek.  Maar de zoektocht is lang en soms onzeker. Van dikke zelfhulpboeken met wollige teksten en bijeenkomsten van Amerikaanse goeroes. Tot confronterende familieopstellingen en mooie inzichten onder invloed van plant medicijnen.  Je probeert van alles om dichter tot jezelf te komen, je levensdoel te vinden of om oude patronen te doorbreken.

Een ding wordt je tijdens deze zoektocht duidelijk; het aanbod is groot. Heel groot. Daar is Tessa, het creatieve brein achter dit platform, ook achter gekomen. Ook zij heeft jarenlang onderzoek gedaan, stapels boeken gelezen en heel wat experts gezien. De weg ernaar toe is misschien wel net zo mooi als de eindbestemming, maar een ding is zeker; je ziet door de bomen het bos niet meer. Vooral als je zoekende bent, wil je snel bij de juiste persoon of de oplossing komen. Zo is Vidya ontstaan. Tessa is Vidya gestart om jullie te helpen antwoorden te vinden. We bieden oplossingen voor mensen die verder willen komen in het leven. Het platform Vindjecoach.com is één van de oplossingen die Vidya biedt.

Voor coaches en healers is dit platform een oplossing om beter gevonden te worden. Maar we kunnen hen ook op andere manieren helpen om meer conversie te realiseren, bekijk de mogelijkheden die Vidya biedt.

Hét startpunt voor de zoektocht naar jezelf

Vidya is Sanskriet en staat voor: Knowledge * Wisdom * Intuition * Magic * Renewal * Navigating the unknown * Seeing in the darkness * Uncovering the hidden *

Heel toepasselijk vinden wij, want dit platform is hét startpunt voor de zoektocht naar jezelf. Een online (experience based) inspiratie en aanvraag platform, waar gedegen coaches met kwalitatief goede behandelingen en vernieuwende vormen van healing in één overzicht gepresenteerd worden. Afspraken kunnen direct ingediend worden. Dit biedt jou de mogelijkheid om snel en efficiënt de juiste coach te vinden, zodat je simpelweg de beste versie van jezelf kunt zijn.

Is coaching niet de oplossing voor jou? Geen nood, je vindt hier ook heel wat inspirerende artikelen, e-books en onze favoriete producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & spiritualiteit. In de toekomst komen daar nog podcasts en online programma’s bij.

Waar staat Vidya voor?

Persoonlijk

Vidya is persoonlijk. Zo is er voor coaches altijd persoonlijk contact. Ons doel is namelijk om jou te helpen zichtaar te zijn. Voor onze bezoekers zijn er persoonlijke reviews van andere bezoekers die jou richting kunnen geven. In de toekomst lanceren we ook nog een forum waar jullie met elkaar in contact kunnen komen.

Transparant

We zijn een experience based platform, wat inhoudt dat je de kwaliteit van coaches kunt meten door middel van ratings en reviews van andere bezoekers. Hiermee heb je direct inzicht in wat een coach te bieden heeft en of hij of zij bij je past.

Inspirerend

Vidya inspireert jou om meer uit jezelf te halen, om te groeien tot je full potential. Dit doen we door je in contact te brengen met coaches die bij je passen, maar ook met blogs, e-books en in de toekomst komen daar nog podcasts en online programma’s bij.

Innovatief

De wereld verandert snel, dit zorgt voor een vraag naar nieuwe vormen van coaching, treatments en healing. Ook met betrekking tot uitdagende onderwerpen of ‘spannende’ thema’s als verslaving, tantra, schaamte en taboes. Wij weten wat er speelt en proberen je hierbij te helpen.

Resultaatgericht

Het platform is zo ingestoken, dat je snel en efficiënt aan de juiste coach gekoppeld kunt worden, om een voor jou zo goed mogelijk en spoedig resultaat te behalen. Kom je er toch niet helemaal uit? Zoek dan naar antwoorden via onze blogs, of neem contact op via mail.

Kennis gericht

Vidya, het moederbedrijf van Vindjecoach.com, is Sanskriet en betekent ‘knowledge’ en ‘higher learning’ door te studeren, maar ook door ancient spiritual wisdom tot je te nemen. Deze wijsheden delen wij via onze blogs met je, omdat groei ontstaat wanneer je naar binnen durft te treden en op onderzoek uitgaat. Zelfstudie is hierbij de eerste stap.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen