Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Vind je Personal Trainer

Personal Trainer

Een personal trainer kan jou helpen om je fysieke doelen te behalen. Denk hierbij aan spiermassa opbouwen, afvallen en/of een gezondere leefstijl nastreven. Vind Je Coach geeft een overzicht van trainers die jou kunnen helpen.

personal trainer

Zoek je een personal trainer?

Vind Je Coach heeft verschillende personal trainers op haar platform staan. Bekijk hieronder ons aanbod.

 

Physique Innovation

cat-icon Frans Zeilemakerstraat 76, Alkmaar, Nederland

Sylvester PT

 • Bokscoach Dietist Fitness coach Fysio coach Health coach Personal coach Sport coach Vitaliteitscoach

GET STRONG!

cat-icon Valeriusplein 58, Alphen aan den Rijn, Nederland
cat-icon Kruidendreef 56, Amersfoort, Nederland

Zicht op Inzicht

cat-icon Isenburgstraat 24,4813 NC,Breda

Martine Ridderhof

cat-icon Kromsteven 3,4697 HN,Sint-Annaland

Yvonne Hartog

cat-icon Voorsteven 25,3751 WJ,Bunschoten-Spakenburg

Train je fit met een personal trainer

Een personal trainer begeleidt jou in het hele proces naar een gezondere levensstijl. Zo zorgt een personal trainer er bijvoorbeeld voor dat jij mentaal helemaal klaar bent voor de weg naar een fitter lichaam. Dankzij persoonlijke begeleiding zal er gewerkt worden aan haalbare doelen die bij jou passen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele blessures of beperkingen in mobiliteit. Samen met je coach ga jij ervoor zorgen dat je alles uit jezelf haalt en lekker in je vel gaat zitten.

Werk aan de beste versie van jezelf met een personal trainer

Van inspiratie naar individuele prestatie
Dankzij de begeleiding van een personal trainer kun je ook zelf aan de slag met trainen. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema met oefeningen die bijdragen aan jouw sportdoel. Op deze manier werk je ook zelfstandig aan de beste versie van jezelf. Naar wens kun je tussentijds je prestaties evalueren met je personal trainer en bekijken hoe jouw trainingsschema kan worden bijgesteld. Alles om ervoor te zorgen dat jij optimaal blijft presteren.

Dankzij vindjecoach.com is de beste versie van jezelf heel erg dichtbij. Wil jij alles uit jezelf halen en lekker in je vel zitten? Neem een kijkje tussen onze personal trainers en neem contact op een trainer die bij jou past.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van zijn of haar ervaring, kost een personal trainer gemiddeld tussen de 50 en 100 euro per uur. Dit is tevens afhankelijk van de locatie, zo zijn personal trainers in de randstad over het algemeen duurder.

Een personal trainer helpt jou met het behalen van sportieve prestaties door middel van een trainingsschema, het motiveren van je mindset en begeleiden bij je personal body targets.

Klaar om meer resultaat te halen met een personal trainer?