Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Over Vindjecoach.com

Hoe is vindjecoach.com ontstaan?

Grote levensvragen houden je bezig. Wie ben ik? Wat doe ik hier? Wat is mijn life purpose? Hoe kan ik meer uit mijn leven halen? Om hier antwoorden op te krijgen ga je op zoek.  Maar de zoektocht is lang en soms onzeker. Van dikke zelfhulpboeken met wollige teksten en bijeenkomsten van Amerikaanse goeroes. Tot confronterende familieopstellingen en mooie inzichten onder invloed van plant medicijnen.  Je probeert van alles om dichter tot jezelf te komen, je levensdoel te vinden of om oude patronen te doorbreken.

Een ding wordt je tijdens deze zoektocht duidelijk; het aanbod is groot. Heel groot. Daar is Tessa, het creatieve brein achter dit platform, ook achter gekomen. Ook zij heeft jarenlang onderzoek gedaan, stapels boeken gelezen en heel wat experts gezien. De weg ernaar toe is misschien wel net zo mooi als de eindbestemming, maar een ding is zeker; je ziet door de bomen het bos niet meer. Vooral als je dringend ondersteuning of hulp nodig hebt, wil je snel bij de juiste persoon of een oplossing komen. Zo is vindjecoach.com ontstaan. Tessa is vindjecoach.com gestart om mensen te helpen antwoorden te vinden. Via dit platform bieden we oplossingen voor mensen die verder willen komen in het leven door vraag en aanbod op het gebied van coaching samen te brengen.

Waar staat Vindjecoach.com voor?

Persoonlijk

Vindjecoach.com is persoonlijk. Voor onze bezoekers zijn we hard bezig om persoonlijke reviews van andere bezoekers te verzamelen, die jou richting kunnen geven bij het kiezen van de juiste coach. Maar ook voor coaches is er altijd persoonlijk contact mogelijk.

Transparant

We zijn een experience based platform, wat inhoudt dat je de kwaliteit van coaches kunt meten door middel van ratings en reviews van andere bezoekers. Hiermee heb je direct inzicht in wat een coach te bieden heeft en of hij of zij bij je past.

Inspirerend

Vindjecoach.com inspireert jou om meer uit jezelf te halen, om te groeien tot je full potential. Dit doen we door je in contact te brengen met coaches die jou verder helpen, maar ook met blogs, e-books en in de toekomst komen daar nog podcasts en online programma’s bij.

Innovatief

De wereld verandert snel, dit zorgt voor een vraag naar nieuwe vormen van coaching, treatments en healing. Denk aan zweethut coaching of plantmedicijnceremonies. Ook met betrekking tot ‘spannende’ thema’s als verslaving, seks, of taboes. Wij weten wat er speelt en proberen je hierbij te helpen.

Resultaatgericht

Het platform is zo ingestoken, dat je snel aan de juiste coach gekoppeld kunt worden, om een voor jou zo goed mogelijk en spoedig resultaat te behalen. Kom je er toch niet helemaal uit? Zoek dan naar antwoorden via onze blogs, neem contact op via mail, de chat of bel met ons.

Kennisgericht

Vindjecoach.com is kennisgericht. Alle expertise van coaches en ancient wisdom van healers delen wij via onze blogs en e-books met je, omdat groei ontstaat wanneer je naar binnen durft te treden en op onderzoek uitgaat. Zelfstudie is hierbij de eerste stap. We dagen je uit om te blijven leren en ontwikkelen.