Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Team Vindjecoach.com

Even voorstellen

Vindjecoach.com is ontstaan vanuit eigen behoefte. De founder, Tessa, heeft zelf ook jarenlang onderzoek gedaan naar haar life purpose. Workshops, trainingen, zelfhulpboeken en vele coaches kwamen voorbij. Tijdens haar journey ontbrak echter een centrale plek waar inspiratie en expertise samenkwam. Een startpunt voor persoonlijke ontwikkeling & groei. Zo is is het platform ontstaan.

Tessa is Vindjecoach.com alleen gestart en heeft na maandenlang desk- en fieldresearch een projectteam om haar heen gecreëerd. Zo worden diverse expertises en bergen aan kennis samengevoegd.

Het Vindjecoach.com team

Tessa van den Broek is founder en co-owner van Vindjecoach.com. Ruim 15 jaar heeft ze ervaring in PR, marketingcommunicatie, content en partnerships. Zowel offline als online en aan klant- én bureauzijde. Ze heeft gewerkt als manager, maar ook als zelfstandig ondernemer. Tessa bewaakt het concept en de strategie en is verantwoordelijk voor content, social media & PR.

Simon Zomerdijk is co-owner en aangetrokken vanwege zijn ruime expertise op het gebied van (online) data, data enrichment, sales en client service. Hij is al 23 jaar ondernemer, heeft een enorm netwerk en is gecoacht door Tony Robbins himself. Klantgericht ondernemen is key voor Simon. Dit doet hij door altijd te investeren in een basis van open communicatie, vertrouwen, een high service level en door te verbinden.

Team Vidya eigenaar
Team Vidya eigenaar

Maxx Bruin is een SEO en online marketing talent, onmisbaar voor het team. Ook heeft hij veel kennis van het social medialandschap. Hongerig naar kennis en ambitieus als hij is, draagt hij bij aan de online zichtbaarheid van Vindjecoach.com. Daarnaast is zijn doel om partners van het platform beter vindbaar te laten zijn en sterker te laten engagen met hun cliënten.

Elles Zomerdijk is een aanpakker, servicegericht en een echte regelaar. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat ze namens het Vindjecoach.com team de backoffice zo optimaal mogelijk bestuurt. De coach staat voor haar centraal; Elles vraagt, luistert en helpt. Alles met als doel om te voorzien aan de vraag van onze partners en hen tegelijkertijd te ontzorgen.

Flexibele schil

We werken met een flexibele schil van experts om coaches te ontzorgen;

 • 9 ervaren content creators voor inspirerende blogs en overige content
 • Een ervaren social media expert voor Facebook, Instagram en Pinterest
 • Een SEA expert voor paid visibility op Google
 • Een productiebureau voor de creatie van SEO-vriendelijke landingspagina’s
 • Een kundig IT bedrijf voor de techniek
 • Diverse partners voor de invulling van creatieve samenwerkingen

De waardes van Vindjecoach.com

Persoonlijk

Vidya is een community, doordat je d.m.v. het forum met elkaar in gesprek kunt, maar ook kunt reageren op elkaars reviews.

Transparant

Vidya is een experience based platform, wat inhoud dat je kwaliteit van coaches kunt meten d.m.v. ratings en reviews.

Inspirerend

Vidya inspireert jou om meer uit jezelf te halen, om te groeien tot je full potential.

Innovatief

De wereld verandert snel, dit zorgt voor een vraag naar nieuwe vormen van coaching en treatments. Ook met betrekking tot uitdagende onderwerpen of ‘spannende’ thema’s als verslaving, tantra, schaamte. Wij weten wat er speelt.

Resultaatgericht

Het platform is zo ingestoken, dat je snel en efficiënt aan de juiste coach gekoppeld kunt worden, om een voor jou zo goed mogelijk en spoedig resultaat te behalen.

Kennis gericht

Vidya is Sanskriet voor ‘knowledge’ en ‘higher learning’ door te studeren, maar ook door ancient spiritual wisdom van earthkeepers tot je te nemen

Grootste hub van NL

10.000 geregistreerde coaches

Inspirerend & kennisgericht

Blogs en e-books om jou te helpen groeien

NL Leert Door coaching subsidie 2021

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkeling binnen het Vidya platform. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.