Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Psyche en welzijn coaching

Welke psyche en welzijn coach heb je nodig?

Maar hieronder een keuze.

bore out coach

Bore-out coach

burn out coach

Burn-out coach

stress coach

Stress coach

midlifecrisis coach

Midlifecrisis coach

quarterlife coach

Quarterlife coach

vitaliteitscoach

Vitaliteitscoach

adhd coach

ADHD coach

personal coach

Personal coach

slaap coach

Slaap coach

epigenetisch coach

Epigenetisch coach

energetich coach

Energetisch coach

holistisch coach

Holistisch coach

creatrix coach

Creatrix coach

haptonomie coach

Haptonomie coach

nlp coach

NLP coach

chronisch vermoeidheid coach

Chronisch vermoeidheid coach

mindfulness coach

Mindfulness coach

ret coaching

RET Coaching

embodiment coach

Embodiment coach

transformational coach

Transformational coach

breatwork coach

Breathwork coach

Ademcoach

Ademcoach

trauma coach

Trauma coach

misbruikcoach

Misbruikcoach

somatic coach

Somatic coach

gelukscoach

Gelukscoach

hsp coach

HSP coach

pedagogisch coach

Pedagogisch coach

emdr coach

EMDR coach

Psyche en welzijn zijn belangrijke pijlers die bijdragen aan een goede gezondheid. Als je geest en lichaam niet in balans zijn, kan dit jouw welzijn aantasten en ervoor zorgen dat je niet goed in je vel zit. Daarom is het zaak om inzicht te krijgen in de manier waarop je je voelt en gedraagt. Hierbij is ook een belangrijke rol weggelegd voor de manier waarop jouw denkwijze is ingericht. Toch kan dit niet altijd voor iedereen even eenvoudig zijn. Heb je ook het gevoel dat je dit niet alleen kunt? Dan kan een coach helpen om jou te leren en te laten ervaren wat goed voor je psyche en welzijn is.

Grip op je psyche en welzijn met een mental coach

Op welk punt je ook in je leven staat, er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een verstoorde balans. Dit kan op mentaal vlak problemen veroorzaken. Of je nu behoefte hebt aan een rouwcoach of dat je op dit moment een midlifecrisis doorgaat: er kunnen talloze redenen zijn om een coach in te schakelen. Ook voor ingrijpende of traumatische ervaringen is het mogelijk om hulp te krijgen. Denk hierbij aan een misbruik coach of aan een andere
trauma coach. Samen gaan jullie aan de slag om de vinger op de zere plek te kunnen leggen en te bepalen hoe het probleem kan worden aangepakt.

Ondersteuning van verschillende soorten health coaches

Naast het mentale gedeelte mag ook het fysieke deel niet vergeten worden. Ons lichaam staat in verband met de manier waarop we ons voelen. Bij het woord “gezondheid” denken we al snel aan ons lijf en aan onze conditie. Maar wist je dat gezondheid veel meer dan dat is? Als je tevreden bent met de manier waarop je in je vel zit én je blij bent met de wijze waarop je denkt, zorgt dit ervoor dat je positiever in het leven staat en ben je zowel mentaal als fysiek gezonder. Een health coach kan je helpen om de problemen te identificeren en te werken aan je psyche & welzijn. Of je nu behoefte hebt aan een slaapcoach, een ademcoach of toch liever ondersteuning krijgt voor sport coaching: je bent niet alleen en er zijn genoeg coaches die jou kunnen helpen met het aanpakken van dit specifieke probleem.

ADHD-coach, stresscoach, HSP-coach; gespecialiseerde hulp voor iedereen

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je even niet zo lekker in je vel zit. Deze redenen kunnen variëren van minder ernstig tot zeer ernstig, waarbij hulp soms als geroepen komt. Ook in het geval van uitdagendere zaken zijn er coaches die jou kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan een ADHD-coach, HSP-coach of burn-out coach om samen te kijken naar jouw persoonlijke situatie. Heb je een trauma opgelopen dat je niet alleen kunt verwerken? In dat geval kan een EMDR-coach jou helpen. Als je het gevoel hebt dat je lifestyle of zelfvertrouwen wel een boost kunnen gebruiken, zijn er ook diverse coaches
beschikbaar. Of dit nu een NLP-coach of een holistisch coach is: de keuze is aan jou.

Ook aan de slag met het versterken van jouw psyche en welzijn? Vidya heeft voor iedere behoefte een geschikte psyche en welzijn coach beschikbaar. Neem gerust een kijkje tusse ons aanbod van coaches en aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met een coach in jouw buurt.

Aanmelden als psyche en welzijn coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid