Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Vind je paardencoach

In verbinding met jezelf dankzij een paardencoach

Vind je het moeilijk om je eigen grenzen duidelijk aan te geven? Of kamp je met onderdrukte gevoelens waar je liever niet over praat? Dan is een paardencoach echt iets voor jou. Paarden voelen namelijk feilloos aan hoe jij je voelt en spiegelen deze emoties. Ze vellen geen oordeel, leven volledig in het nu en reageren in alle puurheid op jouw energie en emoties. Je kunt paarden niet voor de gek houden, want zij zijn hoogsensitief en expert in het ontcijferen van lichaamstaal. Daarom is paardencoaching ook zo effectief. Het is een pure manier van coachen waarbij het ego volledig wordt losgelaten en je ware ik verschijnt.

paardencoach

Paardencoaches die jou kunnen helpen

Op vindjecoach.com staan verschillende paardencoaches. Bekijk hieronder onze top coaches of klik op de knop om meerdere paardencoaches te bekijken.

LaDora Coaching

 • Jobcoach NLP coach Online coach Wandelcoach Wandelcoaching Werk en carrière coaching
cat-icon President Wilsonlaan 23, Middelburg, Nederland
cat-icon Veensteeg 2, Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Paardencoach aan Zee

Ik help jou met het ontwikkelen van een nieuwe levensstrategie met inzet van paardencoaching en ther

cat-icon Writsaert 130, Noordwijk, Nederland

Sandra Meijer Coaching & Advies

 • Burn out coach Executive coach Loopbaan coach Stress coach

Arbeid- en organisatiepsycholoog, coach en loopbaancoach. Voor coaching die werkt.

cat-icon Laan van Kronenburg 14, Amstelveen, Nederland

Verwerk onderdrukte emoties met een paardencoach

Misschien denk je door je emoties te onderdrukken en weg te stoppen, dat deze uiteindelijk vanzelf wel verdwijnen. Maar wanneer je aan de slag gaat met een paardencoach leer je dat onderdrukte emoties niet zomaar weggaan. Via paardencoaching komen die gevoelens juist naar de oppervlakte waardoor het verwerkingsproces kan beginnen. Een paard voelt direct hoe jij je voelt en reageert daar intuïtief op. Wanneer jouw hoofd en hart niet meer met elkaar in verbinding staan, merk je dit aan de reactie van het paard. Een paardencoach leert je hoe je deze waardevolle verbinding weer kunt herstellen. En hoe meer jij in balans komt, hoe meer ontspannen het paard op je reageert.

Blogs met klachten die paardencoaches oplossen

Ervaar de puurheid van paardencoaching

Coachen met paarden is een laagdrempelige manier van coachen zodat je jezelf makkelijk open durft te stellen. Bij paardencoaching staat non-verbale communicatie via energie en lichaamstaal centraal. Hoe een paard op jou reageert, geeft dan ook direct helderheid over hoe jij je voelt. Heb je last van belemmerende gedachten, angst, twijfel of onzekerheid? Dan zal een paard daar instinctief op een bepaalde manier op reageren. Een paardencoach vertaalt deze reactie in voor jou begrijpelijke woorden, zodat jij je bewust wordt van je emoties en gedrag. Coachen met paarden brengt rust in je hoofd en helpt je om gedachten die jou niet dienen, los te laten. Resultaat is dat je beter in je vel zit, waardoor je veel meer vreugde haalt uit het leven.

Wil je de kracht van paardencoaching ervaren? Neem dan een kijkje in het ruime aanbod van vindjecoach.com voor een paardencoach bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Bij paardencoaching wordt het paard als middel ingezet om emoties in kaart te brengen. Paarden voelen wat er bij mensen speelt en brengen dit door hun gedrag, als reactie op de persoon, aan het licht. Paarden spiegelen dus en geven hiermee inzichten in jezelf.

Een paardencoach laat jou spreken en bewegen, maar voert tegelijkertijd activiteiten uit met een paard. Zowel jij als de coach zitten niet op het paard, maar lopen ernaast. De coach observeert wat er gebeurt, waarbij er niets goed of fout is. Dit wordt met jou besproken om het gedrag van het paard te verklaren.

Paarden zijn heel goed in het spiegelen van emoties, energie, gedrag en jouw lichaamshouding. Ze spiegelen je gedrag en gemoedstoestand, zonder dat je je hierover hoeft uit te spreken. Het geeft inzichten die nog niet eerder aan de oppervlakte zijn gekomen.

Klaar om meer resultaat te halen met een paardencoach?