Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Seksualiteit en relatie coaching voor verdieping

Welke seksualiteit en relatie coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

relatiecoach

Relatiecoach

intimiteit coach

Intimiteit coach

sekscoach

Sekscoach

tantra coach

Tantra coach

seksuele verbindingscoach

Seksuele verbindingscoach

relatietherapeut

Relatietherapeut

liefdescoach

Liefdescoach

flirtcoach

Flirtcoach

dating coach

Dating coach

bindingsangst coach

Bindingsangst coach

Verlatingsangst coach

lgbt+ coach

LGBT+ coach

queer coach

Queer coach

gaylife coach

Gaylife coach

Seksualiteit en relaties brengen een heleboel mooie dingen met zich mee. Zo kan een partner je leven verrijken doordat hij of zij gezelschap, liefde, plezier, veiligheid en een gelukkig gevoel met zich mee brengt. Bovendien heb je altijd een dierbaar iemand in de buurt waarop je kan terugvallen en is er wetenschappelijk bewijs dat een sterke en gelukkige relatie bijdraagt aan een lang, gezond en gelukkig leven. Maar wat als je de ware liefde nog niet bent tegengekomen of de relatie met je partner op dit moment in de put zit? Dan ziet de wereld er ineens een stuk minder rooskleurig uit en is er geen sprake van een roze wolk.Hoe graag je ook een (goede) relatie wilt, het kan in sommige gevallen onmogelijk voelen om dit zonder hulp te bereiken. In dat geval kan een coach jou hierbij helpen en je zo een duwtje in de goede richting te geven. In welke fase je je ook bevindt, een liefdescoach kan ervoor zorgen dat je die vlinders binnen mum van tijd weer voelt rondfladderen in jouw buik.

De start van prille liefde

Of je nu 20 of 40 bent, het kan zijn dat je de liefde van je leven nog niet gevonden hebt.Grote kans dat je al enige tijd verlangt naar een soulmate, maar hij of zij simpelweg niet op dat witte paard voorbij is gekomen. Om je heen beginnen allerlei vrienden en kennissen zich te verloven, trekken ze bij elkaar in en beginnen ze aan kinderen. Maar wat als het bij jou niet van een leien dakje gaat en je niet weet hoe je jouw ideale partner kunt verleiden of op
date moet vragen? Dan kan een flirtcoach of datingcoach hierbij helpen. Ook kan het zijn dat het idee van het beginnen of eindigen van een relatie onrust met zich mee brengt. In dat geval kan een coach je leren om te gaan met bindings- of verlatingsangst, zodat je weer zorgeloos kunt genieten.

Relatietherapie voor intiemere seksualiteit en sterkere relaties

Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn en iedere relatie heeft ups en downs. Zodra je het gevoel hebt dat jouw relatie al tijden in een diepe down is beland en je voelt dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn, kan relatietherapie de redder in nood zijn en ervoor zorgen dat jullie de liefde weer terugvinden. Voel je dat belangrijke onderdelen van de relatie ontbreken, zoals intimiteit en seksuele verbinding? In dat geval kan een intimiteitscoach of sekscoach jullie uit deze sleur trekken. Ook voor geliefden uit de LGBT
gemeenschap is er een speciale coach beschikbaar die jullie weer plezier laat hebben van elkaar.

De coaches van Vidya staan klaar met de allerbeste tips om je (weer) te laten genieten van de liefde. Ook ervaren wat een coach voor jou kan betekenen? Neem een kijkje tussen het aanbod op de website en vind een coach bij jou in de buurt.

Aanmelden als seksualiteit en relaties coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid