Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Rouw en verlies coaching om je er doorheen te helpen

Welke rouw en verlies coach heb je nodig?

rouw coach

Rouw coach

rouw en verlies coach

Rouw en verlies coach

miskraam coach

Miskraam coach

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken: rouw en verlies. Een van de donkerste periodes uit je leven, waarin je niet weet hoe je de draad ooit weer op kunt pakken. Het voelt of er een stukje van jezelf is weggenomen en je vraagt je af hoe dat ooit weer opgevuld kan worden. Niet alleen kan dit gevoel optreden als een dierbare is heengegaan, ook een scheiding of het verlies van een baan kan een rouwproces aanwakkeren. Om je emoties een plek te kunnen geven, is het fijn als er iemand is waarmee je jouw verdriet kunt delen. Dit kan bij vertrouwde familieleden of vrienden zijn, maar het is ook mogelijk om de
professionele hulp in te schakelen van iemand die jou hiermee kan helpen. Zo kun je onbezwaard je verhaal doen als je het gevoel hebt dat je maar niet uit die metersdiepe put raakt. Iemand die jouw emoties snapt, weet hoe je dit een plekje kunt geven en jou op de lange termijn weer de schoonheid van het leven weet te tonen.

Geef je verdriet een plek

Het leven heeft mooie en minder mooie kanten waar we helaas weinig invloed op hebben. Zo kan het zijn dat je een kind hebt verloren of een miskraam hebt gehad, je relatie uit is gegaan of je je baan hebt verloren. Stuk voor stuk gebeurtenissen waar we vaak geen controle over hebben. Waar we wel invloed op hebben, is de manier waarop we met verdriet omgaan. Er is geen goed of fout in het tonen van jouw emoties, maar wat als je niet weet hoe je met je gevoelens kunt omgaan? Wat als je het gevoel hebt dat je grip verliest? Dan
kan het fijn zijn om rond te tafel te gaan met een rouwcoach, die jou helpt om dit gemis een plekje te geven. Niet alleen, maar wel op jouw eigen tempo bewandel je dit persoonlijke pad van leegte.

De juiste hulp bij rouw en verlies

Als je een geliefde bent verloren of je iets kwijt bent wat dierbaar voor je was, kom je in een rouwproces terecht. In dit geval is het prettig als je met behulp van een coach kunt leren hoe je met deze leegte om kunt gaan. Bovendien is dit een plek waar je rauw kunt vertellen over rouw en ontdek je mogelijkheden die jou persoonlijk kunnen helpen om deze donkere periode door te komen.

Heb je ook het gevoel dat je ondersteuning nodig hebt van iemand die jouw verdriet begrijpt en je kan helpen om dit een plekje te geven? Dan kun je altijd een kijkje nemen op de website van Vidya, waar je coaches vindt die jou een luisterend oor bieden. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met een coach in jouw buurt.

Aanmelden als rouw en verlies coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid