Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Patronen coaching om blokkades op te heffen

Welke patronen coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

familieopstelling coach

Familieopstelling coach

structuur coach

Structuur coach

schaamte coach

Schaamte coach

onzekerheid coach

Onzekerheid coach

perfectionisme coach

Perfectionisme coach

controle coach

Controle coach

In de huidige maatschappij wordt er steeds meer druk gelegd op goed presteren. Het werktempo ligt hoog en de verwachtingspatronen idem dito. Hierdoor kan het zijn dat je onzeker wordt of de controle over jezelf begint kwijt te raken. Tijd om deze gedragspatronen te doorbreken! Deze patronen, die kunnen ontstaan vanuit een beschermd gevoel of onzekerheid, zijn vaak ontwikkeld naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis in de jeugd. Aan deze ervaringen koppelen we een betekenis en bijbehorend gedrag. Het gevolg?
Op momenten dat we dat vertrouwde gevoel missen komt dit gedrag naar voren. Hierbij valt te denken aan een grote mate van schaamte of overmatig perfectionisme. Stuk voor stuk gedragingen die persoonlijke groei in de weg staan. In dit geval kan een structuurcoach jou helpen om weer controle over je eigen leven te krijgen en jezelf niet langer te laten leiden door negatieve patronen. Klaar om je leven te veranderen? Lees dan zeker even mee.

Aan de slag met een structuurcoach

Gevoelens zoals schaamte, onzekerheid en perfectionisme staan in verbinding met elkaar en kunnen jou belemmeren in het dagelijks leven. Bovendien geven ze veel stress en versterken ze elkaar onderling, waardoor je de grip op je ware ik kunt verliezen. Heb je ook steeds vaker het gevoel dat je de controle over je eigen gedrag kwijt bent? Dan kan een structuurcoach jou een duwtje in de goede richting geven. Door actief aan de slag te gaan met een coach kunnen jullie inzicht krijgen in jouw gedragspatronen. Samen zoeken jullie naar achterliggende betekenissen of gedragingen, die het patroon kunnen veranderen. Hierbij is het van belang dat je jezelf leert kennen en meer inzicht krijgt in hoe je je voelt en gedraagt.

Doorbreek de patronen met familieopstelling

Een effectieve methode om inzicht te krijgen en patronen te doorbreken, is door middel van een familieopstelling. Deze systematische manier van werken laat je zien en beleven hoe alles en iedereen verbonden is en hoe diepere relaties zich tot elkaar verhouden. Samen met een coach ga je aan de slag met verschillende elementen die symbool staan voor jouw relaties. Aan de hand daarvan zie je welke patronen dit zijn en waar deze vastlopen. Tijdens dit proces wordt ook jouw innerlijke beeld gespiegeld. Met behulp van dit verkregen beeld kun je vanuit een ander perspectief naar jezelf kijken. Een leerzaam proces waarbij je meer over jezelf te weten komt dan je vooraf had kunnen denken.

De coaches van Vidya staan klaar om je te ondersteunen bij het doorbreken van patronen en de beste versie van jezelf te worden. Ook ervaren wat een coach voor jou kan betekenen? Neem een kijkje tussen het aanbod op de website en vind een coach bij jou in de buurt.

Aanmelden als financiële coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid