Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Coaching voor het uiterlijk dat bij je past

Welke uiterlijke coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

imago coach

Imago coach

fashion coach

Fashion coach

styling coach

Styling coach

style coach

Style coach

kleur consulent

Kleur consulent

Kleren maken de man, een uitdrukking waar een kern van waarheid in zit. Hoe je je kleed zegt veel over hoe je in je vel zit en is feitelijk de spiegel van je ziel. Met kleding kun je bovendien je authentieke ik tonen en het innerlijk laten spreken. Een mooie manier om te laten zien wie je echt bent. Maar wat als dit een eindeloze zoektocht is geworden? In een maatschappij waarin iedereen zoekende is naar een eigen identiteit, kan dit best een uitdaging zijn. We laten ons steeds meer leiden door wat anderen van ons vinden en raken onszelf hierbij kwijt. Is dit herkenbaar voor jou? In dat geval kan een coach op het gebied van uiterlijk jou ondersteunen en je helpen om je eigen ik weer terug te vinden.

Goed in je lijf dankzij een uiterlijk coach

Hoe je in je vel zit, staat vaak in relatie met hoe je je kleedt. Anderzijds kan de manier waarop je jezelf kleedt ook invloed hebben op hoe je je voelt. Met deze wisselwerking kunnen coaches op het gebied van uiterlijk aan de slag gaan. Zo kan een imagocoach de helpende hand bieden om uit te vinden of jouw uitstraling overeenkomt met wie je werkelijk bent. Dit gaat verder dan enkel de buitenkant. Samen gaan jullie op ontdekking en bepalen jullie welke uitstraling jouw innerlijk en uiterlijk weer laten stralen. De imagocoach begint met
het inzichtelijk krijgen van jouw persoonlijkheid, je leven en je kledingstijl. Aan de hand daarvan wordt een plan opgesteld om jou de beste versie van jezelf te laten ervaren.

Coaching voor het uiterlijk en meer

Er zijn zoveel manieren om je te kleden, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Is dit het geval? Dan kan een fashioncoach jou hierbij helpen. Zo bepalen jullie samen welke kleding je het beste kunt dragen. Ook kijken jullie hierbij welke kleuren en vormen het beste bij jouw lichaam aansluiten. Klaar om jezelf te herontdekken?

Hangen er nog meerdere items in jouw kast met de kaartjes er nog aan en vind je het tijd om jezelf weer te laten sprankelen? Dan is het tijd om aan te kloppen bij een stylingcoach. Een stylingcoach helpt jou verdere miskopen te voorkomen en weet daarnaast als geen ander welke praktische inzichten je nodig hebt om te ontdekken welke kleding echt bij je past.

Rood, geel, groen, paars… er zijn zoveel kleuren die je kunt dragen. Het is dus logisch dat je het overzicht soms even kwijt bent. Als je ook wilt ontdekken welke kleur jouw stijl verrijkt, breng dan een bezoek aan de kleurconsulent.

Dankzij Vidya kun je er vandaag nog voor kiezen om lekker in je vel te zitten met een uiterlijk dat bij jou past. Ook een nieuwe look met behulp van een fashioncoach? Neem een kijkje tussen ons aanbod en ontdek of er een geschikte coach is bij jou in de buurt.

Aanmelden als uiterlijke coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid