Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Verslavingscoaching voor een volledig herstel

Welke verslavingscoach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

eetverslaving coach

Eetverslaving coach

internetverslaving coach

Internetverslaving coach

suikerverslaving coach

Suikerverslaving coach

alcoholverslaving coach

Alcoholverslaving coach

drugsverslaving coach

Drugsverslaving coach

seksverslaving coach

Seksverslaving coach

internetverslaving coach

Beeldschermverslaving coach

Het hebben van een verslaving is niet gemakkelijk. Dit kan variëren tot het wegdrinken van problemen of het hebben van een beeldschermverslaving. Vaak beheerst de verslaving een groot gedeelte van je eigen leven en van het leven van de mensen om je heen. Wellicht heb je op een gegeven moment zelf het gevoel dat het zo niet langer kan of dringen mensen in je omgeving erop aan om iets aan je verslaving te doen. In dat geval ben je hier aan het goede
adres. De eerste stap is namelijk het erkennen van het probleem. Zodra dit eenmaal is gedaan en je ervoor open staat om aan de verslaving te werken, is het tijd om hulp te zoeken. Er is een groot aanbod van coaches die bij verschillende verslavingen de juiste hulp kunnen bieden om zo van de verslaving af te komen. Benieuwd waar de coaches zoal bij kunnen helpen? Lees dan verder.

Het aanpakken van drink- en eetverslaving

Ieder mens heeft voeding nodig om in leven te blijven, maar wat als voeding ervoor zorgt dat je gezondheid en dus je leven in gevaar is? In dat geval is het tijd om een eetverslaving aan te pakken. Het is mogelijk dat dit zich uit in het eten van grote porties of overmatig suikergebruik. Een gespecialiseerde coach zal samen met jou alles op alles zetten om je van de hardnekkige eetverslaving af te helpen. Ook bij een drugsverslaving of alcoholverslaving kun je de hulp krijgen die nodig is. Het drinken van alcohol is maatschappelijk geaccepteerd, en daardoor is het lastig om te bepalen of dat ene biertje of wijntje in de middag te veel is. Zodra je alcoholgebruik echter lichamelijke of mentale problemen veroorzaakt, kan er sprake zijn van een alcoholverslaving. Hetzelfde geldt voor een maanden- of jarenlange drugsverslaving. Als je van mening bent dat dit het juiste moment is, kun je aankloppen bij een coach.

Bestrijden van een verslaving en gedrag

Naast een drugs-, eet- en alcoholverslaving zijn er nog meer verslavingen die grote impact kunnen hebben op je leven. Denk hierbij aan een internet- of seksverslaving, die je leven kunnen beheersen. Hoewel dit behoeften zijn die in beperkte mate geen bedreiging vormen, is hier ook een grens aan verbonden. Merk je bijvoorbeeld dat je onrustig wordt zodra je een paar uur niet online bent geweest en dat je de continue drang voelt om social media te checken? Ook in dat geval sta je er niet alleen voor en is een coach bereid om samen met
jou dit probleem op te lossen.

Laat een verslaving niet langer jouw leven bepalen en neem contact op met een coach als je merkt dat je verslaving de overhand neemt. De coaches van Vidya staan klaar om je te ondersteunen. Ook ervaren wat een coach voor jou kan betekenen? Neem een kijkje tussen het aanbod op de website en vind een coach bij jou in de buurt.

Aanmelden als verslavingscoach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid